S
spoiiler6 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
S
spoiiler6 yıl önce
kuran ı kerim
Allah kelâmı.
S
spoiiler6 yıl önce
türkiye de neden bilim gelişmiyor
Bir soru. Cevabı belli. insanlar istedikleri için üniversite okumuyorlar para kazanmak için okuyorlar. Ve bilimin gelişmesi istek ve meraka bağlıdır. para kazanmak için fizikçi olan adam hiçbir katkı yapamaz. bu yüzden eğitim bizim için angarya öneml… devamını gör
S
spoiiler6 yıl önce
diyanet işleri başkanlığı
devletin bir birimi olarak dini konularda karar vermesi gereken kurum. fakat türkiye de dini konular denince akla sadece `islam`ın gelmesi sebebiyle sadece `islam` ile ilgili konularda karar veren ve laikliğin gözüne çomak sokan bir kurum. bir benz… devamını gör
S
spoiiler7 yıl önce
kuran ı kerim i güzel okuma yarışması
Trtde ramazan boyunca yayınlanacak yarışma. http://www.trt1tilavet.com adresinden başvuruları alıyorlarmış. `Türban stilim` yakındır.
S
spoiiler7 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
S
spoiiler7 yıl önce
yazarların söylemek istedikleri
Icinde tutmak istemeyen yazar beyanlari. Salin rahatlayin, bagirsaklariniz dugumlenir yoksa.
S
spoiiler7 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
S
spoiiler7 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
S
spoiiler7 yıl önce
ramazan
bir erkek adı. `islam`da da `on bir ayın sultanı`'dır.
S
spoiiler7 yıl önce
ramazan
bir erkek adı. `islam`da da `on bir ayın sultanı`'dır.
S
spoiiler7 yıl önce
welcome to turkey
`türkiye`'ye hoş geldiniz manasındaki `ingilizce` kelimeler bütünü.
S
spoiiler7 yıl önce
welcome to turkey
`türkiye`'ye hoş geldiniz manasındaki `ingilizce` kelimeler bütünü.
S
spoiiler7 yıl önce
saidi nursi
peki kardeşim.
S
spoiiler7 yıl önce
ömer hayyam
11.yy da iran da yaşamış rubaileriyle meşhur astronomi, matematik, felsefe olayını aşmış şarap adamı.
S
spoiiler7 yıl önce
türkiye de neden bilim gelişmiyor
Bir soru. Cevabı belli. insanlar istedikleri için üniversite okumuyorlar para kazanmak için okuyorlar. Ve bilimin gelişmesi istek ve meraka bağlıdır. para kazanmak için fizikçi olan adam hiçbir katkı yapamaz. bu yüzden eğitim bizim için angarya öneml… devamını gör
S
spoiiler7 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
S
spoiiler7 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
S
spoiiler7 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
S
spoiiler7 yıl önce
ücretsiz sağlık hizmeti
temel haktır. ve türkiye'de yoktur. öğrenci olsan bile yaşın 25'i geçince prim ödemen gerekir. işsizsen de aynı prim ödemen gerekir. bitti mi bitmedi. emekli çalışan ne bok olursan ol her doktora gidişinde 8-10 lira kitlerler. bunu ya maaşından… devamını gör
S
spoiiler7 yıl önce
ücretsiz sağlık hizmeti
temel haktır. ve türkiye'de yoktur. öğrenci olsan bile yaşın 25'i geçince prim ödemen gerekir. işsizsen de aynı prim ödemen gerekir. bitti mi bitmedi. emekli çalışan ne bok olursan ol her doktora gidişinde 8-10 lira kitlerler. bunu ya maaşından… devamını gör
S
spoiiler7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
S
spoiiler7 yıl önce
karayip korsanları replikleri
karayip korsanları serisinin unutulmaz replikleri. replik: son söz anlamında, nokta atışı demektir. kaptan barbossa: söyleyin bana, gemime ne oldu...
S
spoiiler7 yıl önce
gelir adaletsizliği
avrupa'nın en büyük ikinci ekonomisi olmasına rağmen en fazla yoksul ve en fazla dolar milyarderinin olduğu türkiye'nin acı gerçeği.
© copyright 2005 - 2026