bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü5
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- 1 euro 53 50 tl2
- uysaljakoben21
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- aquila bicipite8
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- tutku2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kemal kılıçdaroğlu35
- minyon kadın siniri5
- kadınların zeka seviyesi3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- gocu26
- babaya masaj yaptırmak2
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- geceye bir söz bırak3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- eski dizileri izlemek3
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- koca2
- ona bir şey söyle16
- kel erkek3
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- turkei kıymentini bilin19
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
entry'ler (44)
tek hayalimiydi bilinmez ama ülkemizde ve hatta izmirde üroloji uzmanı bir bayan arkadaşımız vardır (bevliye ne lan kro ?).
Kocasıda ortopedisttir. ikisi birleşirler adamın penisini kırıp prostatına çakarlar.
Kocasıda ortopedisttir. ikisi birleşirler adamın penisini kırıp prostatına çakarlar.
kısa boyluyum kompleksim yok. zira boyumu beğenmeyeni s.kmem olur biter.
sıradaki gelsin.
edit: boyum 1:65, sözlükten aranmıyorum, kızlar mesaj atmasın lütfen.
sıradaki gelsin.
edit: boyum 1:65, sözlükten aranmıyorum, kızlar mesaj atmasın lütfen.
'şike ve teşebbüse ceza yok' kararını an itibarıyla açıklamıştır. hayırlı olsun.
akıllı kızdır.
arkana bakmadan kaç.
arkana bakmadan kaç.
yok böyle birşey.
kara çarşaf giyen bayanın amacı ile aynıdır.
Göğüs cerrahisi uzmanı dr.Ersin Arslan 17.04.2012 tarihinde
T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı bir Devlet Hastanesinde görevi başında iken, servise kadar bıçağı ile gelen bir şahıs tarafından hunharca bir saldırıya uğramış ve hayatını kaybetmiştir.
Olayı açıkça tespit etmek lazım, yeterli güvenlik önlemi alınmayan hastanenin yönetimi, bağlı olduğu bakanlık bu kayıptan açıkça sorumludur.
Not: Bu ülkede işini yapmaya çalışan doktorlara düşman olan, tüm meslek grubu mensupları ve işsiz, yeteneksiz beyinsizler ordusu ayrıca götünü kaldırmaktan aciz tembel sümsükler, kaldırabilirseniz kına yakın.
Daha çok şey yazasım var ama, değmez sizin gibiler için, en güzeli çekip gitmek bu ülkeden.
T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı bir Devlet Hastanesinde görevi başında iken, servise kadar bıçağı ile gelen bir şahıs tarafından hunharca bir saldırıya uğramış ve hayatını kaybetmiştir.
Olayı açıkça tespit etmek lazım, yeterli güvenlik önlemi alınmayan hastanenin yönetimi, bağlı olduğu bakanlık bu kayıptan açıkça sorumludur.
Not: Bu ülkede işini yapmaya çalışan doktorlara düşman olan, tüm meslek grubu mensupları ve işsiz, yeteneksiz beyinsizler ordusu ayrıca götünü kaldırmaktan aciz tembel sümsükler, kaldırabilirseniz kına yakın.
Daha çok şey yazasım var ama, değmez sizin gibiler için, en güzeli çekip gitmek bu ülkeden.
o öyle değil işte.
karadenizde çay yetiştiren, üç kuruş kazanıp karnını doyuran, çoluk çocuk çalışan köylüm, dağa terörist yetiştirip, yoksulluğu bahane etmez.
hadi len oradan.
karadenizde çay yetiştiren, üç kuruş kazanıp karnını doyuran, çoluk çocuk çalışan köylüm, dağa terörist yetiştirip, yoksulluğu bahane etmez.
hadi len oradan.
evet, kıskanıyorlar. Bizde gurur duyuyoruz izmirle, bırak denizini, modern insanını, yaşanası havasını, putuna gurban olsunlar.
Dindar nesil yetiştirmek olmamalıdır.
Zira anayasamıza göre laik bir ülkeyiz, laiklik ilkesinin kabul edilişinin 75.yılında; devlet her inanca eşit mesafede durma sorumluluğunu atıp, dindar bir nesil yetiştirme yolunda özgürlük adımları atmaktadır.
Diyelim ki ben hristiyanım, çocuğum MEB tarafından nasıl dindar yetiştirilecek?
Devlet bizzat kendisi dindar bir nesil yetiştirerek tüm inançlara nasıl eşit mesafede duracak ?
Alevileri nasıl dindar yetiştirecekler ?
Dindar bir nesil yetiştireceğiz, yani bu alanda başarısız olan öğrencilere ne gibi yaptırımlar düşünülüyor?, mesela doktor olamayacaklar mı ? Eski zaman ulemaları gibi din adamı olmak, pozitif bilimlere geçişte bir ön şart mı olacak ?
Zira anayasamıza göre laik bir ülkeyiz, laiklik ilkesinin kabul edilişinin 75.yılında; devlet her inanca eşit mesafede durma sorumluluğunu atıp, dindar bir nesil yetiştirme yolunda özgürlük adımları atmaktadır.
Diyelim ki ben hristiyanım, çocuğum MEB tarafından nasıl dindar yetiştirilecek?
Devlet bizzat kendisi dindar bir nesil yetiştirerek tüm inançlara nasıl eşit mesafede duracak ?
Alevileri nasıl dindar yetiştirecekler ?
Dindar bir nesil yetiştireceğiz, yani bu alanda başarısız olan öğrencilere ne gibi yaptırımlar düşünülüyor?, mesela doktor olamayacaklar mı ? Eski zaman ulemaları gibi din adamı olmak, pozitif bilimlere geçişte bir ön şart mı olacak ?
kokudan burnunun direkleri kırılan kızcağızdır.
genellikle, oldukça geç yaşta yapılıyor, fakirlik, imkansızlık, kültürel alışkanlıklar vs sebeplerledir.
doğuya adım atmamış birinin, doğu hakkında birşey söylemesi gerçekten zor. yav biz gittik iki sene kaldık. görmesek inanmazdık, bu kadar tembel, asalak, sapık insanımsının yaşadığını.
doktorum, 7000'den fazla net kazanıyorum, aslında daha fazlasını hakediyorum.
istersem yurtdışında daha iyi ücretlerle, daha iyi şartlarda yaşayabilirim. bize laf atanlara avrupada tuvalet bile temizletmezler, iyi yine burada bir işleri var.
(bkz: beyin göçü)
istersem yurtdışında daha iyi ücretlerle, daha iyi şartlarda yaşayabilirim. bize laf atanlara avrupada tuvalet bile temizletmezler, iyi yine burada bir işleri var.
(bkz: beyin göçü)
kadın; bir sözle etkilenebilecek basit bir organizma değildir.
(bkz: gençlere tavsiyeler)
(bkz: gençlere tavsiyeler)
1928, Patnos-Ağrı doğumlu sinema oyuncusu.
Kaynak: vikipedi
Kaynak: vikipedi
'hiçbir zaman yaşanmamış, ve yaşanmayacak olan diyalog' olarak not düşülebilir.
tavsiye edilen uyuma pozisyonudur, kalbinize zararı kesinlikle yoktur.
not: uzman tavsiyesidir.
not: uzman tavsiyesidir.
tayyip erdoğan kadar zengin değildir.
valla biz de kılmadığımızı reklam ediyoruz, dincilerin desteği ile ayakta olmadığımızı ispat etmek için.