bugün
S
snoptik14 yıl önce
29 aralık 2011 uludere de köylülerin bombalanması
tsk köylüleri değil kaçakçıları vurmuştur. haber bu olmalıydı.
S
snoptik14 yıl önce
kısa dönem olarak askere gideceklere öğütler
göz açıp kapayıncaya kadar geçer ne de olsa 5 aydır. (bkz:askere gideceklere öğütler.)
S
snoptik14 yıl önce
türk polisi
`15 nisan 2006 vestel manisa fenerbahce maci` sonrası çıkan olaylarda görüldüğü gibi haklı olduğu zamanlarda bile `ölçüsüz şiddet `kullanarak tepki çeken insanlardır. unutamadığım sahne 3 polisin adamın tekini tutup götürürken başına defalarca ve hep… devamını gör
S
snoptik14 yıl önce
erkek olsaydım çok hatun götürürdüm diyen kız
gerek olmayan kızdır. zaten istesek çok erkek götürürüz.
S
snoptik14 yıl önce
ailelerimiz engel olursa kaçar evleniriz
liseli çift fantezisi, üniversiteye geçilince, ilk gecede seks olayları başlıyor.
S
snoptik14 yıl önce
ilk kez sevişilen kişiye bekaretini sormak
(bkz:esnek)
S
snoptik14 yıl önce
bol bir beyaz gömlekle yatağa kahvaltı getiren kız
hani hep kliplerde olur ya bu sahne, böyle deniz kıyısında bir villada, bembeyaz yataklar içinde uzanırken hatun giymiş senin beyaz gömleği, bir iki tane düğmesini iliklemiş, sana kahvaltı getirmiş falan. güzel kızdır, iyi kızdır diyerekten entrymizi… devamını gör
S
snoptik14 yıl önce
dedikodu
tamamen asılsız bir olayın kulaktan kulaga dolanması hadisesi ki donup dolasıp soyleyenin kulagına gelince " bunu ben mi dedim yaa ne zaman demişim" seklinde apişmasi kizmasi sinirlenmesi dellenmesi olaylarına sebebiyet veren kınanası vaka
S
snoptik14 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
S
snoptik14 yıl önce
sevgilinin unutulmamasının nedenleri
4s kuralından siken görevini üstlendiyse unutulmama ihtimali yüksek olan sevgilidir. ~ seven sikilir siken sevilir. ~
S
snoptik14 yıl önce
kızlardaki oral seks özgüveni
(img:#201598)
S
snoptik14 yıl önce
lincoln burrows
`michael scofield`'ın komploya kurban giden ve akabinde idama çarptırılan abisi. (bkz:prison break)
S
snoptik14 yıl önce
rasim ozan kütahyalı
taraf gazetesinin ''hertaraf'' isimli forum köşesinde, deniz gezmiş ve arkadaşlarını ''ulusalcı'' ilan eden yazılarının ardından terfi etmiş, taraf'ın kadrolu köşe yazarı olmuştur. bugün, köşeciğinde ''askere gitmeyeceğim'' demiş. ama şöyle demiş ''… devamını gör
S
snoptik14 yıl önce
26 ekim 2011 galatasaray gaziantepspor maçı
--`spoiler`-- kadın ve çocuk biletleri, maçtan 1 gün önce (25.10.2011 salı günü) saat:13:00-16:00 arasında dağıtılacaktır. maç günü kesinlikle kadın- çocuk bileti dağıtımı yapılmayacaktır. maçları ücretsiz seyredecek kadın ve 16 yaş altı taraftarla… devamını gör
S
snoptik14 yıl önce
ntv
türkiye'nin ilk haber kanalıdır.
© copyright 2005 - 2026