bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı11
- bir erkeğin aşko demesi6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- 24 tane fake hesabı olan yazar7
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması7
- diamond bosphorus27
- biraz şımardım6
- çağımızın hastalığı8
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek3
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- cajun corner2
- tekne turu2
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- bu kadar feyk barındıran yerde ben kalamam3
- siyasal islamcı siyasal alevici ittifakı2
- ioçk'nın müziği6
- nickten isim tahmini yapmak72
- acıyo diyen kız4
- cem dizdar2
- yakisikli babam gibi asik oldum anam gibi2
- sözlük yazarlarının yaptığı yemekler2
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- gammaz çetesi7
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- seri gizli artı oy veren melek15
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- true'nin utanmadan gammazlara laf söylemesi3
- aykirikadin2
- yan ma leley yan ma leyyo3
- hayattan zevk alamamak17
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- ferrasini satan yazar2
- arkadaşlar feyk misi ni z2
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu6
- götelek turşusu3
- arkadaşlar hoşçakalın4
- eski sevgilisinin adını sözlükte anan yazar2
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
- clean code alışkanlığı2
- hikayeyi devam ettir25
- hava ne kadar güzel ya3
- mutsuzluğun en büyük nedeni16
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- erkeklerin obur olduğu algısı18
entry'ler (16)
cebimize giren paranın değişmediği durumdur. sanayi yüzde 30 büyüse ne farkeder?
ne yazık ki asabi karakterinden dolayı köpek dövüşlerinde dövüştürülen güzelim köpek cinsi. Duruşu çok asildir. Apartman dairesinde bakmalıktır.
her şeyi bildiğini sanan adamdır. iticidir, pistir.
saçma önermedir. Zira taşşaklı mühendislikte okuyan kişiler daha fazla para kazanır. Ayrıca üniversite para kazanmak için okunmaz, üniversite kültür ve bilgiyi öğrenmeyi öğrenmek için okunur. Para kazanmak istiyorsan ya meslek lisesinde okursun ya da 20 yaşında iş hayatına atılıp üniversite mezunlarının patronu olursun.
bir efsane olan son realist sami'nin çizeridir. Diğer karikatürleri de kahkahaya boğar insanı.
twitterda followlanası genç fenomen. Serkül hayranı ve adonis sahibi.
sakatlıktan çıkınca sadece performans patlaması değil, özgüven patlaması da oluşmuş sol bektir. (bkz: duran topu fernandesten istemesi)
eğer ruhsuzluk 90 dakika boyunca hem hücuma hem defansa destek vermekse ruhsuz oyuncudur, son dakikalarda 80 metre depar atması ben buradayım daha bitmedim deme şeklidir.
Sokakta görsem tanımayacağım, ama bir o kadar da kendime yakın hissettiğim, yazar, karikatürist, komedyen kişisi.
Sigara zamları halkın sağlığı için yapıldı diyen güruhun, çevre kirliliğini önlemek için benzine zam yapıldığını savunacağı olaydır.
Top tekniği yüksek olmamasına rağmen, mücadelesiyle oynayan oyuncudur. Her orta saha oyuncusu gol atacak, asist yapacak ya da top çıkartacak diye bir şart da yoktur.
%90 ı zaten müslüman olan bir ülkede ben müslümanım diyerek, insanların kendisini alkışlamasını bekleyen insandır.
Dön artık be hilbert. Söz, taç atarken bir dakika boyunca etrafına bön bön bakmana bir kelime etmeyeceğim.
Carvalhal'in Atletico Madrid'i sıradan bir Türk takımı gibi, sadece oyunun kaderini değiştirecek bir oyuncunun olduğunu düşündüğü maçtır. Defansın Falcao'ya 90 dakika top aldırmamasına karşın, Adrian ve Salvio'nun bekleri kevgir ettiği maçtır. Yazıktır.
Bir karikatürle bu kadar iyi anlatılabilirdi.
(img:#236476)
(img:#236476)
Genç nüfusumuzu, diğer dünya ülkelerindeki genç nüfusla kıyaslarsak çok da şaşırılmayacak durumdur. Matematiksel olarak zaten büyümesi gerekmektedir. Fakat işsizlik hala yüzde 11 iken, asgari ücretin miktarı belli iken. Çok da böbürlenilmemesi gereken durumdur.