bugün
- memleket partisi mv adayını darp eden ychpli14
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi30
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız9
- sözlük kızlarının ojeleri10
- sosyal medyada 200 bin kişilik troll ordumuz var32
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı33
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması44
- muharrem ince28
- kemalist cenazesi15
- frank lucas nickli yazar10
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- öpüle öpüle uyutulmak21
- arkadaşlar ben geldim beni özlediniz mi13
- gece sizi evinize kadar götüren kibar zombi8
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar21
- unutulmaz film replikleri35
- aşk acısı11
- hoşlanılan sözlük kızının gardaşım gardaşım demesi11
- canın ayak çekmesi12
- onlyfans9
- ilkokul bilgisiyle siyasi propaganda yapmak8
- sözlükte tehdit edilmek15
- hayatın film olsa adını ne koyardın18
- en sık girdiğiniz internet sitesi22
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar18
- fatih erbakan10
- arabamın degeri arttı oyum reise14
- tanışılan en ünlü kişi25
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi23
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi37
- bir sigara mı yaksak20
- habakkuk8
- lubunya 0212
- hüseyin nihal atsız11
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması32
- meral akşener11
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak15
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü13
- akp müteahhitlerinin kız kulesini yıkması20
- kadınlar ne ister40
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı24
- anın görüntüsü19
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi20
- iş hayatında başarılı olmanın sırları27
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları16
- nevruza konmaya çalışan kürtçü8
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar9
- ekonomi iyi diyenlere23
- 113 bin entry girmek9

entry'ler (340)
Almanya savaşı kaybettiklerinden beri Almanların olmadığından olabilir bu yasak. Amerika'nın en zengin köleleri. Premium ahırda yaşayan amerikan mühendislik akademisi.
Ne yapıyor bu 52 kişi ses verin ses!
Olsa da yesek şimdi. Çok acıktım.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam çoook önceden konuşmuştuk sanki. Genel olarak iyi biri ama sözlükteki olayları biraz içselleştirmiş çabuk geriliyor.
eski lolcülerden. biraz depresif takılsa da iyi biri. bence biraz neşeli olmayı hak ediyor.
Ülseratif kolitten korur, crohna sebep olur.
Abdülhamit gitsin de ne olursa olsun diye her yolu deneyen zatların askeri lideri. Kendisi hayaller kurup peşinden sürüklediği ordusuyla mağlubiyetlere doymamıştır. Milleti sevmek biraz da tedbirli olmaktır.
Ben bu sözlükteki kişilik sahiplenmesini çözemiyorum. Santino carleone mahlasına biri ne derse desin bu kadar sinirlenmem yahu. Yıllar geçince ikinci karakter olmuş burası.
Ben de solcu olsaydım dsp'ye verirdim o zaman hadi bakalım. (bkz: swh)
(bkz: nevruza konmaya çalışan birleşmiş milletler) aynı günü dünya mutluluk günü olarak kutlamışlar inanabiliyor musun ya? O gün sadece dünyadaki 40 milyon insana aittir! Başka kimsenin bir değeri olamaz sadece onların olmalıdır!
Bugünkü istanbul üniversitesinin tüm bölümlerinde aşağı yukarı alman ekolü vardır. Zira oralardan göçen Yahudiler bu bölümlerde eğitim vermiş ve düzenlemiştir. O dönemin şartlarında Ülkemiz bilimine yadsınamaz bir katkıdır. internetten istediğin konuyu aratıp bulamıyorsun, bilgiye ulaşmak için bilenin gelmesi lazım.
Memurlar.com baz alınırsa;
Haftada 20 saat ders anlatan öğretmen, günde sekiz saat mesai yapan hakim, haftada üç nöbet usulü çalışan pratisyen hekim:
Öğretmen: 250 TL/saat
Hakim:1/1 kıdeme ulaşmışsa 250 TL/saat
Doktor: 121 tl/saat
Doktorla hakimin senede 3 ay tatili olmadığından öğretmen maaşını 4/3 ile çarparak hesaplarsak:
Öğretmen: 333tl/saat
Hakim: 1/1 kıdeme ulaşmış: 250tl/saat
Doktor:121tl/saat
Haftada 20 saat ders anlatan öğretmen, günde sekiz saat mesai yapan hakim, haftada üç nöbet usulü çalışan pratisyen hekim:
Öğretmen: 250 TL/saat
Hakim:1/1 kıdeme ulaşmışsa 250 TL/saat
Doktor: 121 tl/saat
Doktorla hakimin senede 3 ay tatili olmadığından öğretmen maaşını 4/3 ile çarparak hesaplarsak:
Öğretmen: 333tl/saat
Hakim: 1/1 kıdeme ulaşmış: 250tl/saat
Doktor:121tl/saat
haftada 20 saat derse giren, başöğretmenlik sınavına katılmamış bir öğretmenin 20 bin lira kazanması durumunda, günde 8 saat mesai yapan 1-1 dereceye ulaşmış hakimle saatlik ücretleri eşit oluyor. ikisi de saatte 250 lira kazanıyorlar. memurlar.com'a bakılabilir.
