bugün
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi6
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak10
- cehaletln cazibesi11
- gazete arşivi2
- eş değiştirme nedeniyle travma yaşayan kadın3
- buz gibi süt içmek3
- ciddi ciddi uludağsözlükte aktif olmak3
- kiremit rengi ruj2
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak3
- allah atatürk ten razı olsun4
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- hindistanlı kızlar2
- bütün meseleleri harikulade saptırmak2
- ismail kartal13
- pandela4
- sekerlivanilinn4
- kağıt toplayan çocuklar3
- hazreti musa israillileri görse ne derdi2
- memur olma umuduyla üniversite okumak2
- komşunun çaya davet etmesi3
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- zeytin salatası2
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri3
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- 18 haziran 2026 çekya güney afrika maçı3
- devletin görev ve sorumlulukları2
- emeklilik sisteminin artık sürdürülememesi3
- yunan kültürü vs türk kültürü8
- saygılı olmak3
- edip cansever okumak4
- ona bir şey söyle17
- edip cansever in daktilosu3
- 18 haziran 2026 cemil tugay'ın chp den istifası3
- 18 haziran 2026 isviçre bosna hersek maçı2
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- günün şiiri7
- uludede2
- kilo verdiren gıda7
- erkeğin kadını benimsemiş olmasının en net kanıtı2
- atarax2
- yalnızlıktan keyif almak4
- yapay zeka ile flört uygulamaları2
- cemil tugay3
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- prof dr yılmaz önal3
- kafakoparan dede3
- bebek aspirini2
- deliler4
- islam düşmanlarına epstein şoku14
entry'ler (405)
Red yiyince çirkin çirkin konuşması.
Her yerde rahat ederim, aitlik hissetmem.
Okulu bitiremedim halen. inşallah bitecek. Elbet bir gün.
Kot pantolonlarını beğendiğim bir markadan iki kot aldım, maşallah severek kullanıyorum ama siyah renk renk kot almak istediğimde aynı modellerde bulamadım, skinny jeanlerde vardır hep siyah. Başka bir yerden de almak istemiyorum, esniyo hep potluk yapıyor diğerleri. Bu gadar.
1-Naber nasılsın her şey yolunda mı, okul is nasıl gidiyor ihtisasina yönelik bazı sorular
2-Evle alakalı genel durum değerlendirmesi
3-Kaşlarım böyle nasıl olmuş (derken buzdolabını karıştırıp şunların tarifini versene bana deyip tıkınmalar, bir yandan da kilo vermem lazım diye ağlamalar)
4-Ay var ya lazere gidicem artık, şu çocuk bile gitmiş lazere bı biz gitmedik derken Instagram açılıyor
5-instadayken şu kız napiyo, şunları gördün mü sevgili olmuşlar, aaa şunlar noldu derken
6-Siz napıyosunuz, iyi misiniz, evlilik ne zaman
7-e gideyim artık ben, yemek yicez gitme, yok gidicem bizimler beni bekler
8-istiklal marşı, kapanış.
2-Evle alakalı genel durum değerlendirmesi
3-Kaşlarım böyle nasıl olmuş (derken buzdolabını karıştırıp şunların tarifini versene bana deyip tıkınmalar, bir yandan da kilo vermem lazım diye ağlamalar)
4-Ay var ya lazere gidicem artık, şu çocuk bile gitmiş lazere bı biz gitmedik derken Instagram açılıyor
5-instadayken şu kız napiyo, şunları gördün mü sevgili olmuşlar, aaa şunlar noldu derken
6-Siz napıyosunuz, iyi misiniz, evlilik ne zaman
7-e gideyim artık ben, yemek yicez gitme, yok gidicem bizimler beni bekler
8-istiklal marşı, kapanış.
Müfredatta yazanın uygulanması zorunluluğu ve aksan konusunda aşırı baskı yapılması.
Verilen hazırlık eğitimlerinde ve gidilen dil kurslarında çok kısa sürede yol katedildiğini görünce anlaşılıyor bazı şeyler.
