S
seyiluk9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
seyiluk9 yıl önce
başlığa anında atılan capsler
(img:#1186151)
S
seyiluk10 yıl önce
özgürlüğün fotoğrafı
Bu fotodur. Amsterdam hollanda da çekildi. Fotonun sağında kırmızı ışıklı olan yer hayat kadınlarının çalıştığı yer ve fotonun solundaki büyük görkenli bina ise kilise. Yani adamlar din devlet ve sevişme işlerini hepsini birbirinde. Ayırmışlar. Tü… devamını gör
S
seyiluk11 yıl önce
paralelkenar tabirinin literatüründen kaldırılması
Ne literatüründen.
S
seyiluk11 yıl önce
yazarların sex hayatı
S
seyiluk12 yıl önce
müslüman kanının petrolden değersiz oluşu
(bkz:emperyalizmin marifetleri)
S
seyiluk12 yıl önce
iran ın rezası için değil allah ın rızası için
"iran'ın reza'sı için değil allah'ın rızası için çalışın!" `MHP` `ığdır` `Milletvekili` Anayasa ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr.`SiNAN OĞAN`'ın 28 şubat 2014'de tbmm genel kurulunda kurduğu cümledir. (img:#593903)
S
seyiluk12 yıl önce
diyanet gov tr
diyanetin resmi internet sitesi. çizgi film bile var! [link]http://www.diyanet.gov.tr[/link]
S
seyiluk12 yıl önce
sokakta beyefendi yatakta jigolo mutfakta mr masıl
her genç kızın rüyası. 3 yaklaşıkla kıyısından döndüğüm erkek türü.
S
seyiluk12 yıl önce
16 şubat 2014 beşiktaş bursaspor maçı
burdan istanbuldaki beşiktaşlı arkadaşlara sesleniyorum.bursasporlular olimpiyat stadına gideceklermiş.ona göre önleminizi alın.
S
seyiluk12 yıl önce
fatih portakal
bir kanal d muhabiri. postmodern `hamit el sabah`'tır kendisi. bir haberi sunarken kafa sallaması ve el kol kullanımındaki kombine, konuşma üslubu dikkate değerdir. haberin heyecanını yansıtmak için fazla kasar. birand söz sende.
S
seyiluk12 yıl önce
rte nin karşısında bozkurt işareti yapan çocuk
Ülküdaştır yoldaşımızdır. Önemli olan düsünceyle de bunu gosterebilmektir.
S
seyiluk12 yıl önce
arap hüsnü
eski istanbul kabadayılarından. adı: hüsnü baba adı: halim doğum yeri trablusgar doğum tarihi:1870 sabit alameti:sağ kulağının kıkırdak kısmı yok, sol gözde hafif perde var. çenesi dikkat çekecek kadar çukur. (img:#586767) metresi manya. (img… devamını gör
S
seyiluk12 yıl önce
arap hüsnü
eski istanbul kabadayılarından. adı: hüsnü baba adı: halim doğum yeri trablusgar doğum tarihi:1870 sabit alameti:sağ kulağının kıkırdak kısmı yok, sol gözde hafif perde var. çenesi dikkat çekecek kadar çukur. (img:#586767) metresi manya. (img… devamını gör
S
seyiluk12 yıl önce
arap hüsnü
S
seyiluk12 yıl önce
arap hüsnü
S
seyiluk12 yıl önce
sözlük kızlarının mesaj kutusu
- #00374563 çok haklısınız. + penisin erkeklere yakışmadığı konusunda mı? - tabii ki. bu şekil düşünen pek yok. + sorunlu musun? orda dalga geçtim ben. - sizi daha önce nasıl görmemişim hayret + göremezsin, çünkü daha yeni yazar oldum . bu il… devamını gör
S
seyiluk12 yıl önce
bülent ersoyun türban takıp ilahi söylemesi
an itibari ile show tv de yaptığıdır. bu adam ay pardon kadın reklam mı yapıyor ne ? komik duruma düştüğünün farkında değil.
S
seyiluk12 yıl önce
yüzyılın en kısa fıkrası
istemsizce güldürür. (img:#548502)
S
seyiluk12 yıl önce
bingöllü kenan
"`bana değil polis kralı gelse dokunamaz`" diyerekten sultanbeyli'de tanrılığını ilan eden mafyatik. http://www.sabah.com.tr/Yasam/2013/12/13/faceten-korku-salan-sultanbeyli-mafyasi ayrıca yaran bir de tanıtım videosu var bu arkadaşın; (vid:#10256… devamını gör
S
seyiluk12 yıl önce
ebru şancı nın zor anları
çok sevdiği cep telefonunu kaybeden dünyaca ünlü yıldızımız ebru şancı'nın yaşadığı sıkıntı dolu anlardır. telefonu bulabilmek için magazincilere cüretkar pozlar vermek zorunda kalan hanım kızımız neyse ki sonunda çok sevdiği telefonuna ulaşıyor. ama… devamını gör
S
seyiluk12 yıl önce
eray topa bak
dün akşamki r.madrid yenilgisinden sonra fotomaç gazetesinin attığı manidar manşet. gencecik gelecek vadeden adamla taşak geçerek fotomaç ayıbın kralını yapmıştır, yazık valla yazık. (img:#534336)
S
seyiluk12 yıl önce
serdar ortaç ın yüz ifadesi
umut sarıkaya reyizin de dediği gibi "herşeyin farkındayım ve bu durumdan memnun değilim" ifadesidir. adam neşeliyken de düşünceli düşünceliyken de agresif ve mutluyken de umutsuz. öyle acayip bakıyo deriiiin derin. sanırım çok bilge biri. (img:#53… devamını gör
S
seyiluk12 yıl önce
kulaklığın kulakta durmaması
Cok boktan bir durumdur. Acaba sorun kulakta mi yoksa kulaklikta mi bilinmez. Sürekli dekoltesi acilan kadin gibi cekistirip durursun. en sonunda kulagin zedelenmesi sonucu "ya amina koyarim kulakliginin" diyip ativerirsin. Not: kendimden biliyorum… devamını gör
© copyright 2005 - 2026