bugün
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım9
- nohut yaptım nası olmuş12
- hakkımda bilmeniz gerekenler18
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası9
- malatya6
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- 0 0 74
- ölü bir sineği kafanızda canlandırabilir misiniz5
- sosyal medya kullanmıyorum diyen sözlük yazarı4
- özel güvenlik görevlisi sınavını kazanmak5
- edirne'ye yerleşen tokatlılar4
- film önerisi5
- mavi götlü küçük ibneler şafağında karşılıksız aşk5
- ioçk10
- sıkıldım abi4
- dünyaya çocuk getirmek4
- 45 bin liraya alınabilecek en iyi araba5
- nervio burak demirbilek evliliği13
- yorgun mermi vs nervio12
- bey biraderler5
- arkadaşlar5
- dostluk2
- arkadaşlar çabuk bakın8
- filenin sultanları5
- kadın biraderlere ne deniyor sorusu4
- birader ne demek11
- uludağ sözlük discord grubu10
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- uludağ sözlük partisi8
- koala'nın bu hayatı yaşamaması5
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu4
- diamond bosphorus16
- limonlu makarna9
- yeni parti46
- kabataş görüntülerinin bu cuma yayınlanacak olması4
- black hawk down2
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- tai lung18
- süzme yoğurt3
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- börekitas3
- bond james bond2
- ismet gürbüz10
- ben gidiyorum4
- kitap önerir misiniz7
- traktörü olan yazarlar7
- giden gider5

gerçekleştiği taktirde şimdilerde istanbul'dan, isveç'ten ve diğer yerlerden bık bık öten insanların hiçbirinin yaşamak istemeyeceği hayali mekan.

gerçekleştiği taktirde şimdilerde istanbul'dan, isveç'ten ve diğer yerlerden bık bık öten insanların hiçbirinin yaşamak istemeyeceği hayali mekan.

dünya genelinde her sene 100 ün üzerinde kişi hindistan cevizinin ağaçtan kafalarına düşmesi nedeniyle hayatlarını kaybetmektedirler.
ayni zamanda 10 taneden fazla hindistan cevizi suyunu 2 saat içerisinde tüketmek ani kalp durmasına neden olabilir.
… devamını gör

hindistan da binlerce yıldır uygulanan bir ritüel idi. kocası ölen kadınlar kocalarının cesetleri ile birlikte diri diri yakılırdı. bu geleneğin adı sati olup hindistan da 200 senedir yasak olmasına rağmen halen uygulanmaktadır.
(img:#2265311)
görsel… devamını gör

erkeklerin çene ve çene hizasında çıkan sakallarını uzatması, kendilerine göre bir stil oluşturması eylemi.
(bkz:top sakal bırakmak)

Tesla zaman ve zaman yolculuğu üzerinde gerçeğe ulaşılabilecek çalışmalarda bulunmuştur. Tesla, yüksek voltajlı elektrik ve manyetik alanlar kullanarak yaptığı çalışmalarda zamanın ve uzayın yarılabileceğini veya çarptırılabileceği ve böylece de diğe… devamını gör

Bir kilit dilinin yerleşmesi için açılmış delik ya da iki ucu açık küçük boru anlamına gelir. zıvanadan çıkaran takdire şayan, zor bi işi başarıyordur.

Bir kilit dilinin yerleşmesi için açılmış delik ya da iki ucu açık küçük boru anlamına gelir. zıvanadan çıkaran takdire şayan, zor bi işi başarıyordur.

tuzsuz peynirle yapılan tatlı.sıcak yenilmesi makbuldür.uzayan peynirin görüntüsü iştah açıcıdır.
http://4.bp.blogspot.com/-Yhea8pPC4hw/Tc7pmCJTglI/AAAAAAAAAAM/XK9hGj_yAWY/s1600/DSC_0162.JPG

alkollü içki içmeye ayılan, bayılan ve bunu pratiğe geçiren,
dünyaya anca alkollüyken katlanabilen bünye.