bugün
- diamond bosphoruss denen yazar21
- sedat pekmez25
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek4
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi3
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması8
- heyt bea6
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- ağız ishali olan yazarlar4
- heyecanlıyım sözlük4
- faik öztrak7
- hakkınızı helal edin arkadaşlar3
- gammazlama aparatı2
- sex asnasında beddua almak3
- sessiz insanların çok gözlem yapması3
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- ne güzel sözlük2
- sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim3
- birine geç kalmak10
- insanlardan nefret etmek9
- ilk maaş4
- true nun çaylak olması2
- uludağ sözlük discord grubu11
- penis boyutunun önemi4
- entry girerken dizleri sızlayan yuzır2
- katılım bankacılığı3
- kaskı miğfer sanan motorcu tip2
- ulan hepiniz oradaydınız2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- yer sofrası7
- gammazlık müessesinin eski değerini yitirmesi2
- özgürlük2
- özgür özel7
- bruce lee5
- beyazsemsiyeliyabanci48
- ödemi hiç gitmeyen insan2
- spor sonrası ayna karşısında pazu şişirmek2
- cayır cayır yanan kız13
- online listesi7
- kızlar kıllı göbek sever mi2
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor8
- 2026 dünya kupası10
- m r e r e c t o12
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- larisalisa10
- eve atılan kızın ekşici çıkması5
- satranç haram yasaklansın17
- seni ne mutlu eder sorusu6
entry'ler (14)
Ulit,Uludağ üniversitei işletme topluluğunun kısaltılmış halidir.Yani baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır.Halihazırda 450'yi aşmış üye sayısıyla Uludağ Üniversitesinin en aktif Bilim topluluğudur.Çalışma alanları,üyelerinin kişisel gelişimine katkıda bulunacak etkinliklerdir.Bu kapsamda büyük şirketlerin ve ilginç başarı hikayesine sahip ünlü isimlerin üniversiteye teşrifini sağlarlar.
En aktif dönemini 2011-2012 öğretim sezonunda yaşamışlardır.Bu dönemde profesyonel afişleriyle ilginç ve başarılı tasarımlarıyla öne çıkmışlardır.Bu çalışmalara vesile olan ise anılan dönem içerisindeki topluluk yönetim kurulunun başarılı ve özverili çalışmalarıdır.Bu sayede üniversiteye bir çok ünlü simayı getirmişlerdir.
Bu dönem içerisinde öne çıkan çalışmaları ise;
-Toyota Türkiyenin CEO'su Orhan Özer
-Kurtlar Vadisi Pusu'nun Yönetmeni Onur Tan
-Eczacıbaşı Sağlık Genel Müdürü Anıl Sugetiren
gibi önemli simaların üniversitede ağırlanması
En aktif dönemini 2011-2012 öğretim sezonunda yaşamışlardır.Bu dönemde profesyonel afişleriyle ilginç ve başarılı tasarımlarıyla öne çıkmışlardır.Bu çalışmalara vesile olan ise anılan dönem içerisindeki topluluk yönetim kurulunun başarılı ve özverili çalışmalarıdır.Bu sayede üniversiteye bir çok ünlü simayı getirmişlerdir.
Bu dönem içerisinde öne çıkan çalışmaları ise;
-Toyota Türkiyenin CEO'su Orhan Özer
-Kurtlar Vadisi Pusu'nun Yönetmeni Onur Tan
-Eczacıbaşı Sağlık Genel Müdürü Anıl Sugetiren
gibi önemli simaların üniversitede ağırlanması
biyolojik bir olay.Allah öyle yaratmış vucut kasılıyor,pis kanı toparlıyor ve malum yerden atıyor.doktordan temiz
Kandaki sevda sıvısının koyulaşması suretiyle insanın melankolik hallere girerek karşı cinse duygularıyla ölümüne bağlanması demekdir.
uyumayı seviyosan,rahat takılıyosan hele biraz da miskinsen ve paran da çoksa 2.öğretim nam-ı diğer 2. eğitim senin için biçilmiş kaftan,ne duruyorsun (?)
Desiderius Erasmus, 1465-1536 yılları arasında yaşamış olan, Kuzey Avrupa Rönesans'ının önemli ustası ve klasik edebiyat araştırmacısıdır.Hümanist bilgin bir ilahiyatçıdır.
''Körlerin ülkesinde, tek gözlü insan kral olur'' ve ''Bağışla Tanrım'' çok meşhur ve benim sevdiğim sözlerindendir.Avrupa'nın çeşitli üniversitelerinde dersler vermesindendir ki bugün onun adıyla anılan bir öğrenci değişim programı uygulanır tüm Avrupa'da
''Körlerin ülkesinde, tek gözlü insan kral olur'' ve ''Bağışla Tanrım'' çok meşhur ve benim sevdiğim sözlerindendir.Avrupa'nın çeşitli üniversitelerinde dersler vermesindendir ki bugün onun adıyla anılan bir öğrenci değişim programı uygulanır tüm Avrupa'da
cep telefonunun öğrenci için gereksiz bişey olması.
Hükümetteki en kariyerli bakanlardandır.ingiliz vatandaşı olması uzun süre ingiltere çalışmış olmasındandır
Arjantinin başkenti Buenos Aires'in varoş bölgesine verilen addır.Önceleri zengilerin,sosyetenin adresiymiş ama daha sonra istanbul misali göç almış ve Caminito bölgesi gariban gölgesi olmuş.Buenos Aires'te yaşayan bir Arjantinliye Caminito'lu musun dediğinde çok sert tepki verir,denedim biliyorum!
o kurabiyeler mis gibi kokar.Eskiden Fırın'lı bir sokağa girince her yer mis gibi Kömbe kokardı ama şimdi kalmadı azaldı tabi..
Orda insanlar bi başkadır biliüünnü..Bayramlarda güneye gidilmez büyüklerin evine gidilir ^^bayram kömbesi^^ adında kurabiye yaparlar *
bunların yurtlar da oynadıkları kurtlar vadisi de bir başka oluyo.Sorun yaratıp sonra kendiler çözüyolar:)
birisi bana Fenerbahçenin TTKOM arenayla ilişkisini anlatsın.orayı kaçırmışım merak ediyorum
biz de hala aynı yalanlarla yaşıyoruz canlarım.olacaksa olsun artık..
Uludağ Üniversitesi, 1982 yılında adı resmen Uludağ Üniversitesi olan, Bursa'nın ilk üniversitesi olma özelliğiyle birlikte Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından biridir.ama şu an çoğu fakültesi yıkılmak üzeredir bunun sebebi okulda yaz okulu denen bir para tuzağının olması,
Türkiyenin diğer üniversiteleri yazları bakım görürken Uludağ üniversitesi yazları öğrencilerle dolup taştığı için harabe (özellikle iiBF) olmuştur.
Türkiyenin diğer üniversiteleri yazları bakım görürken Uludağ üniversitesi yazları öğrencilerle dolup taştığı için harabe (özellikle iiBF) olmuştur.