entry'ler (7)

kadınların efendi erkek yerine piç erkek tercihi

biz kızlar efendi isteriz. sonra piç olana aşık oluruz. sonra o piç bizi üzer. efendi olan erkeklere iç geçirir, "Allah'ım niye beni böyleleri bulmaz yaaaa!!!!?" diyerek zırlarız. kanımca bu piç olanlarda şeytan tüyü var.

seni seviyorum diyene verilen saçma cevaplar

x: seni seviyorum...
y: (bakar mal mal.)
x: (bir beklenti, bir kıvılcım bekler, suratında yeşillenmenin verdiği o malımsı hevesle bakar.)
y: yaa biraz erken değil mi?

tefik egeli

41 yaşında olduğuna inanamadığım , aslında çirkin sayılmayan, hırslı, sahiplenici, kavgacı, özgür ruhlu, ama bana yinede pek güven vermeyen survivor askeri.

bir erkeğin gözünden tek cümle ile kadın

Denizden esen ılık bir meltem gibidir kadın. Onu izledikçe rahatlarsın, huzura erersin... eğer çileden çıkarıyorsa delirirsin.

cornetto külahının dibi

çikolatalı kuru bir kıtırcıktır. nedense her onu yediğimde suyun insan hayatı için ne kadar önem taşıdğını anlarım. ağzı kurutan , hatta bazen çöpe atılan nimettir.

hoşlanılan kız

boşlukta olduğunda tanıdığın kızdır. hoşlanma diye birşey yoktur kanımca. sadece boşlanma vardır.

aşık olma belirtileri

enteresan bir somurtkanlıkla birlikte, olur olmaz yerlerde suratının gülmesi durumu. birde o gülen elmacık kemiklerimi geri yerine getiremeyince herkesin "bugün neyin var çok mutlusun" demesi durumudur. ayrıca hergece rüyalarda görmektir onu.
© copyright 2005 - 2026