S
sesly harf7 yıl önce
beş parmak dağları
`kıbrıs`'ta bulunan `lefkoşa` ile `girne` arasında bir set gibi duran sıra dağlardır. beş parmak denmesinin sebebi ise elinizi yumruk şekline getirerek baktıgınızda aynı diziliş şeklinde oluşudur. en uzun bölümü `orta parmak`tır. `kıbrıs harbi … devamını gör
S
sesly harf8 yıl önce
muharrem ayı
mübarek ay. muharrem ayı vesilesiyle önce kerbelada şehit yiğitleri rahmetle anıyorum. bilenler ruhlarına fatiha okusun, bilmeyenler, inanmayanlar sevgiyle ansın. hz. ali kendisi ve ailesi hz. peygamberin ashabı; islamın, müslümanların güzel insanl… devamını gör
S
sesly harf8 yıl önce
muharrem ayı
mübarek ay. muharrem ayı vesilesiyle önce kerbelada şehit yiğitleri rahmetle anıyorum. bilenler ruhlarına fatiha okusun, bilmeyenler, inanmayanlar sevgiyle ansın. hz. ali kendisi ve ailesi hz. peygamberin ashabı; islamın, müslümanların güzel insanl… devamını gör
S
sesly harf8 yıl önce
muharrem ayı
S
sesly harf8 yıl önce
muharrem ayı
S
sesly harf9 yıl önce
ali kılıç
aksaray'ın kıbrıs barış harekatı şehitlerinden. 1954 doğumludur.
S
sesly harf9 yıl önce
twitter de gündemi manipüle etmek
(img:#1291484) (img:#1291485) dünya gündeminde #Reina tag'ı en tepede yer alırken, Türkiye gündeminde ise polyannacılık oynanın, baş sağlıkları kınamalar vs. ne güzel ülke olduk biz lan. şimdi beni terörle suçluyorlar bunu ifşa ediyorum diye.
S
sesly harf9 yıl önce
twitter de gündemi manipüle etmek
(img:#1291484) (img:#1291485) dünya gündeminde #Reina tag'ı en tepede yer alırken, Türkiye gündeminde ise polyannacılık oynanın, baş sağlıkları kınamalar vs. ne güzel ülke olduk biz lan. şimdi beni terörle suçluyorlar bunu ifşa ediyorum diye.
S
sesly harf9 yıl önce
milli gazete
bir,iki ay haber muhabirliğini yaptığım gazete. Gazete fanatik bir Erbakan'cıdır.Ve tam bir iktidar düşmanıdır. fakat içerisi hiçte zannedildiği gibi değildir. Hacı-hoca tiplere çok nadir rastlarsınız.
S
sesly harf9 yıl önce
kim jong un un babaannesine tapınmak
Kuzey Kore lideri kim jong-un un halkına ilettiği taleptir. adamdaki ego ya bak. isa ya tapınmayın tapınacaksanız gelin babaanneme tapının demiş herif aq. http://www.mynet.com/haber/dunya/kim-jong-un-yonetiminde-5-yilda-340-kisi-idam-edildi-28048… devamını gör
S
sesly harf9 yıl önce
ben bu şiiri sana yazdım
20li yaşlarını hayalindeki kadının melankoli denizinde kulaç atarak kıtalaştırmış yazarın son demidir. yüzünde hiç batmazdı `güneş` * sesinde yükselen gülücükle mahkum `ay` * sen kokan yağmur kusmuş bana dörtduvar gıpgri * seni düşündüm y… devamını gör
S
sesly harf9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
sesly harf9 yıl önce
rize de atatürk heykelinin kaldırılması
http://odatv.com/karsi-devrim-provasi-gibi-2212161200.html onarım dolayısıyla kaldırıldığı söylenegelen heykel kaldırma olayıdır. bana kalırsa bir nabız ölçme durumudur zira çoğu kimse rahatsız olmayacak ve belki de türkiye genelinde böyle bir çalışm… devamını gör
S
sesly harf9 yıl önce
rize de atatürk heykelinin kaldırılması
http://odatv.com/karsi-devrim-provasi-gibi-2212161200.html onarım dolayısıyla kaldırıldığı söylenegelen heykel kaldırma olayıdır. bana kalırsa bir nabız ölçme durumudur zira çoğu kimse rahatsız olmayacak ve belki de türkiye genelinde böyle bir çalışm… devamını gör
S
sesly harf9 yıl önce
günün fotoğrafı
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400320/1/18#galeri
S
sesly harf9 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
S
sesly harf9 yıl önce
tinder kullanan türbanlı
sürekli bana yazarlar. ulan o kadar mı tipsizik bee.
S
sesly harf9 yıl önce
tinder kullanan türbanlı
S
sesly harf9 yıl önce
tinder kullanan türbanlı
S
sesly harf9 yıl önce
tinder kullanan türbanlı
S
sesly harf9 yıl önce
tinder kullanan türbanlı
S
sesly harf9 yıl önce
tinder kullanan türbanlı
S
sesly harf9 yıl önce
tuborg un folyolarındaki rezalet
(img:#1181592) (img:#1181593) yukarıdaki fotoğraflarda gördüğünüz gibi, temiz kapak falan hikaye, tuborgun ürettiği bu folyolar bira şişesini muhafaza etmekten ziyade bok etmekte. geçtiğimiz gün benim başıma gelense, leffe marka birasındaki folyonu… devamını gör
S
sesly harf9 yıl önce
tuborg un folyolarındaki rezalet
(img:#1181592) (img:#1181593) yukarıdaki fotoğraflarda gördüğünüz gibi, temiz kapak falan hikaye, tuborgun ürettiği bu folyolar bira şişesini muhafaza etmekten ziyade bok etmekte. geçtiğimiz gün benim başıma gelense, leffe marka birasındaki folyonu… devamını gör
© copyright 2005 - 2026