bugün
S
sebzvar9 yıl önce
galerideki en saçma fotoğraf
(img:#1143568)
S
sebzvar9 yıl önce
kerimcan durmaz
gebererek gülüp eğlendiğim snapchatter. adam sağlam komik, gay may ama sırf bunun için telefonda tutuyorum snapchati. milletin Adamlarına bıkkınlık getirişi, saçlarının güzelliğinin travestilikli eşcinselliği? ~swh~ eeynfaayğnğyn!
S
sebzvar9 yıl önce
cinsel seks partileri ile meşhur ilimiz
Tabii ki sivas 30 erkek grup seks halinde yakalanmıştı malum.
S
sebzvar9 yıl önce
karizmatik erkek
kadınların gözlerini alamadığı yakışıklı olmayan ama giyimiyle ve tavırlarıyla toplumda kendini belli eden erkek sınıfıdır. genellikle 3 numara saçları ve kirli sakalıyla sigara içen, takım elbiseli tiplerdir. (spor giyinenlerde karizmatik olabil… devamını gör
S
sebzvar9 yıl önce
uludağ sözlük kızlarının cahil cühela olması
(bkz: peki).
S
sebzvar9 yıl önce
hüseyin nihal atsız
1940'larda turkiye'de yukselmeye baslayan asiri milliyetci akimin en meshur isimlerindendir. onlar da bir ruzgardi geldi gecti. kimbilir hangi siyasi organizasyonlarin gazina geldiler. bi de soyadlardan yola cikarak (bkz)malcolm x(/bkz).
S
sebzvar9 yıl önce
beni vur
yine `yusuf hayaloglu` ve `ahmet kaya` ortak yapımı, kalp kanatan şarkıdır. ... beni vur, beni onlara verme külümü al uzuk yollara savur dagılsın daglara dagılsın bu bu öykümüz ama sen aglama dur ...
S
sebzvar9 yıl önce
bir kadını tecavüzcüsüyle evlendirmek
badem biyiklilarin hakim oldugu bir adalet sisteminde boyle seylerin normal oldugu durumdur. bu adamlarin gozunde kadinin hicbir degeri yoktur. gecen gun isyermin karsisinda masa kurulmus "turban yasagi kaldirilsin" diye imzatiplaniyor. ama iclerinde… devamını gör
© copyright 2005 - 2026