bugün
S
sinekavlayanadam9 yıl önce
akp lilerin halep düşmanlığını açıklıyorum
son bir kaç yıldır akp li arkadaşların 82 halep 83 musul diye hayaller kurduğu buraların türkiye topraklarında olması gerektiğini savunduğu için halepte katliam var durdurun diyorlar oysa yok öyle bir dünya kardeşim . siz katliamı işidle beraber yap… devamını gör
S
500 ton domuz etini ne yapacaksınız
kesin cehape zihniyetinin ak partimize bir iftirasıdır ama olsun yine de bir sorudur. --`spoiler`-- Resmi gazetede yayımlanan tebliğiyle Et ve Süt kurumu'na Moldova Cumhuriyeti'nden 500 ton domuz eti ithal etme yetkisi verildi. Yayımlanan tebliğ üz… devamını gör
S
beşar esad ı destekleyen vatan hainleri
sapık nusayrilerin türkmen katliamına göz yuman vatan hainleridir. inşallah birgün gerçeği görürsünüz.
S
sapık nusayrilerin türkmen katliamına göz yuman vatan hainleridir. inşallah birgün gerçeği görürsünüz.
S
S
solcular neden sevilmez
Her eylemde etrafı yakıp yıkıp vandalizmin doruklarına ulaştıkları için .
S
alevi federasyonu neden pkk yı kınamıyor
Amacım düşmanlık değil ama alevi federasyonun sitesine girip baktığımda şu gariplik görülüyor. Kendilerine yapılan küçücük bir yorumu satırlarca kınıyorlar fakat 40 tane canın yok olup gittiği patlamayla ilgili ise açıklamalarinin başlığı "basına v… devamını gör
S
sinekavlayanadam10 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
S
sinekavlayanadam11 yıl önce
1 yaşını göremeyecek olan çocuğa imza topluyoruz
arkadaşlar sağlık bakanlığının muhattabı olduğu change.org sitesinde imza toplama kampanyası başlatılmış ve bu çocuk 7 aylık sizden maddi bir yardım beklemiyor sadece vereceğim linke imza atmanızı istiyorum. destek olan eller dert görmesin. https://… devamını gör
© copyright 2005 - 2026