bugün
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz23
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- ölüm9
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması12
- cin görünce yapılması gerekenler16
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri20
- eski bir anı hatırlamak13
- anın görüntüsü9
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması21
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- ekrem imamoğlu51
- erdoğan sonrası hükümet9
- muhalifler neye muhalifler17
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız11
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın9
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek10
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20

entry'ler (153)
Tartışmasız en güvenilir postegro uygulaması. Bir uygulamadan bu kadar verim alabileceğimi hiç düşünmezdim. Herhangi bir sorunda iletişim kurabiliyorsunuz. Stalkerların gözü yaşlı.
Güvenilir, anında muhatabına ulaşabileceğiniz, mağduriyet olmadan kullanım sağlayan siteyi hemen bırakıyorum buraya. Instagram, Twitter uygulamalarından her mesaja ve soruna geri dönüş yaptıkları gibi düzenli olarak telegram kanallarında sesli grup sohbeti yapıyorlar bu kadar organize olabilen bi uygulama daha görmedim. Duayı sonra edersiniz. App.postegrolili.net
Türk kızı şöyle türk kızı böyle ehehe yapan tipler.
Daha yeni insan gibi konuşurken laaps diye yürümeye başlayan erkek.
Daha yeni insan gibi konuşurken laaps diye yürümeye başlayan erkek.
içinden gelerek alınan hediyedir. Toplumun aksettirdiği için değil sırf mutlu etmek için yapılan herhangi bir şey bile olabilir. Çıkartmaya üşendiği fotoğrafları bastırmak, en sevdiği yemeği yapmak, merak ettiği bir kitap, pringles artık ne olursa. Romantikleşmenin verdiği basitlik değil de gerçek sevginin samimiliği.
8 yıl aradan sonra tekrar müziğe başlayarak kaliteli müzik nedir gösterecek olan gruptur.
tecavüz mahkemeye taşınacak, tecavüzcü kadın ile evlenince affolacak, boşanırlarsa dava yeniden gündeme gelecek. Yani kadını rehin olarak veriyorlar.
Öne attıkları şey ise nikahlı eşine tecavüzden hapis yatan erkeklere umut ışığı imiş.
Nikah cüzdanı kadının tapusu değildir, nikahlı eşi olması tecavüzü meşrulaştırmaz kadın erkeğin sahip olduğu bir mal değildir.
Tecavüz suçtur. Cezası en ağır olması gereken bir suç iken verilen kararla tecavüzcülerin sırtı sıvazlanmış, yürü koçum denmiştir. O kadar utanıyorum ki iktidarda, iktidari geçtim meclisteki bir parti, o kadar insan bu tasarıyı öne sürebildi. Elinden din kitap düşmeyen insanlar bunlar bir de.
Açın artık gözünüzü, siz seçtiniz bu meclisi siyasetçileri. itiraz edin. Rabot gibi yaşamayın. Ses çıkarın artık!
Öne attıkları şey ise nikahlı eşine tecavüzden hapis yatan erkeklere umut ışığı imiş.
Nikah cüzdanı kadının tapusu değildir, nikahlı eşi olması tecavüzü meşrulaştırmaz kadın erkeğin sahip olduğu bir mal değildir.
Tecavüz suçtur. Cezası en ağır olması gereken bir suç iken verilen kararla tecavüzcülerin sırtı sıvazlanmış, yürü koçum denmiştir. O kadar utanıyorum ki iktidarda, iktidari geçtim meclisteki bir parti, o kadar insan bu tasarıyı öne sürebildi. Elinden din kitap düşmeyen insanlar bunlar bir de.
Açın artık gözünüzü, siz seçtiniz bu meclisi siyasetçileri. itiraz edin. Rabot gibi yaşamayın. Ses çıkarın artık!
Yarar yok bu dünyada! Ölüm varsa yarar yok! Ölüm bütün sihri bozar. Kurtardığın hayatlar da ölür. Aldığın Nobeller de paslanır. Doğduğun evler de yıkılır. Bin yıl yaşa, görürsün!
hiç geçmez sandığın o şiddetli ağrılar da geçiyor. hiç bitmez sandığın o mutluluk da bitiyor. hayat tükenmek üzerine kurulu.
görsel binlerce dansöööz var.
görsel
Şu mesajı aldıysanız bir ay içinde ya terkedileceksiniz ya da aldatılacaksınız.
Şu mesajı aldıysanız bir ay içinde ya terkedileceksiniz ya da aldatılacaksınız.
işten/okuldan gelmişsin. Üstünü değiştirip yatağa uzanmışsın uyuyakalmışsın. Bi uyanıyosun saat 11. Bütün gün boşa gitmiş. Uyusan uyuyamazsın. Uyumasan gece yalnız kalmışsın. Bak düşününce bile içim karardı bi bozuldum üzüldüm.
Fırlama erkekler kızlar ne sever hangi kelimeleri sever nasıl muhabbet edilir iyi bilir bunca yılın tecrübesi. Kızları değerliymiş değer veriyormuş gibi hissettirir. Efendi erkekler ise utangaçtır, nasıl yaklaşacağını pek bilmez, ya da tipten kaybeder beğenilmez.
Unutulmayan aşk yokmuş. Unutulmaz elbette fakat hisler zamanla azalarak yok olabiliyormuş. Zaman gerçekten her şeye ilaçmış.
görsel
Yakınım olsa ancak bu kadar üzülürdüm ya. Böyle içimdeki huzursuzluğu atamıyorum arkadaşlar içime bi şey oturdu kalkmıyor sanki. Bu acıya nasıl dayanılır.
Yakınım olsa ancak bu kadar üzülürdüm ya. Böyle içimdeki huzursuzluğu atamıyorum arkadaşlar içime bi şey oturdu kalkmıyor sanki. Bu acıya nasıl dayanılır.
Bugünün nazifleri nerede ya napiyosunuz. Bu arada nazif hakkaten hukuk kazandı mı ya. Merak konusudur.
Nasılsın? Öyle rehberde denk geldi merak ettim. Sevgilin var mı mutlu musun tarzı bir şey olur. Amaçsız, yersiz bir konuşma olur. iki taraf da sevmese de konuşmayı bitirmek istemez. Sonuca bağlanamaz kopar gider yine.
Ay benim o. Tek korkum telefonum kaybolsa ya da bir yerde unutsam sıçtım.
Doğru olduğunu düşündüğüm önermedir. Onu göze almış insan her şeyi göğsünü gere gere yapar. Biz yapamayız. Cırcır olunca ağlar annemizin okula gelmesini bekleriz.
Müzik, kitap, film, felsefe konuşabilmek. Ya bu kadar mı zor bir kadınla seks dışında bir şeyler yapmak. Hayatın bu kadar uç noktasına koymak garip değil mi.