bugün

entry'ler (56)

j adore

kesinlikle oh la la beatrice yiyiniz!

seviyorum ama olmaz diyen eski sevgili

belki de önceden çok kırıldığı içindir. Aynı kişi tarafından tekrar kırılmaktan korkuyordur.

sözlük yazarlarının itirafları

Her yağmurlu günün sonunda çiğ enginar yerim.

gecenin cümlesi

kurduğumuz tüm hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine.

toplumumuzdaki en büyük tabu

hala erkeklerin kadınlardan üstün olduğunu düşünmektir. söylendiği gibi dindir cinselliktir. Aynıyız hepimiz eşitiz. Zor mu?

şaraba buz atıp içmek

şarabı sıcak seven ben için oldukça ters bir harekettir.

yazarların en son gittiği yerler

gurme. şehir olaraksa muğla.

jehan barbur

içinizde patlar sesi, şarkı sözleri.

ceylan ertem

bülent ortaçgil ile olan düeti bozburun ve ütopyalar güzeldir coverını dinleyin, dinlettirin yahu böyle harika sesi herkes duymalı.

leon

her izlediğimde ilk kez görüyormuşum gibi ağlatıyorsa, harikadır.

yazarların oğulları olursa koyacakları isimler

deniz, taylan, özgür.

sözlük yazarlarının sevdiği şiirler

nazım hikmet - davet.

özlemek

' özlem, sana, yalnızlığın değerini de öğretir, yakıcılığını da ' der oruç aruoba.

eve yarasa girmesi

son 2 gecedir basima gelmektedir. camı açık unutulan çatı katından içeri nerdeyse 20ye yakın yarasa girmiştir. sağolsun babam hepsini çıkardı ama ya odalara geldiyse mantığıyla iki gecedir diken üstünde uyuyorum bitmiş olması tek temennim. yakaladiklarınızı alıp dışarda yere bırakmayın yerden havalanamazmış yarasa yükseğe bırakın.

kız ile erkek dost olur mu

olur tabiki. hatta yeri gelir kız-kız bağından daha iyi bir dostluk kurar kız ile erkek.

ekincik

5 sene öncesine kadar gelişmemis bu tatil beldesi kısa süreli ( 3-4 gün ) tatiller için kafa dinlemelik harika yerdi. Şuan nasıl bilmem ama çok fazla geliştiğini sanmıyorum. Şirin bir köy gibiydi. Yanılmıyorsam dalyan turları vardı.

palamutbükü

5-6 sene önce gittiğimde yolu çok kötüydü ama şimdi hem orası gelişmiş hem yol düzeltilmiş diyorlar. Görülesi.

sözlük yazarlarının film tavsiyeleri

life is beautiful, 3 idiots, leon, goodbye lenin, amelie.

sözlük yazarlarının cüzdanında bulunan şeyler

para, istanbulkart, birkac sinema konser ve tiyatro bileti, kendimin ve arkadasimin bir fotografi, bir yerden hatira olsun diye aldigim yuzuk ve tas, yeniyıl hediyesi notu, kimlik, birkac kart, yara bandı ve sipsevdi sakiz copleri. cuzdanimin icinde her sey varmis.

gezi parkı direnişi

Farklı insanlar olsak da aslında 'bir' olduğumuzu en güzel şekilde göstermiştik gezide.
© copyright 2005 - 2026