bugün
S
sectorergene7 yıl önce
17 yaşındayım 28 yaşındaki adamı dövdüm
fiziksel şiddet hiçbir şeyin çözümü değildir, fiziksel şiddetle övünen insan da gözümde değersiz insandır.. edit: başlık başa kalmış...
S
sectorergene7 yıl önce
17 yaşındayım 28 yaşındaki adamı dövdüm
fiziksel şiddet hiçbir şeyin çözümü değildir, fiziksel şiddetle övünen insan da gözümde değersiz insandır.. edit: başlık başa kalmış...
S
sectorergene7 yıl önce
yazarların yaptığı yemeklerin fotoğrafları
yemek fotoğraflarıdır. bu yemeğim: (img:#913725) bu da tatlım sütlaç: (img:#913726)
S
sectorergene8 yıl önce
yemek fotoğraflarıdır. bu yemeğim: (img:#913725) bu da tatlım sütlaç: (img:#913726)
S
sectorergene8 yıl önce
S
sectorergene8 yıl önce
seçimden sonra yüz yıllık kemalist tiyatro bitecek
(img:#1673505)
S
sectorergene8 yıl önce
fiat doblonun highline paketinde semaver olması
Fiat’tan gerçekleştirmesini istediğim eylem.. havaların ısınmasıyla malum insanımızın piknik iştahı kabarıyor.. özellikle tatil günleri, başta istanbul olmak üzere yol kenarlarında falan türüyor burada bu tipler. Adam bulsa otobanın ortasındaki refüj… devamını gör
S
sectorergene8 yıl önce
ülkücüler adam mıdır
adamdır.                                                      
S
sectorergene8 yıl önce
sözlüğün en beyaz tenli kızı
Kim olduğu bilinmektedir, Lâkin kendini saklamak isteyen kızdır. Ama artık ortaya çıkması lazım. Nütfen gel.
S
sectorergene8 yıl önce
sima tarkan
Seda sayan’ın sinan engin’den olma oğlu oğulcan yılmaz’ın 1995 abd doğumlu yeni sevgilisi. Şu sıralar kaldıkları otelin günlüğüne 7000 tl harcıyorlarmış. (img:#1673111) (bkz: http://m.hurriyet.com.tr/galeri-dominikte-aska-geldi-40823376/1)
S
sectorergene8 yıl önce
sima tarka
S
sectorergene8 yıl önce
hilafet istiyorum
(img:#1672270)
S
sectorergene8 yıl önce
sözlükçülerin en çok etkilendiği film sahnesi
binlerce film var. bir sürü de izlemişizdir. misal ben `hannibal lecter`'ın kendisini takip eden adamı pazar yerinde aniden dönüp kasığından geçen damardan şişlediği ve sakince yere bırakırken,"zorlama, 4-5 dakikaya biter" dediği sahneden etkilenmi… devamını gör
S
sectorergene8 yıl önce
kaybolmak
nerede olduğunu bilmemek, ulaşmak istediği yerden farklı bir yerde olmak, kişiden kişiye değişen telaşlı ya da soğukkanlı tepkiler verme durumudur.
S
sectorergene8 yıl önce
chp nin arap hayranlığı
(bkz: Yobazların ekseriyetle sapık olması) Sen en son kendine fuckbuddy aramıyor muydun birader, ne ara siyasete döndün? Bir de arabası evi olan yazmış ahahahah (img:#1618891)
S
sectorergene8 yıl önce
2milyon suriyeli daha geliyor kuduran kemalist tip
Kürt lütfen!! Kuyruk acını anlıyorum ama s*ktir git az ötede havla.. (Not:Başlığı açan p*ç kurusuna..) (img:#1618886) (img:#1618887)
S
sectorergene8 yıl önce
2milyon suriyeli daha geliyor kuduran kemalist tip
Kürt lütfen!! Kuyruk acını anlıyorum ama s*ktir git az ötede havla.. (Not:Başlığı açan p*ç kurusuna..) (img:#1618886) (img:#1618887)
S
sectorergene8 yıl önce
bir akp linin boğaziçi nden mezun olma ihtimali
diplomasını kimse sormadığı sürece mezun olarak dolaşabilir.
S
sectorergene8 yıl önce
kılıçdaroğlu nun hdplilerle samimi pozları
Bence kılışdar bunu açıklasın. (img:#1605409) (img:#1605410) (img:#1605411) (img:#1605412)
S
sectorergene8 yıl önce
kılıçdaroğlu nun hdplilerle samimi pozları
Bence kılışdar bunu açıklasın. (img:#1605409) (img:#1605410) (img:#1605411) (img:#1605412)
S
sectorergene8 yıl önce
bekar bir erkeği yatağa atmanın yolları
milyonlarca yol sayabilirim bunun için ancak en kolayı hadi sevişelim demek olsa gerek. erkek her türlü ahval ve şeraitte bile bu teklifinizi geri çevirmeyecektir.
S
sectorergene8 yıl önce
nur talebesi
fetullah gülen in ağzından; rusyanın bataklığa dönmüş yollarında ilerlemeye çalışan panzer birlikleri gibi olmalısınız. bir nesil batacakki, gelen nesil onların üzerinden ilerleyebilsin. nesillerimize köprü vazifesi verip, heba olmalarını da gelec… devamını gör
S
sectorergene8 yıl önce
nur talebesi
fetullah gülen in ağzından; rusyanın bataklığa dönmüş yollarında ilerlemeye çalışan panzer birlikleri gibi olmalısınız. bir nesil batacakki, gelen nesil onların üzerinden ilerleyebilsin. nesillerimize köprü vazifesi verip, heba olmalarını da gelec… devamını gör
S
sectorergene8 yıl önce
chp li ataşehir belediyesinin yardım tırı skandalı
Chp'den fazla bir şey beklememek lazım, ayrıca üstteki yazar akp'yi örnek vererek yaptıklarını meşrulaştırmaya çalışmış, onunn ayrıca beynini sik...yim.
© copyright 2005 - 2026