bugün
S
sapadam8 yıl önce
25 yaşındayım ve hepinizi dövebilirim
(img:#1508476)
S
sapadam8 yıl önce
ilk adımı atan kızlar
Erkekleri anlamak için Sözlükten birkaç kişiyi bu teste tabi tuttum ve anladım ki ilk adımı erkek atmalı. Yok şoyle kizlar candir yok ilk adimi atmayan kizlar kezbandir yalan. Cesareti olmayan er kişilerin uydurduğu bişey. Düzene devam.
S
sapadam9 yıl önce
kadın nüfusu artıyor erkek nüfusu azalıyor
(img:#1479522)
S
sapadam9 yıl önce
uludagsozluk fuckbuddy ağı
pezevengggg pezevenggg pezevengggg . --`spoiler`-- aklıma ts kapışması geldı . ahahahhaha . --`spoiler`--
S
sapadam9 yıl önce
sözlük yazarlarının çocukluk fotoğrafları
[(img:#775684) ]
S
sapadam9 yıl önce
gelecekteki sevgiliye not
twitter'da gördüğüm gündem maddelerinden. kısaca notum şu: şanslısın bunu bil. ilk ve tek olacak olmak ayrıcalıktır. aylar sonra gelen edit: yaklaşık bir ay önce buldum o sevgilimi,mutluyum. yıllaaar sonra gelen edit: o bulduğum kişi yaklaşık 15 g… devamını gör
S
sapadam9 yıl önce
dayak yemeden önceki son sözler
iç ses:dayak yiyeceğimi nereden biliyorum ki lan? salla ne yalvaracam dayak yiyeceksekte erkek gibi yiyelim.. denir. ardından: +teker teker gelin lan şerefsizler diyerekten kafa göz girilir. edit: 3 4 yıl sonra editledim, malum toy zamanlarımızda … devamını gör
S
sapadam9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
S
sapadam9 yıl önce
sözlük yazarlarının cep telefonu duvar kağıtları
sözlük yazarlarının cep telefonu wallpaperlarıdır. (img:#894672)
S
sapadam10 yıl önce
en etkileyici dizi sahnesi
elifin ölümüne yakın polatın hastahaneye geldiği sahneyi hâlâ unutamadım. geçen yıl game of thorones teki kanlı düğün.
S
sapadam10 yıl önce
sevgiliyle uyumak
insanın başına bu dünyada gelebilecek en güzel olay. (bkz:uyumayıp sabaha kadar sevgiliyi izlemek) (bkz:hayattaki en guzel anlar)
S
sapadam10 yıl önce
sözlük yazarlarının kilit ekranı ss leri
(img:#846705)
S
sapadam10 yıl önce
erkek yazarların hayalindeki kadın modeli
erkek yazarların hayallerini süsleyen kızlardır. benim hayalim; 160 boylarında, uzun-siyah-düz saçlı, boş konuşmayan, bilgili, kültürlü bi hanım.
S
sapadam10 yıl önce
erkek yazarların hayalindeki kadın modeli
erkek yazarların hayallerini süsleyen kızlardır. benim hayalim; 160 boylarında, uzun-siyah-düz saçlı, boş konuşmayan, bilgili, kültürlü bi hanım.
© copyright 2005 - 2026