bugün
- masklavi'nin düşünceleri18
- gammazlar çetesi17
- chp'nin hali ne olacak46
- atatürk'ün boyunun 164cm olması7
- kale3112 de olup true da olmayan ne var4
- gavurlar niye müslüman olmuyor9
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek7
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması5
- grok vs gemini vs chatgpt10
- cilgincapkin26
- durgun sözlüğü kırbaçlamak2
- sözlükte içinden geçeni özgürce yazamama5
- 10 haziran 2026 beşiktaş bahçeşehir basketbol maçı2
- 20 yıldır yuzır olmak2
- türkiye de yaşanacak tek yerin izmir olması6
- katatespizartmasi15
- düşünce akışını sözlere dökememek3
- dam ittifakı5
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli12
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması2
- aptal insan tarifi4
- sözlükte yalnız bir hayat sürmek4
- attila ilhan2
- 24 haziran 2026 miami'ye 100 uzaylı inme ihtimali3
- travmalarınızdan kurtulamazsınız2
- türkiye de en gereksiz meslek imamlık diyen kadın4
- arzu edilene ulaşıldığında anlam ifade etmemesi2
- yeşil gözlü kız3
- kızım seni seviyorum lan3
- sedat pekmez43
- aykut kocaman6
- nervio abla22
- gram altın10
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- sude sendromu2
- kılıçdar'ın yerli ve milli olmasının tehlikesi2
- kepaze bir hayat sürmek3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron16
- zeynep atılgan2
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan9
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- izmir3
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi6
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- günün şiiri8
- hiçbir işin rast gitmemesi4
- 30 yaşından sonra ne yapacağız hissi5
entry'ler (90)
bazen zaman, bazen yoğun bir hayat, bazen bir başkası, bazen unutmaya çalışmamak. ama esaslı ilişkileri unutmak zordur. hepsini denemek gerekebilir.
bir önerme cümlesidir. iyi sevişmek görsel, tinsel yada libido durumlarından ziyade erkeğe iyi muamele önkoşullu bir durumdur.
bir an bile gitmemek aklından geçtiyse kal, ama sahiden içinden gitmek geldiğinden, gitmen gerektiğinden gidiyorsan kal demem bilesin.
yaşadığı ülke siyasi oyunlar tarafından şekilleniyorsa ki bu genelde böyledir, apolitiklik onun koşullarının rahatlığındandır. zorluk nedir bilmez. ki zorluk diye tanımladığı durum genelde alamadığı bir kıyafet, eve geç geldi diye anne/babasından aldığı uyarı sonucu özgürlüğünün kısıtlı oluşu vb. durumlardır. 80 dönemi sonrası, bu dönemi yaşamış kişilerin çocuklarını genelde apolitik yetiştirmesi, siyasetten uzak durmalı alt metinli konuşmaları da farklı bir sebeptir. şu var ki siyaset bir görüş, ideoloji, parti sempatizanlığı değildir sadece. ama gel gör ki sadece tüketmeye yönelen bir nesil oluşuyor gitgide kartopu gibi büyüyor.
kumral veya esmer tenli, dalgalı saçlarını doğal kullanan balık etli bir kadın. ama ruhundan etkilenmişsem bunların tam tersi de olabiliyor ve hatta çoğunlukla öyle oluyor.
bizler sebepsiz kavram kargaşalarıyla oyalanırken ve bunun için yaratılan sanal gündemleri tartışırken atı alan üsküdarı geçiyor. eğitim, sağlık, adalet sisteminin tümü yerle yeksan oldu hakim bey.
tek derdi yemek yapamaması olsun, bence sorun değil diyeceğim sevgilidir. mideye, göze çalışıp ayakta uyutan niceleri varken.
ya benim dedem hacca gittiğinde çoğu çeşidinden toplamış bu saatlerin. arkadaş biride mi sağlam olmaz. yok hepsi 3-5 kullanımda koptu gitti. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. arkadaş inanç turizminin en yaygın yaşandığı ülkeysen kaliteyi ilk sıraya koyacaksın. kalitesiz ürün satmayacaksın hac ibadetinin gerçekleştiği mecrada.
televizyon izlememeyi artı sanıp farklı olma kaygısıyla hareket ettiğinden, izlemekten utanıyordur.
yazılı halde ifade edemeyeceği bir sorun sebebi ile sesli görüşme istemesi gayet makul.
belirli aralıklarla kişi listesini güncelleyip, umarım kullanmaya "o" da başlamıştır dedirten sohbet programı. bazen telefon ile iletişimi kopardığınız kişilerle burada özlem dolu sohbetler yapmak mümkün. teknoloji bazen nostaljiye de bağlıyor bu sayede.
işini iyi yapmadığını kendi de itiraf eden bir arkadaşın arkasında babası var diye devlet kurumunda iyi bir maaşla çalışıp, sizi arayan soran bir babanızın olmayışı. utanacağı yerde bir de evladım da olsa ona kol kanat gerip kendimden taviz vermem diye böbürlenebilmesi.
hayatta çekilecek en büyük acının aşk olduğunu sanan, elindeki 1000 küsür tl lik telefonu ile sosyal statüsünü belirleyen ama siyasi kimliğinin sol olduğundan dem vuran çakma entelletüel bireyler. deniz gezmiş ve che hayranıdır da bunlar.
Dostunun düşmanlığıyla karşılaştığı an.
fiyat/performans canavarı. kullanmaya başlayalı 1 hafta oluyor bir hayli program, oyun ve görüşme deneyimim oldu. tek eksiği kamera flaşı yok. ama ışıklı ortamda foto kalitesi de oldukça iyi. giriş seviyesinden bir üst seviyede bir cihaz. işlemci 800 mhz, ram 512 mb vs. almak isteyenler için ortalama fiyatı 550-600 arası. ben vatan bilgisayarda &25 lik indirimle 529 Tl ye almıştım. Takip edin, kaçırmayın derim.
en iyisini yapan kızdır. diğer hemcinsleri gibi tüm gurursuzluğu ile kene gibi yapışmak istemiyordur.
şarap ile, sakin ama özlem dolu.
karşıt fikirdeki yazarlara kullanılan "orospu çocuğu" ifadesi. annesinden ne istiyorsun ki?
birçoklarından daha fazla hayatının kurtulacağı insanlara büyük ikramiyelerin çıkmasını dilediğim çekiliş. ihtiyacı olmaktan öte.
siyasete alet edilmeye elveriş.