bugün
S
shulpsdana6 yıl önce
galerinizdeki en pozitif fotoğraf
Galerinizdeki en pozitif fotoğraf. (img:#1796022)
S
shulpsdana8 yıl önce
sokaklara döküleceğiz getirmeyeceğiz bu sistemi
Ya işte çimlerde yuvarlanmıyorsunuz sonra anarşik oluyorsunuz amk. (img:#1700109)
S
shulpsdana8 yıl önce
chp nin la casa de papel temalı videosu
Bu ne lan! Karnım ağrıdı gülmekten. Cehape yemin ederim ramazan eğlencesi gibisin. Saol hem de çok saol. Sayende sınav haftası gülüyorum. Teşekkürler.
S
shulpsdana8 yıl önce
fil
karada yaşayan en büyük memeli hayvan.
S
shulpsdana8 yıl önce
açık oylayıp favorilere eklemek
hemen peşinden tebrik mesajı gönderilmesi gereken hadise. umarsızca yürümek de denebiliyor. öyle diyorlar. ben yapmadım.
S
shulpsdana9 yıl önce
ygs 2017
adamlar ygs 2016 ya kadar parsellemişler. bari bunu ben açayım dedim. t: 2017 senesinde yapılacak olan sınavdır. zamanında ötesine yakın bir yerden edit: şu zekayı arsa parsellerken kullansaydık iyiydi. zamanın ötesine kaçak geçmiş edit: başlığı 2… devamını gör
S
shulpsdana9 yıl önce
dağdaki çobanla benim oyum bir mi
dağdaki çobanla aynı sınava girip kazanırken öyle demiyorsun ama. haksız söylem. yasalar karşısında herkes eşittir.
S
shulpsdana9 yıl önce
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
S
shulpsdana9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
S
shulpsdana9 yıl önce
öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler
öğrenildiği zaman "vay anasını" denilen, beynin ucra köşelerinde soğuk füzyon tepkimelerine sebebiyet verecek bilgilerdir. - `teoman`'ın `on yedi` şarkısını `erdal eren`'e yazdığı, ve erdal eren'le teoman'ın kuzen olduğu - entrylerdeki bkz.lara far… devamını gör
S
shulpsdana9 yıl önce
momentum
fizik dersinin kolay ve zevkli konularından birisi.`ösym`'de bu konudan sorular sormustur oys zamanında.
S
shulpsdana9 yıl önce
kışı güzel kılan detaylar
erkek ve zayıf, omuzları geniş olmayan biriyseniz giyeceğiniz kazak, parka gibi kışlık giysilerin sizi daha iri göstermesi ayrı bi özgüven verebilir, birde kayak snowboard poşetle kaymak gibi eğlenceler kış olmadan zor.
S
shulpsdana9 yıl önce
zanshin
dünün yazar namzeti, bugünün sözlük neferi. (bkz:hoş geldiniz)
S
shulpsdana9 yıl önce
galerideki en güzel fotoğraf
galerinizdeki en güzel fotoğraf sorusudur.
S
shulpsdana9 yıl önce
peygambere evlenme iftirası
iftiradır. Zira emevi dincilerinin oluşturduğu durumdur. Yaşar nuri öztürk ün yazısı vardı. Onu okumalısınız. Yaşı 9 değil 18 veya 19 du. Eğer birisi bana 9 yaşında olduğunu ispatlasın ben bu dinin hakk dini olduğundan şüphe duyarım. Budur.
S
shulpsdana9 yıl önce
yenikapı daki şovda yokum
Ulkemizin de cok umurundadir.
S
shulpsdana9 yıl önce
türkiye nin 15 yılının çöpe gitmesi
en az 50 hocam...15 çok iyimser. bu şimdiki 13, 15 yaşındaki bebeler temizleyemezler türkiye´yi. onlar iyi çalışırsa, belki ondan sonrakiler... eğer şimdiki 13-15 yaşındaki bebeler iyi çalışmazsa, ondan sonraki nesil zaten türkçe konuşmaz. ya ingi… devamını gör
S
shulpsdana10 yıl önce
başka dile çevrilemeyen sözcükler
Schlimazl (Yiddiş): Şanssızlığı süreklilik kazanmış kişi Duende (ispanyolca): Bir sanat çalışmasının bir insanı derinden etkileyen gizemli gücü Age-otori (Japonca): Saçını kestirdikten sonra daha kötü görünmek Kyoikumama (Japonca): Çocuğunun okuld… devamını gör
S
shulpsdana10 yıl önce
Schlimazl (Yiddiş): Şanssızlığı süreklilik kazanmış kişi Duende (ispanyolca): Bir sanat çalışmasının bir insanı derinden etkileyen gizemli gücü Age-otori (Japonca): Saçını kestirdikten sonra daha kötü görünmek Kyoikumama (Japonca): Çocuğunun okuld… devamını gör
S
shulpsdana10 yıl önce
S
shulpsdana10 yıl önce
S
shulpsdana10 yıl önce
S
shulpsdana10 yıl önce
S
shulpsdana10 yıl önce
© copyright 2005 - 2026