hakimlerin yaz ve sömestr tatilleri yok bu arada.
hakimlerin yaz ve sömestr tatilleri yok bu arada.
Haftada 20 saat derse giren, aylık 20 bin lira kazanan öğretmenin saatlik ücreti 250 liraya tekabül ediyor.
Haftada 3*24 saat nöbet usulü ile çalışan pratisyen hekim ortalama kazanç 30-35 bin lira. 35 bin liradan baz alalım. Aylık 288 saat mesaiye bölünce doktor saat başına 121 lira kazanıyor.
Doktorun yaz ve sömestr tatili de yok.
Haftada 3*24 saat nöbet usulü ile çalışan pratisyen hekim ortalama kazanç 30-35 bin lira. 35 bin liradan baz alalım. Aylık 288 saat mesaiye bölünce doktor saat başına 121 lira kazanıyor.
Doktorun yaz ve sömestr tatili de yok.
Asıl ilginç olan istatistik şu olmuş, 11 sene geçmiş ilk entry ile arasında. Bu süre zarfında ülke 100 bin doktor mezun etti. Ülkedeki doktor sayısı 14 bin artmış. Bu 86 bin kişi nerede acaba?
Meslekçi olanlar zaten iki kata yakın ek ödeme alıyor. Maaşları çok rahat yükseliyor.
Branşçı olanlar diğer memurların yarısı, sağlıkçıların üçte biri kadar mesai yapmayı göze alırsa haftasonu kursuna gelip, üstüne dershane vs ile 50 bini çok rahat deviriyor.
Üstüne üstlük uzman ve başöğretmenlik denilen sistemle herkesin kazandığı formalite bir sınavla maaşları 5-10 bin lira daha artıyor.
Ülkede mesai saatine göre en çok kazanan mesleklerden biridir. Kamu için konuşuyorum.
Haftada 15 saat derse girse ayda 60 saat mesai yapar. Bir sağlık personelinin haftalık mesaisi zaten 70-80 saati çok rahat geçer.
Branşçı olanlar diğer memurların yarısı, sağlıkçıların üçte biri kadar mesai yapmayı göze alırsa haftasonu kursuna gelip, üstüne dershane vs ile 50 bini çok rahat deviriyor.
Üstüne üstlük uzman ve başöğretmenlik denilen sistemle herkesin kazandığı formalite bir sınavla maaşları 5-10 bin lira daha artıyor.
Ülkede mesai saatine göre en çok kazanan mesleklerden biridir. Kamu için konuşuyorum.
Haftada 15 saat derse girse ayda 60 saat mesai yapar. Bir sağlık personelinin haftalık mesaisi zaten 70-80 saati çok rahat geçer.
Babası iktidardan inerken alkış tutanları, babasının öğrencilerine tercih etmiştir. Hayat, gerçekten ilginç bir yerdir.
Boyun kaç apla.
Kürt sorununu çözebilecek zihniyete sahip olan adam. Bugün ülkenin doğusu bir Türkiye Cumhuriyeti devlet adamına hayransa ve bağlıysa emrinde ölmeye hazırsa bu devletimizin birliğine faydadır.
Arkadaşlar, kazanılmış hak geri alınamaz. Eyt konusu bugünkü her hakkınızın da teminatı. Bugünkü şartlara göre yaşamak herkesin hakkı. Eyt de tek sorun kademeli geçişin olmamasıydı. Yaşı 40 olan yüzde 30 ek bir ödemeden yaşı 64 olana kadar yüzde yüze ulaşmak üzere orantılı bir maaş verilebilirdi.