bugün
- buddy dude22
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- aktroller2
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4
- tunus3
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- deliliğin tedavisi7
- gocu29
- en son ne aldınız2
- 2026 dünya kupası5
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto2
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- milli maçı izlemeyen erkek22
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- 15 haziran 2026 fildişi sahili ekvador maçı2
- kızları etkileme taktikleri4
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması2
- deyyus u ekber5
- uğurcan çakır2
- barış alper yılmaz2
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı4
- avustralya10
- sevgili olmayalım ama arkadaş kalalım saçmalığı3
- ona bir şey söyle14
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı4
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- sevgilisine ayı diyen kız6
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- türkiye13
- sueda uluca5
- bardağı taşıran son damla7
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- kadınlar neyden hoşlanır10
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- chp'nin hali ne olacak58
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- vincenzo montella9
- güzel kızların isimleri3
- arda güler7
- sözlüğün amacı3
- en iyi antidepresan19
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- rad suresi 2 ayet2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
entry'ler (23)
Sırf bleeding heart hatrına diğer hiç bir dj kalbimdeki yerini sarsamaz. gelmiş geçmiş en hüzünlü dans parçası olabilir, hatta öyledir.
red filminde kendini göreve adamış usta ajanı canlandıran dünyalar güzeli oyuncu. filmin sonundaki delikanlılığı da insanın sevgisine sevgi katmıyor değil.
Abidin Dino'yla girdiği bir iddia üzerine soyadındaki tek "y" yi düşüren usta şair.
adagio'suyla "ölümsüz" sıfatına erişmiştir.
gecelerce dinlersin de sıkılmazsın, hayat değişir ama bu sözler o hayatın bir yerinden çeker de yine uyar sana, yine oturur kalbine, Jason'ın sesi ruhuna bir kamçı gibi saplanır.
brown eyes your pulse is getting hotter
brown eyes your pulse is getting quicker
blue ya da green değil de brown demesi ayrı bi hoşuma gider.
Bir de Lioness vardır ki Jason Molina'nın yine, ikisi arka arkaya komaya sokabilir.
brown eyes your pulse is getting hotter
brown eyes your pulse is getting quicker
blue ya da green değil de brown demesi ayrı bi hoşuma gider.
Bir de Lioness vardır ki Jason Molina'nın yine, ikisi arka arkaya komaya sokabilir.
Sabah serinliğinde istiklal Caddesinde yakarsın bir sigara, aşağı doğru yürürken içinden şu sözleri düşünürsün : "the amber glow of a morning cigarette on the istiklal Kaddes (cadde demek istiyo aslında burda da kıyamam telaffuz edememiş)" işte Brazzaville huzuru budur.
Çoluğun çocuğun rızkını yatırtacak kadar çekici ve pahalı bir koku, insanı kendi kokusundan tahrik ettiren bir yapısı var.
Yatıya misafir demek naftalin kokusu demek.
daha önce "seni seviyorum" dedim evet, ama sana söylerken gerçekten bambaşka hissediyorum.
kötü geçen ve tanıdık kimsenin olmadığı bir sınav salonunda girilmiş bir sınav için çok güzel bir bahane de olabilir. "ay sınavda bayıldım yoksa kesin yapıcaktım ya".
Saat 11 oldu ( saat aslında 10.05'tir)
Kahverengi deri saplı çantalarıyla ün salmış Paris Markası. Evladım bu muşamba çantaya bu kadar para verilir mi diye de yorumlanabilir.
It only comes when it doesn't matter, it only comes without effort.
The Wristcutters
The Wristcutters
film izlemek için masama beklediğim şahsiyet, şarap da vereceğim evet.
eserlerini içine çekersiniz, damarlarınızda dolaşır, ihtiyaca gore huzur buldurur, canlandırır, kaybettirir. aşırı doz alımı zararsızdır. ah yann sen nelere kadirsin..
ailesiyle aynı şehirde kalan gençlerin de toplanıp cıkma hayalini kurdukları ev.umutla beklenen, merak edilen..
sezen aksunun kış masalı adlı mükemmel şarkısının da bir örneği olduğu şarkı türü
bazı sözcüklerinin haddinden fazla uzun oldugu dil. odtudeki ingiliz bir hoca tarafından ikinci dunya savasını kaybetme sebebi olarak gosterilmiştir. (onlar uzun sozcuklerle anlaşmaya çalısırken biz go, kill,come diyorduk.)
yaratıcı ve başarılı bir laf sokma yöntemi. zira bu soze maruz kalan kişinin annesi ve babası gercekten akraba ise oldukça korkunç olabilir.
bir yann tiersen şaheseri. masalsı dünyalara sürükler, tam dibe batmışken su yüzüne çıkarır, bulutlara dogru yaklaşırsın, derken bir tokat gibi biter.. alkışlar.. ve tekrar play..