bugün
S
sicak kola9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
sicak kola10 yıl önce
geceye alakasız foto bırak
S
sicak kola10 yıl önce
anın görüntüsü
S
sicak kola10 yıl önce
anın görüntüsü
S
sicak kola11 yıl önce
çikolatalı baklava
başlığının açılmamış olmasına şaşırdığım, türk kahvesi ile mükemmel bir ikili oluşturan, muazzam tatlı.
S
sicak kola11 yıl önce
çıtayı amuda kaldırmak
nikah merasimi esnasında "evet" derken kaydedilen ses frekanslarını yüzüklerine kazıtan erkeğin yaptığı eylem. buyrun bu da image. (img:#820562)
S
sicak kola11 yıl önce
kdv
(bkz:katma deger vergisi)
S
sicak kola12 yıl önce
digiturk
birçok film kanalının oldugu ve içinde lig tvyide barındıran fakat kanalların sıralanmasını kendi kafalarınca yaptıkları için `zaping` yapmanın zor oldugu ve kanalların arasında gezerken yavaş hareket eden fakat film kanallarında bu filmleri orjinal … devamını gör
S
sicak kola12 yıl önce
minibüsçüler
enteresan insanlardır kendileri. akşam üstü binmiş bulunduğum bir minibüste , şoför her türlü drifti yapmış , kırmızıda geçmiş, virajda yolcu almıştır, çılgınlar gibi sürmüştür.fakat inmek istediğizde her zaman bir kural bulup sizi 50 metre sonra id… devamını gör
S
sicak kola12 yıl önce
bamya
pop star edasında olan bi yemektir..sevmeyenlerin sümük gibi diye tabir edip nefret ettikleri, ayılıp bayılanların ise nasıl sevmezsiniz anlamıyorum şeklinde yerlere göklere çıkardıkları besin maddesi.
S
sicak kola12 yıl önce
google doodle önerileri
google'ın özel günler için hazırladığı doodle'lar için alternatif önerilerdir. yazarlarımızı beyin fırtınasına davet ediyorum. başlıyorum; (img:#639930) edit: görsel eklendi.
S
sicak kola12 yıl önce
ankara da deniz olmadığını sanan insan
`melih gökçek` döneminde ~1994 2014~ ankara'da yaşamamış insandır. (img:#639395)
S
sicak kola12 yıl önce
melih gökçek in ankara için yaptıkları
(bkz: fışkiye)
S
sicak kola12 yıl önce
fethullah gülen
dinler arası diyalogun başlamaya başlamasında onemli rol oynayan kişi.~babasını da sevmezdim~
S
sicak kola12 yıl önce
fethullah gülen
dinler arası diyalogun başlamaya başlamasında onemli rol oynayan kişi.~babasını da sevmezdim~
S
sicak kola12 yıl önce
muharrem ince
23.dönem `yalova` milletvekili. (bkz:cumhuriyet halk partisi)
S
sicak kola12 yıl önce
last seen i kapatmak
Whatsappda son görülmenin kapatılmasıdır. Ayarlardan gerekli işlem yapıldıktan sonra. Kafam rahat pozisyonuna geçmektir bi bakıma. istediğine cevap verirsin istediğine vermezsin. Genel olarak telefonlarda kapatmak isteyenler. Android telefonuna sa… devamını gör
S
sicak kola12 yıl önce
doğduğunuz günün gazete manşetleri
bilmem kaç yıl önce doğduğun günün gazete manşetidir. buradan ücretsiz bakılabilir ; http://gazetearsivi.milliyet.com.tr/
© copyright 2005 - 2026