Verilen hazırlık eğitimlerinde ve gidilen dil kurslarında çok kısa sürede yol katedildiğini görünce anlaşılıyor bazı şeyler.
ilkokul arkadaşımın annesine gittim anneler günü için, Bulgaristan göçmeni bir hanım... Ama nasıl coşkulu, nasıl pamuk... Onu görmek tatlı yanaklarından öpmek öyle iyi geldi ki..! Sağ olsun canım teyzem <3
Yüzüğün formu güzel ama tablo olmasa daha iyi olurmuş.
Erkek kız fark etmez, Ahmet.
Benzetmelerinize dikkat ediniz!
Turistik yerdekiler ihaleyle veriliyor herhalde. Onlara teklif etmedim, esnaf olduklarından ama Küçük yerlerdekine param yok başka zaman getiriyim mi diyorum, tamam diyorlar, (götürüyorum).
Kıyılan nikahlarda verilen sözlerden daha ağır herhangi bir sözleşme olduğunu zannetmiyorum. Üç beş parça eşya için sözleşme mi yapılırmış, al hepsi senin olsun çocuğum, büyü de gel e mi.
Kardeşler kasmayın be, Allah ne verdiyse giyinin, bez parçası neticede hepsi.
Saygısızlar; yere çöp atarlar, küfür ederler, şiddete eğilimlilerdir, sataşmayı huy edinmişlerdir, herhangi bir şeye karşı fanatiklerdir, sözel ve gözel* tacize bayılırlar, "dayı dayı" konuşmayı severler...
Gözel göz ile yapılan anlamında kullandım, uydurdum yani eheheh.
Gözel göz ile yapılan anlamında kullandım, uydurdum yani eheheh.
Yiyip içip tuvalet doldurmaktan ibaret bir yaşam gerçekliğinden daha makuldur.
ihtiyaçlar hiyerarşisinin ilk basamağında güvenlik yer alır. ilahi bir otoriteye olan bağlılık da güvenlik ihtiyacının büyük bir kısmını kapsar. Kendini gerçekleştirme yolculuğunda olduğunu düşünen herkes yolu ne olursa olsun bir inancı benimser, maddenin dışında. Benimsemek durumunda kalır zira egosantirik mevzulardan arınması başka türlü mümkün değildir (bizzzcesii böyleğ).
ihtiyaçlar hiyerarşisinin ilk basamağında güvenlik yer alır. ilahi bir otoriteye olan bağlılık da güvenlik ihtiyacının büyük bir kısmını kapsar. Kendini gerçekleştirme yolculuğunda olduğunu düşünen herkes yolu ne olursa olsun bir inancı benimser, maddenin dışında. Benimsemek durumunda kalır zira egosantirik mevzulardan arınması başka türlü mümkün değildir (bizzzcesii böyleğ).
Yine sik sik şeyler konuşulmaya başlanmış. Akşam belli bi' saatten sonra artık hiç çekilmiyor buralar. O yüzden ben gidiyom. Neyseeğm, hayydi iyi geceler.
Bu soruyu soranın herhangi bir dersle en ufak alakası yoktur. Sen bi' çalışmaya başla da sonrasına bakarsın. Dümdüz çalış.
Demir ve ferritin değerlerinize baktırın. Hareket edin. Çurab giyin.
"Arapça üns (=alışık, arkadaş, yoldaş, hemdem) sözcüğünden türetilmiştir. Arapça enes ‘vahşi olmayan, uysal, munis’ demektir. Enis kelimesiyle aynı köktendir."
Anlamı güzel ancak ben tercih etmezdim, Ahmet ismini vermek isterdim. Eşim isterse Ahmet Enes, Enes Ahmet olabilir.
Anlamı güzel ancak ben tercih etmezdim, Ahmet ismini vermek isterdim. Eşim isterse Ahmet Enes, Enes Ahmet olabilir.
Ay böyle bi' midem bulanıyor hafif hafif, karnım ağrıyor, arada bi' his...