bugün
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması9
- anın görüntüsü20
- mor semsiyeli yabanci21
- silivri belediyesi ne operasyon5
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba5
- kinci bir insan olmak4
- vatan hainleri3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi6
- meksika5
- değer bilmeyene yapılması gereken4
- muharrem ince haklıydı2
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- siz hepiniz biz türkiye marşı2
- afrika'ya kurban bağışı furyası5
- savaşta haklı olmak yetmez yenen haklıdır4
- araba yerine bisikletle çıkmak3
- kavga çıkarmaya çalışan partner3
- yusuf güney dinleyen insan2
- chp'nin hali ne olacak49
- kızların erkeklere göre daha güzel kokması3
- türkiye12
- tekerin patlaması2
- bilecik te çelik fabrikasında patlama2
- içki içtikten sonra yeterince su içmeden uyumak2
- sözlük kalitesinin düşmesi4
- shakira nın taş gibi hatun olması3
- ona bir şey söyle13
- rıhtım hamalı amca2
- ilk buluşmaya karnı aç gelen kezo2
- sigara içen kızla öpüşülür mü14
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- 40 yaşında bekar kadın5
- 11 haziran 2026 meksika güney afrika maçı5
- birbirlerinin nick altına şiir yazan yazarlar2
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler17
- recep tayyip erdoğan5
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- amerikalıların yazın bot giymesi2
- kabuksuz kaplumbaga8
- cilgincapkin219
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek18
- obsession film2
- k k yerine kaka demek3
- coşkun göğen2
- memeleri füze gibi kadın13
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- sözlükte kavga etmek8
entry'ler (139)
Ütopya'dan çok Distopya denilebilecek bi mezbelede geçen yarışma. Semih denilen Çinli suratlı, ergen beyinli, şapşal esprili adam, ''Ben beynimle bi yerlere geleceğim'' diyen, bunun gönlünü eylemekle yükümlü dizi figüranı sevgilisi, yancıları, Attila ilhan'ın ''Üçüncü Şahsın Şiiri''nden fırlamış Altar, bin yaşına gelmiş gram olgunlaşmamış Murat'a illet olduğumu saklayamayacağım. Ama emekli kütüphaneci olmasına rağmen tam bi kazma olan Türkan ile iki yüzlü yarışmacı Aybüke'nin elenmesini istiyorum, diğerleri dursun bi süre.. Ulan niye izliyorum biri onu söylesin asıl bi yol
Çizgileri aşmış karikatürist. Ressam olabilecekken kara mizahı seçmiştir. Bi ton sallamalara karşın Facebook'ta yazdıklarının altına yorumlarla yavşayan hatunlara söylenenin aksine cool davranır. En fena huyu, bir sürü yorum yapıldıktan sonra yazdıklarını silmesidir.. Şey gibi kalırsınız.. Şu günlerde Manyak ismini alan l-manyak ile uğraşıyor.. Dergi konsept değiştirmiş birazcık..
Selçuk Yöntem'in yine Ednan bey kıvamında bir rol üstlendiği, Serhat Teoman'ın canlandırdığı Savaş adlı ruh hastası karakterin sürekli hönkürdüğü, Ayşen adlı dangalak kızın herşeye inandığı, Fatih adlı Süpermen'in her başı sıkışanın derdine koşmak için olay yerinde olduğu, Feride adlı şımarık kızın birden sümüklü Leyla'ya dönüşüp gün boyu zırladığı, iki orta yaşlı anne karakterinin olay çıkarıp durduğu dizi. Ben mi niye izledim? Ulan ne bileyim akıl yok besbelli, günlerden cumarteside yayınlanıyor bir de
Ne işim varsa
Yetenekli ama insanları küçük gören bir klarinetçi.
Yalaka gazeteci örneği.
Cidden valla, Esra Erol'un programı çok tarafsız dedirten saptama.
Desteksiz sütyenin destekli versiyonu.
1.90 boyunda kız mı olur agalar, ondan ancak Sumo güreşçisi olur dedirten kız türü.
Kenan imirzalıoğlu'nun kendinden kültürlü ve akıllı olan ağabeyi.
Edit: Bu malzemeden iki tane Osman Baydemir çıkar, zira 1.90 boyunda filandır.
Edit: Bu malzemeden iki tane Osman Baydemir çıkar, zira 1.90 boyunda filandır.
Sizi genç görüp ilgi duyanların yaşınızı duyunca bazen geri çekildiği durumdur. Yüzlerindeki dumuru görmeye değiyor.
Rating sonuçlarını arada sallayan şahıs.
Karşılıklı aşık olmaktan daha rahat eylemdir. Aradı aramadı derdi olmaz, çünkü aramayacaktır zaten.
iki satır okuyup diğer sayfaya geçerken her defasında bir kızla oğlan resminin yer aldığı reklamın çıkmasıyla ''e be yeter artık'' dedirtip insanı kaçıran durum.
Tarlabaşı'ndaki rant kavgasını anlatırken Gezi direnişi sırasında kaleme alındığı için içine hiç konuyla ilgili olmadığı halde Gezi Parkı ile ilgili ayrıntıların konulduğu kitap. Kitap güzel, Gezi direnişi güzel, ama ikisi alakasız.
Korku filmi gibidir. Her seferinde bir parçanı alır götürür. Geçmişin de ölür yavaş yavaş...
Entry okumak isteyen okurun karşısına altıpatlar gibi çıkan, sonuçta beni ye, beni ye diyerek entry okutmayan reklamdır.
Az önce birkaç ileti okumak üzere girip karşıma beş kere çıkan pizza reklamı yüzünden okumayı başaramadığım sözlüktür.
Kimseye karışma ki onlar da sana karışma yetkisini kendinde bulmasın.
Bi kere konuştum, pişman oldum havalı insandır. (bkz: Cengiz Bozkurt) abimiz o ekibin kralıdır.
Gecenin bir körü manda yoğurdu fazla gelmiş önermedir.