bugün
- ekşi sözlük12
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız7
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı35
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- zeki olmanın avantajları4
- osuruktan şiirler47
- evde pide yapmak7
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- kavga yok mu ya5
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- twin peaks3
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- giysi fiyatlarının uçması12
- beni neden sevmedin3
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- vedat muriqi6
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- enayimiknatisi ile kavga etmek3
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- aleksey batrakov14
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- ben geldim kerkenezler19
- geceye bir şarkı bırak11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- barış alper yılmaz3
- netflix ten daha iyi ücretsiz film sunucuları3
- anne pizzası10
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- yenilgisiz tek şampiyon5
- ismail kartal ne zaman kovulur sorunsalı3
- karpuzcu libos panda3
- dinci ve müslüman kavramları8
- arkadaşlar hoşçakalın3
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- fenerbahçe17
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- şoförün yan koltuğu4
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak3
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin4
- ismail kartal'ın kovulması3
- putin türkmüş11
- zorunlu eğitim12
- kafasına havan mermisi yiyen teröristler3
- yar deyince kalem elden neden düşer3

samanyolu haber'in dershaneler için mikrofon uzattığı bitmek bilmeyen haberlerindeki kişilerden duymamızın an meselesi olduğu cümledir.
dershaneler için küçük edayı ağlattılar, dershaneler olmasa kızlar genç yaşta evlenmek zorunda kalırdı dediler, … devamını gör

samanyolu haber'in dershaneler için mikrofon uzattığı bitmek bilmeyen haberlerindeki kişilerden duymamızın an meselesi olduğu cümledir.
dershaneler için küçük edayı ağlattılar, dershaneler olmasa kızlar genç yaşta evlenmek zorunda kalırdı dediler, … devamını gör

Devrimci Müslümanlar (@isyanveislam) tarafından çağrısı yapılan muhteşem etkinliktir.
twitterda TT olmuştur.
içeriği şöyledir;
YERYÜZÜ SOFRALARI KURUYORUZ!
Bayraksız,filamasız,sponsorsuz
iFTARLIĞINI,SOFRANI AL GEL!...
Sermayenin lüks otel iftar… devamını gör

6 temmuz 2013 cumartesi günü istanbul/ tarabya çin konsolosluğu önünde yapılacak olan protestodur.
`doğu türkistan da çin zulmü` karşısında kandaşlarımızı yalnız bırakmamak için gidebilme ihtimali olan herkesin orada bulunması gereklidir.
(bkz:urum… devamını gör

6 temmuz 2013 cumartesi günü istanbul/ tarabya çin konsolosluğu önünde yapılacak olan protestodur.
`doğu türkistan da çin zulmü` karşısında kandaşlarımızı yalnız bırakmamak için gidebilme ihtimali olan herkesin orada bulunması gereklidir.

Cemaat ordusu olmayan orduların da olduğunu gösteren müdehale.
O mısır lı valilerin de amk ben. Hiç akıllarına gelmiyor mu mısır ordusundan toma isteyip kendi halkının üzerine su sıktırmak.

Cemaat ordusu olmayan orduların da olduğunu gösteren müdehale.
O mısır lı valilerin de amk ben. Hiç akıllarına gelmiyor mu mısır ordusundan toma isteyip kendi halkının üzerine su sıktırmak.

digiturk 53. kanalda yayın yapmaktadır. şehit düşen evlatlarımızın anısına saygı duyan, duyarlı tek kanal olarak sabah saatlerine kadar yayınını durdurmuş, ekranını karartmıştır.

tunustan sonra iç savaşın mısıra taşınmasıdır. tamamiyle provakasyonlar sonucu bunlar oldu. bunca yıldır sessiz, mutlu yaşayan ülkeye noldu? acaba ham madde kaynakları mı gerekti bazıları için? arkadaşlar bunları görelim, ülkemizde de sol - sağ, türk… devamını gör

bismillah hotel,batı nın soykırımcı tabiatı,türkiye-suriye birliği adlı bir içimlik üç yeni kitabı çıkmıştır..

1) işçi partisinin başkanının kanalı olarak geçen kanal.
2) son günlerde ki görevdeyim kampanyası yapan kanal.