bugün
- clemence baptista4
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- futbol3
- renault 9 broadway8
- avusturya3
- akrabalarla ilişkiyi kes5
- kezoların burada kibirlenmesi5
- nihoşun ölümü16
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- saç dökülmesi5
- memduh bashgan14
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- ekonomi13
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- yazın yorganla yatan insan5
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması5
- artı oy alma yolları5
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- çaylak olunca hissedilenler5
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- dünya2
- hangi şehrin neyi meşhur4
- meal kuran değildir26
- en hakiki mürşitteki ilim4
- mason greenwood5
- tavsiye4
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- asteğmen7
- gecenin şiiri5
- ispanya7
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- mikrodalgaya sucuk koymak4
- simko39
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- fransa6
- tuba büyüküstün7
- rambo ariel ortega8
- halkın fesad'ı ahlakta haiz olduğu derece3
- haydi selametle kt3
- erdoğan ın dünya lideri olması2
- moderatörlere sesleniş5
- inci sözlüğün sözlük olmakla alakası olmaması3
- yazarların bildiği en kötü küfür4
- brad pitt4
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- özgür özel'in tutuklanması9
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız4
entry'ler (19)
bu adam meczup o kesin ama aynı zamanda da görünmez sanırım, sadece kamera lensiyle görülebilen bir hayalet.
ben bu pazartesi başlayacaktım unutmuşum tamamen.
çok güzel ama gülmek pek yakışmıyor ve gülünce ağzının suyu akacakmış gibi geliyor.
ceketi çıkarıp verenler ceketi unutuyor mu yoksa birileri üstüne bir şey giydirene kadar çaresizce peşinde mi dolaşıyor merak ediyorum. ben yanımdaki oversize t-shirtlerden bir tane giydirirdim sanki sevişmişiz de benim t-shirtümü giymiş gibi görünebilirdi ama olsun insanlık ölmedi.
2012'de üniversiteden mezun oldum 2016'ya kadar güzeldi sonra işin tüm yükü bindi üzerime.
her kuşu siktik de bir leylek kaldı derim ve afiyetle yerim.
afrikalıları elemek için dümenden yapılmış olabilir mi diye düşündürdü kovalayıp zorla oral yapmalar falan mesajlar biraz komik.
Dışarıda 182 evde 180 hoşuma da giderse bedava.
ben sormadan sadece bir kere sevgilim oldu o da elime bile dokunmadı diyen hanımefendinin 3 tane çocuk sahibi olması.
Çok güzel kadın her gördüğümde kanalı değiştiremeden bir süre bakıyorum. oynadığı dizilerden mi yaşının büyük durmasından mı bilmiyorum bende ağır bir kadın imajı çizdi ama o 25-26yaşında ve torreirayla ebo diye biriyle falan takılıyor.
baştan sona kadar galeriye baktım ve siyah saçlı yok gibi bir de en baştaki fotoğraf sarıdan yeşile geçiş yapan solucanlı hariboları anımsattı.
Sınava sabahlara kadar çalışmasına rağmen çalışmadım der.
Sınavı çok iyi geçmesine rağmen çok kötü geçti der.
Sınavı çok iyi geçmesine rağmen çok kötü geçti der.
güzel de olsa çirkin de olsa spor için yapmıyorsa bulunduğu durum ve psikolojisiyle alakalıdır onun dışında Güzel kadınlara ilginin çok daha fazla olmasından dolayı aradan sıyrılıp giden birisi olması ihtimaldir ama güzel kadın da bu numaraları kolay kolay yemez alışıktır. Çirkin kadına ilgi daha azdır özellikle normal şartlarda beraber olamayacağını düşündüğü birinden gelen bir kaçamak teklifini olumlu yanıtlaması daha muhtemeldir.
Mavi rengi görebilen tek kuş türü kendisidir.
Atlı insan heykellerinde, atın iki ön ayağı da havadaysa kişi savaşta ölmüştür, atın tek ayağı havadaysa kişi savaşta aldığı yaralar yüzünden ölmüştür, atın tüm ayakları yere değiyorsa o kişi doğal sebeplerden ölmüştür.
yaklaşık 53 cm'lik dilleri ile kendi kulaklarını temizleyebilirler.
zengin aile çocukları hayatları boyunca kılsız olmaları için doğdukları anda zeytinyağına batırılırlardı.
Kırbacın çatlama sesi çıkarmasının sebebi, ucunun sesten daha hızlı hareket etmesidir.
üzüldüklerinde terleri kırmızı renk alır.