bugün
S
stcloud9 yıl önce
yıldız tilbe denince akla gelenler
kendine has olan dansı ilk aklıma gelen şey.
S
stcloud9 yıl önce
hayat
[bkz]mor ve ötesi[/bkz]'nin bir şarkısı. [bkz]gül kendine[/bkz] albümünden. ayrıca [bkz]mustafa hakkında hersey[/bkz] filminin başında çalıyor bu şarkı. sözleri: Uğraş didin farklı şeyler yapmak için Üç kişi ya da beş kişi anlar Ve zaman, ve zam… devamını gör
S
stcloud9 yıl önce
aşk
entry girmekle anlatılamıyacak,girsek de kişiden kişiye değişmesi zorunlu,değişmese de burda yazılması,çizilmesi sadece kendi durumunu ifade edicek,bulaşsan bir daha olamaz dedirten,bulaşmasan "ah keşke olsa" diye söylettiren,karşında o'nu gördüğünde… devamını gör
S
stcloud9 yıl önce
türkiye nin en güzel kadını
(bkz:miss turkey 2009)
S
stcloud9 yıl önce
kadın
erkeğin karşıtı..ilk insandan bu yana erkeğin hep zor imtihanlar geçirmesine sebebiyet vermiş her türlü entrikanın altında mutlaka yatan bir gerçek..sheakspeare in ifadesiyle kadın kelimesinin anlamı zaaftır..her şeye rağmen vazgeçilmez yaratıklardır… devamını gör
S
stcloud9 yıl önce
kamyon arkası sözler
yolların aşığıyim Hülya Avşar'ın hastasiyim.
S
stcloud9 yıl önce
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
S
stcloud9 yıl önce
özlemek
Denizi Özleyenler İçin Gemiler geçer rüyalarımda, Allı pullu gemiler, damların üzerinden; Ben zavallı, Ben yıllardır denize hasret, Bakar ağlarım. Hatırlarım ilk görüşümü dünyayı, Bir midye kabuğunun aralığından: Suların yeşili, g… devamını gör
S
stcloud9 yıl önce
johnny depp in en beğenilen filmi
Bana kalırsaa Dark Shadows, Barnabas Collins rolündeki başarısı pahabiçilemez
S
stcloud9 yıl önce
galatasaray ın koca bir winner olması
gs'ye 10 puan fark takıp dikiz aynasında görünmez kılmamıza rağmen beni huzursuz eden tartışılmaz gerçek. demem o ki sevgili beşiktaşlılıar, bence pek sevinmeyelim. çünkü herifler koca bir winner~puahahahaa~.
S
stcloud9 yıl önce
hayattaki amacın nedir
S
stcloud9 yıl önce
hoşlanılan kıza saksıda çiçek vermek
o çiçeği sulayınca, büyütünce, her bakışında sizi hatırlaması için yapılan eylem. koparılan çiçeği verip de napacak kız? çiçeğin solmasını izleyecek. en iyisi saksıda vermek. ben öyle düşünüyorum. (img:#1406371)
S
stcloud9 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
S
stcloud9 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
S
stcloud9 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
S
stcloud9 yıl önce
izmir yunanistana verilsin kampanyası
başlığı açan arkadaşı vererek kampanyayı başlatabiliriz.
S
stcloud9 yıl önce
reis icin canim feda olsun
Hangi nick altına yazacağımızı şaşırdığımğz yazar. Doğrusu ne lan ~swh~
S
stcloud9 yıl önce
cahil insan
fena halde tehlikelidir. her türlü vahşete imza atabilir
S
stcloud9 yıl önce
en mutsuz öğrencilerin türkiye de olması
http://www.ntv.com.tr/amp/egitim/en-mutsuz-ogrenciler-turkiyede,DC8oXX_4UkiOzu3eYiFn1A uluslararası öğrenci değerlendirme programı(PISA)nın yaptığı araştırmada ortaya çıkan durum. Yapılan araştırmalar sonucunda Türkiye 10 üzerinden 6.12 puan alarak … devamını gör
S
stcloud9 yıl önce
günün fotoğrafı
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400320/1/18#galeri
S
stcloud9 yıl önce
yaran youtube yorumları
her geçen gün daha bi yayılan bu sitede yapılan yorumlar da en az videolar kadar zevkli hale gelmeye başlamış gördüğüm kadarıyla.. videoyu değil de diğer yorumları yorumlayanlar hele gülme krizine sokabiliyor bazen.. gerçekten de video kadar zevk ver… devamını gör
S
stcloud9 yıl önce
siyasilerin efsane sözleri
Bir gün bir gazeteci Süleyman Demirel'e hitaben "Genelevlerin kapatılması mevzuunda ne düşünüyorsunuz?" Süleyman Demirel "Genelevleri kapatalım da halk bizi mi siksin" Demiştir.
S
stcloud9 yıl önce
kadınlar seksten sonra ne yapar
%1 Uyur, %4 Ev işi yapar, %95 Erkeğin yarım bıraktığı işi tamamlar.
S
stcloud9 yıl önce
mor saç
saçların mor olmasıdır. genellikle heavy metalci yada rock barlara takılan bayanların tercih ettiği saç tipidir. kalabalıkta dahi dikkat çeker.
© copyright 2005 - 2026