bugün
S
stephen kusku3 yıl önce
muhabbet kuşlarının ölüm sebepleri
kafesten kaçmaya çalışırken tellerin arasına kafasının sıkışması.(ben de kaç gündür neden yemini yemiyo diyordum.) (bkz:yaşanmıştır)
S
stephen kusku3 yıl önce
muhabbet kuşlarının ölüm sebepleri
kafesten kaçmaya çalışırken tellerin arasına kafasının sıkışması.(ben de kaç gündür neden yemini yemiyo diyordum.) (bkz:yaşanmıştır)
S
stephen kusku3 yıl önce
türkler müslümanlığı kabul etmeseydi olabilecekler
türklerin müslümanlığı kabul etmemesi durumunda olabilecek durumlar olarak altalta sıralanabilecek maddelerdir. -hala göktanrı'ya inanacaktık. -araplaşmamış olacaktık. (osmanlının hilafeti alması) -devlet yönetim düzenimiz daha iyi olacaktı. (tü… devamını gör
S
stephen kusku3 yıl önce
galatasaray
renkleri sarı-kırmızı olan takım.
S
stephen kusku3 yıl önce
mauro icardi
Kısaca 'mauro icardi' . Kendisi 1993 doğumludur. Sampdoria dan barcelona ya 400 bin euro satın alma opsiyonu ile kiralanmıştır. 3-4 hafta önce deplasmanda juventus a birbirinden güzel 2 gol attı. 2 hafta öncede pescara filelerine 4 gol bıraktı. Tıpkı… devamını gör
S
stephen kusku3 yıl önce
kadınların azdırıcı canlılar olması
valla öyleler. tanrı öyle bir ustalıkla her detayını ince ince işlemiş ki kadın vücudunun acayip yükseliyorum. hepsini iliğine kemiğine kadar yemek istiyorum. baksana. (img:#2256401)
S
stephen kusku3 yıl önce
valla öyleler. tanrı öyle bir ustalıkla her detayını ince ince işlemiş ki kadın vücudunun acayip yükseliyorum. hepsini iliğine kemiğine kadar yemek istiyorum. baksana. (img:#2256401)
S
stephen kusku3 yıl önce
S
stephen kusku3 yıl önce
S
stephen kusku3 yıl önce
sözlük kadınlarının evlenmek istediği erkek tipi
(img:#1461614)
S
stephen kusku3 yıl önce
sözlük erkeklerinin hayallerini süsleyen kadın
kulaklarım neden çınlıyor.
S
stephen kusku3 yıl önce
sözlük erkeklerinin hayallerini süsleyen kadın
kulaklarım neden çınlıyor.
S
stephen kusku3 yıl önce
galatasaray ın rüya kadrosu
(bkz: Barış Özbek Ayhan Akman Mustafa Sarp) Beybi!
S
stephen kusku3 yıl önce
galatasaray
renkleri sarı-kırmızı olan takım.
S
stephen kusku3 yıl önce
deri kıyafetler giyen kızın amacı
yani bu yaz sıcağında pişik olur.
S
stephen kusku3 yıl önce
güzel kız görünce dudaklarını yalayan erkek
Erkekler bir kızı arzularsa dudaklarını yalarlar. Bende bazen istemeden yapıyorum.
S
stephen kusku3 yıl önce
mauro icardi
Kısaca 'mauro icardi' . Kendisi 1993 doğumludur. Sampdoria dan barcelona ya 400 bin euro satın alma opsiyonu ile kiralanmıştır. 3-4 hafta önce deplasmanda juventus a birbirinden güzel 2 gol attı. 2 hafta öncede pescara filelerine 4 gol bıraktı. Tıpkı… devamını gör
S
stephen kusku3 yıl önce
5 eylül 2022 galatasaray gaziantep futbol maçı
21:00’ da nef arena’ da başlayacak olan süper lig maçı.
S
stephen kusku3 yıl önce
kadınları cinsel obje olarak görmek
abazalığın tavana vurdugu anlardır. onlar bizim annemiz, kızkardeşimiz, teyzemiz halamızdır aynı zamanda
S
stephen kusku3 yıl önce
kadınları cinsel obje olarak görmek
abazalığın tavana vurdugu anlardır. onlar bizim annemiz, kızkardeşimiz, teyzemiz halamızdır aynı zamanda
S
stephen kusku3 yıl önce
bir omzu açık tişört giyen kız
Omzundan öpülesidir. Tabi güzelse.
S
stephen kusku3 yıl önce
stephen kusku
evet bendeniz.
S
stephen kusku3 yıl önce
doktor bir kadını yatağa atmak
Doktora alternatif tıpı göstermek için idealdir. Evet.
S
stephen kusku3 yıl önce
kadın poposu
erkeklerin kadinlarda ilk baktigi bolge olarak bilinir. (bkz:guzele bakmak sevaptir)
© copyright 2005 - 2026