bugün
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle11
- sebahattin şirin10
- romelu lukaku8
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- kalp krizi7
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek5
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- çerçeve yasa20
- kendi doğum gününü unutmak3
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- apo piçtir piç kalacak11
- ekşide yazar olmak vs uludağda birader olmak3
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı6
- türk milletine kurulan pusu7
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- profilini gizli tutma nedeni9
- terörist mecliste konuşma mı yapar4
- eski türkiye3
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- mel melin palavra sıkması9
- en namuslu kadın bile dudaktan öpüşmüştür5
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi8
- arapça isimlerin iticiliği2
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- nihavent kardeşimizin sözlüğe teşrif etmesi4
- intihar edenler hiç korkmuyor mu5
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- büyük oyunu görmek4
- ihtiyar yazar6
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- en güzel reçel6
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak6
- mantıklı mantıklı konuşup can sıkmak5
- suudi arabistan'a saldırılırsa türkiye de savaşta3
- herkesle iyi geçinmek6
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız5
- güzel kızlara kötü davranmak3
- nihoş4
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li4
- güzel kızlara bakmanın mutluluk vermesi2
- ismet gürbüz2
- nihavent gerizekalısı3
- galatasaray ın yeni transferi2
- özgür özel10
- bugün çok felsefik ve derin şeyler söylemem2
entry'ler (47)
Güvenilir olması, yalan söylememesi, düşünme kabiliyetinin olması. 2 yıllık ilişki sonrası galiba ben seni sevmiyorum diyecek biri olmaması.
ibne continental, teklif gelmişti, kabul etmedim, düşünüyordum gitmeli miyim diye. Gitmiyorum, maile cevap olarak bunu yazıcam.
Yıldönümü, sevgililer günü, doğum günü kutlanmasada olur demiş bir yazar, yıldönümünü kutlamadık tribinden geçilmedi.
Yavaş yavaş anlıyorum ki bana yaptığı yanlışları unutamıyorum. Gün geçtikçe daha da ağırlaşıyor.
Bütün yaşadıklarım her sabah uyandığımda, suyun altına girdiğimde acaba tekrar olacak mı, tekrar yaşayacak mıyım tedirginliğiyle tekerrür ediyor. Korktuğumdan değil, sadece hazmedemiyorum. Üzerine toz kondurmadığım insan, güvenimi, hayallerimi, herşeyimi yıktı. Söylediğine göre yaptığı hataları telafi etmeye çalışıyor, ben yinede inanmıyorum. Bir ümit sabrediyorum.
Bütün yaşadıklarım her sabah uyandığımda, suyun altına girdiğimde acaba tekrar olacak mı, tekrar yaşayacak mıyım tedirginliğiyle tekerrür ediyor. Korktuğumdan değil, sadece hazmedemiyorum. Üzerine toz kondurmadığım insan, güvenimi, hayallerimi, herşeyimi yıktı. Söylediğine göre yaptığı hataları telafi etmeye çalışıyor, ben yinede inanmıyorum. Bir ümit sabrediyorum.
ilk zamanlar bulduğumu düşünüyordum fakat derinlere inince hiçte öyle olmadığını farkettim.
iğrençliktir, arkadaşıma böyle birşey yapamam. Ölürüm daha iyi.
Ulan zaten kadınlar yönetmiyor mu ? Kendi adıma konuşuyorum; kızın peşinden ayrılmıyorum aq, istediği herşey de oluyor. Böyle egemenlik mi olur. 250 gram sayesinde iktidar sahibi gibi yaşıyolar.
Kimse umrunda olmasın, rahatlamaya çalış, senden değerlisi var mı ya. Baktın canını sıkıyor suratına söv, kavga et.
Anasını, avradını, s*keyim.
Tuğba naber bebeyim?
Neden uyuyalım ?
Parametrelere bağlı.
Başlığı açan yazar: yaslayamadığı için hayalindeki fantezileri yazıyor.
Din sadece kadınlara inmedi, kurallar herkes için geçerli. Erkekler abazalık yapmayacak. Asıl konuya gelirsek;
Erkeklerin çoğu yokluktala, tesettürlü kadınların evlenmeden cinsel ilişkiyi onaylamayacağını düşündüklerinden, direk kolay yol olarak diğerlerine geçiyor sıra. Tabi onlarda vermiyor. Abaza adama kim verir, nerede karı görse öküz gibi bakıyor. Artık kadına ait herhangi birşey görse imgesel algılıyor. Olay böle gelişiyor.
Gayrimüslimlere gelirsek, gece gündüz sevişirsen normaldir.
Erkeklerin çoğu yokluktala, tesettürlü kadınların evlenmeden cinsel ilişkiyi onaylamayacağını düşündüklerinden, direk kolay yol olarak diğerlerine geçiyor sıra. Tabi onlarda vermiyor. Abaza adama kim verir, nerede karı görse öküz gibi bakıyor. Artık kadına ait herhangi birşey görse imgesel algılıyor. Olay böle gelişiyor.
Gayrimüslimlere gelirsek, gece gündüz sevişirsen normaldir.
Bilmediğin her dil yabancı dildir.
Üstün insandır. Yatırımı kendine yapar. En karlı kazancı kitaplar sağlar. Zararsız insandır. Hayranım öyle insanlara.
Dün akşam içtiğim ceviz votkası müthişti.
Atı niye kesiyorsun dedirtir. At bu devirde zor bulunan bir hayvan.
Türkiye ekonomik olarak çöküşe gidiyor, onu bunu bilmem. Siz istediğiniz görüşte olun. Siyasilerin yanlış hamlelerinin sonuçlarına hep biz maruz kalacağız.
En sevdiğim taş At.