bugün

entry'ler (4)

izmir

kışın çok yağmurlu ve nemli, ama bahar aylarında mükemmel olan taşı toprağı farklı, medeniyet, güzellik kokan şehir. nedense lise arkadaşlarımın hangisi izmirde okuduysa tarzı fena değişmiş ve aydınlanmış olarak memlekete döndü. Bir diğer ortak özellikleri de hiç izmir'den dönmek istememeleri. Çeşme ve Şirince diyorum yeter zaten

erkeğin kalbine giden yola sıçarım

katılıyorum. erkeğin kalbine giden yol gibi genetik kodlara işlemiş olanşartlanmalarla kadınların kendin köle sanması. erkeklerin de her daim hizmet beklemesi kuralına isyan. geçin bunları yaaa, okumayın ve yazmayın hiçbir yere de. Kendileri yemek yapsın, seksi iç çamaşırlarınızla karşısına çıkmasanız da olur, anacığını sevme numarası yapmasanız da... Ayrıca futboldan anlayan kadın olmak zorunda hiç değilsiniz.

46 yok olan

şaman ayini çekimleri korkunç olsa da ayashuaka etkilerini güzel vermiş dizidir. Dmt ya da ayashuaka içmek için şaman olmaya ya da şaman ayinine katılmaya da gerek yoktur

uludağ üniversitesi tıp fakültesi

insanı çıldırtan hastanedir. hastane içindeki medikal malzemeler satan dükkanda 200 300 tl vererek aldığınız herşeyi holiday inn in ordaki medikal malzeme satan yerde 50 60 tlye alabileceğiniz yerdir. herşey kazıktır. pistir, o kadar bağışa rağmen nasıl bu kadar döküntü ve pis halde olduğunu anlayamadığınız yerdir. sağlık sisteminde devletin onu ödemem bunu yapmam demesine istinaden yoğun bakım ünitesi yetersizdir, haftalarca beklersiniz listenin en başında sizin yakınınız vardır ama nedense bir türlü size sıra gelmez. Başkaları alınır??? artık neler dönüyorsa.

ayrıca yoğun bakım ünitesinde enfeksiyon kapma oranını da merak etmekteyim, binlerce insan kalabalığı ile nasıl başa çıkmayı düşündükleri konusunda da acil açıklama bekliyorum.

değiştirilmesi gereken, düzenlenmesi gereken o kadar çok şey var ki. bence tıp fakültesi internet aracılığıyla vatandaşlara ulaşsın şikayetlerini bi dinlesin.
© copyright 2005 - 2026