bugün
S
simon diyor ki6 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
simon diyor ki6 yıl önce
eski sevgiliye bir mesaj bırak
(img:#1880198) T: yazarların eski sevgililerine seslenişi.
S
simon diyor ki7 yıl önce
anın görüntüsü
S
simon diyor ki7 yıl önce
izlanda
kuzeyden de kuzeyde, kutuplara yakın bir ada. ismi ingilizce ice-land'den yani buz-ada'dan geliyor. rivayet odur ki burayı ilk keşfedenler nüfusu buraya değil de greenland'a kaydırmak için buraya buz diğerine de yeşil demişler.
S
simon diyor ki7 yıl önce
izlanda
kuzeyden de kuzeyde, kutuplara yakın bir ada. ismi ingilizce ice-land'den yani buz-ada'dan geliyor. rivayet odur ki burayı ilk keşfedenler nüfusu buraya değil de greenland'a kaydırmak için buraya buz diğerine de yeşil demişler.
S
simon diyor ki7 yıl önce
süleyman çakır
an itibari ile show tv tekrarlarında bir kez daha ölmüştür...allah yakınlarına bir kez daha sabır versin. ne delikanlıydı be...
S
simon diyor ki7 yıl önce
mukemmeligindayanilmazhafifligi
Ekşi de "Yeni Zelanda'da Camiye Saldırı" başlığına https://twitter.com/yunuspaksoy/status/1106455330203029505/photo/1 şöyle bir entry giren orospu çocuğu. Ekşi sözlük gerekeni yapmış umarım sonuçlarını düşünmeden yazdığı o entrynin cezasını ağır … devamını gör
S
simon diyor ki7 yıl önce
recep tayyip erdoğan
hali hazırdaki başbakanımız ve adalet ve kalkınma partisi genel başkanıdır.
S
simon diyor ki7 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
S
simon diyor ki7 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
S
simon diyor ki7 yıl önce
galatasaray
renkleri sarı-kırmızı olan takım.
S
simon diyor ki8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
S
simon diyor ki8 yıl önce
sagopa kajmer
Türkçe rapin tek gerçek kralı, zamanında `kuvvetmira` oluşumunu kuran, `Bir Pesimistin gözyaşları` ve `romantizma` albümleri harikaüstü olan sıkılmadan dinleyebildiğim tek adam. Yazdığı sözlerle,kullandığı beatlerle ve araya serpiştirdiği öldürücü sk… devamını gör
S
simon diyor ki8 yıl önce
anın görüntüsü
S
simon diyor ki8 yıl önce
annesine vuran adama uçan tekme atan buzağı
Beyler video:kanal bana aittir https://youtu.be/Ds9ZHpYWo04 iZLEMEYEN ÇOK ŞEY KAÇIRIR.Knklar adamın dıbına koydu hea
S
simon diyor ki8 yıl önce
sözlük yazarlarının sevgilileriyle fotoğrafları
Sırtımı vermiştim bende aynı hizada ama kesmiş fotoğrafı zilli. (img:#983154)
S
simon diyor ki8 yıl önce
anın görüntüsü
S
simon diyor ki8 yıl önce
anın görüntüsü
S
simon diyor ki8 yıl önce
geceye bir gerçek bırak
sanal alem insanların yapamayacakları şeyleri konuşup söylediği bir çöplüktür yüzlerce eleştiri isyan şikayet istediğin kadar yaz çiz burada kalır insanın acizce kendini avutma çabası sadece klavye ile hiçbir şey değiştiremezsin.
S
simon diyor ki8 yıl önce
slaven bilic in fenerbahçe nin başına geçmesi
seneye olabilecek durum.eğer fenerbahçe şampiyonlar ligine giderse bence çok faydalı olur. zira bilic beşiktaşla arsenal,tottenham, liverpool, feyenoord gibi takımlara meydan okudu. hırvatistanla da almanya,ispanya,italya,ingiltere gibi devlerle baş … devamını gör
S
simon diyor ki8 yıl önce
sözlük yazarlarının ilişki durumu
sözlük kullanıcılarının gereksiz bilgilerinden sadece biridir. ankettir. açana girsindir. (bkz:bir an için heyecanlandın itiraf et)
S
simon diyor ki8 yıl önce
gecenin görseli
(img:#1211419)
S
simon diyor ki8 yıl önce
bu entry 120 eksi alırsa allah çarpsın gideceğim
bakın ben bazıları gibi yalan yere ortaya atmıyorum bu iddiayı. değer verdiğim her şey üzerine and olsun ki eğer bu kadar pasif bir sözlükte beni sevmeyen 120 kişi çıkarsa, burada durmamın bir anlamının olmadığına inanacağım. 100 demedim çünkü burada… devamını gör
S
simon diyor ki8 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
© copyright 2005 - 2026