bugün
- 4 mayıs özgür özele saldırı29
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi13
- sırrı süreyya önder37
- anın görüntüsü14
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- eski bir anı hatırlamak14
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası13
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması14
- gerçeği aramak9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi14
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- iyi geceler12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye9
- mokv nerede13
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri24
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- müge anlı mı esra erol mu9
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- ölüm10
- mühendis erkekler16
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü8
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12

entry'ler (56)
Tuborg filtresizin çıkmasıyla birlikte tuborg filtresiz vs bomonti filtresiz kıyaslaması daha uygun olacaktır.
Hakemi de kaleye sokacak hocadır Ragnick. Tayfur yardımcısı olsun taktik, oyunu okuma, oyuncu değişikliği gibi temel şeyleri öğrenir hiç olmazsa.
Beşiktaşlı olarak sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Forlan'ı maaşı yüzünden almadığımıza sevinmiştim ancak Gs alınca böyle bi içim burkulmadı değil..
En azından bahsi geçen takım 17 maçın 17 sinide haysiyetiyle , şerefiyle oynamıştır.
Şimdiye kadar gördüğüm en iyi top saklayan 2-3 futboludan biridir. Her iki ayağıyla da çok sert vurabilmesi de cabası. Ayrıca adam bildiğin blade (Wesley Snipes) aynısının tıpkısıdır..
Bursasporlu arkadaşlar okumadan araştırmadan kimi zaman yerel medya kimi zaman eş dost gazıyla Beşiktaş'a nefretini göstermektedir. Asıl düşünülmesi gereken ve birinci derece suçlu olanlar, Beşiktaşı hedef göstererek küme düşme başarısızlığını başka olaylarla bağdaştıran yöneticilerdir. "Saf" bursa taraftarıda evet lan bizi beşiktaş düşürdü onların anasını avradını.. şeklinde gaza gelip düşmanlığı körüklemesiylede iş buralara gelmiştir.
Kandırılmış Bursa taraftarı oturup iyice bir düşünsün son beş maça kadar 5 maç galip gelmiş bir takım ve son 5 maçınında tamamını kazanmış. Bir tarafta da ilk yarı 13 maç kazanmış beşiktaş ve Türk futbol tarihinin en büyük komplolarına maruz kalan ve 5 kırmızı kartlık samsun maçı ve akabinde 2 yarıda toplam kazanılan sadece 5 maç. Beşiktaşın Bursasporu düşünecek halimi var 9 puan farktan şampiyonluğu vermiş 3. olmuş.
Uzun lafıon kısası Bursa taraftarı eşkiyalık yaparak ünlü olma hayalini bıraksın adam gibi taraftarını desteklesin ya da kendine kavga edecek dişine göre bir tarftar grubu bulsun. Beşiktaş gibi bi camia ile kavga edilmez sadece saygı duyulur.
Kandırılmış Bursa taraftarı oturup iyice bir düşünsün son beş maça kadar 5 maç galip gelmiş bir takım ve son 5 maçınında tamamını kazanmış. Bir tarafta da ilk yarı 13 maç kazanmış beşiktaş ve Türk futbol tarihinin en büyük komplolarına maruz kalan ve 5 kırmızı kartlık samsun maçı ve akabinde 2 yarıda toplam kazanılan sadece 5 maç. Beşiktaşın Bursasporu düşünecek halimi var 9 puan farktan şampiyonluğu vermiş 3. olmuş.
Uzun lafıon kısası Bursa taraftarı eşkiyalık yaparak ünlü olma hayalini bıraksın adam gibi taraftarını desteklesin ya da kendine kavga edecek dişine göre bir tarftar grubu bulsun. Beşiktaş gibi bi camia ile kavga edilmez sadece saygı duyulur.
Fenerbahçe'nin solunu perişan eden Young Boys'un sağ kanat oyuncusu. Böyle topçuları Young Boys buluyorda biz ne halt ediyoruz çok merak ediyorum.
Provokasyon olduğu aşikar olan bir hareket için önceden hükümetin önlem alması gerekirdi. Bir sürü can gitti şimdi ne olacak sayın provokatörler.
çok hoş hatundur. Bayılırız kendisine.
(bkz: gune$ tulga)
ne adanaymış arkadaş, sinir geldi. Birbirinden gerizekalı 5 kişi bulmuşlar. Adanalılar üstüne alınmasın gerizekalılık bu 5 liye özel.
http://www.ogren.tv adresinden ziyaret edilebilen ve kendini interaktif eğitim portalı olarak tanımlayan site, bir grup bilgisayar öğretmeni tarafından hayata geçirilmiş. Bilişim alanında birçok konuda video anlatımlar hazırlayıp yayınlanan sitede ayrıca bonus olarak bilişim sözlüğü ve download bölümleri de vardır.
forumdaki mesajların altına "teşekkür", "kanka süpersin", "oley", "obarey" tarzı mesajların yazılmadığı ve yazılmasından hoşlanılmadığı yer.
bir zamanların favori piskiyıtı bayılırdım şahsen..
hepsi iyide o adam duvardan geçiyoya bana çok salak geliyo, napıyım abi..
kaç aylık olduğu mühimdir, zira geç kalınmışsa hap yutulmuş, sindirilmiştir...
13-14 yaşlarındaydım.. Üniversiteli dini bütün abilerimden birtanesi bana dedi ki; "atatürk çektiği acılardn dolayı bağırırmış, sesi duyulmasın diye de her gece anıtkabirde saat 10.00 dan sonra borozan çalarlarmış", kimin hakkı var küçük yaşta ufacık beyne bu kadar adice bir fikir yerleştirmeye.. Bu düşmanlık değildir de nedir?
Allaha şükür büyüdüm öğretmen oldum, her gittiğim yerde atatürk anlatıyorum. Ezberden değil kanlı canlı anlatıyorum izleterek, göstererek, düşündürerek anlatıyorum. Anlatıyorum ki benim öğrencilerime de saçma şeyler öğretmeye kalkışamasınlar..
Kimsenin tanrılaştırıldığı yok, bundan rant sağlayan varsa da çok sürmez yakın zamanda kasketi düşer keli görünür..
zaten kişi allahla atatürkü ayrı yerlerde değerlendiremiyorsa ondan zarar gelmez merak buyurmayınız..
Allaha şükür büyüdüm öğretmen oldum, her gittiğim yerde atatürk anlatıyorum. Ezberden değil kanlı canlı anlatıyorum izleterek, göstererek, düşündürerek anlatıyorum. Anlatıyorum ki benim öğrencilerime de saçma şeyler öğretmeye kalkışamasınlar..
Kimsenin tanrılaştırıldığı yok, bundan rant sağlayan varsa da çok sürmez yakın zamanda kasketi düşer keli görünür..
zaten kişi allahla atatürkü ayrı yerlerde değerlendiremiyorsa ondan zarar gelmez merak buyurmayınız..
Konusurken saçıyla oynar..