bugün

entry'ler (54)

öyle sarhoş olsam ki

öyle sarhoş olsam ki seni sevdiğimi söyleyebilsem

gerçeğe benzeyen yalanlar

Seni Seviyorum.. Söylenen en büyük yalan.Ama nedense illa bu sözü duymak ister inanmak isteriz.
Bazıları da öyle bir söylerki sanki gerçekmiş ömür boyu sürecekmiş gibi gelir.

müjdat gezen uğur dündar yılmaz özdil üçlüsü

Levent Kırca'nın da aralarına girmesiyle oluşan muhteşem dörtlü.Korkusuzdurlar söylediklerini çekinmeden söylerler ve her söylediklerinin arkasındadır.Özenilcek insanlardır.

sevgilisi olmadığı halde mutlu olan insan

her şey sevgili demek değil ya.insan sevgilisi olmadan da mutlu olabilir.arkadaşlar dostlar ne güne duruyor? onlarla vakit geçirilebilir kurslara gidilebilir veya hobiler edinilebilir.tabi arkadaşlarınızında sevgilileri olmucak.eğer olursa şansınıza küsün yalnızsınız demektir.malum sevgililerinden size vakit ayıramazlar. siz siz olun sevgilisi olmayanlarla arkadaşlık yapın. böylece mutlu olabilirsiniz.

sözlük yazarlarının film tavsiyeleri

kesinlikle izlenmeli.inception.
aşk severler içinde aşk tesadüfleri sever.

neden şişmansın sorusuna verilecek cevaplar

can sıkıntısı ya.canım sıkıldı bir kilo alıyım şişman olayım dedim.

libya nerede

-libya nerede?
-Akdeniz kıtasında.(!)
Vatandaşımın içler acısı hali...

alternatif bebek isimleri

erkek:ali veli
kız:ayşe fatma hayriye.

çocuklukta kurulan meslek hayalleri

ilk başlarda dansöz şarkıcı veya kızlar için winx kızı erkekler için ben ten olmaktır.daha sonra büyüklerin o meşhur sorusu gelir:
-büyüyünce ne olucaksın yavrum?
-Avukat
-öğretmen
-çocuk doktoru
-pilot. kısacası şu klasik meslekler.

uyandıktan sonra yapılan ilk iş

önce çalan saati susturmak ve kalktıktan sonra tuvalet sırasına girmektir.

yürürken mesajlaşan insan

etraftakilere bak benim de telefonum var havası atmak, aynı zamanda sanki çok mühim işlerim var oyüzden telefonu elimden düşeremiyorum edası vermek isteyen insandır.

erkek arkadaşın yok mu sorusuna cevaplar

-erkek arkadaşın yok mu?
-yok ama istersen sen olabilirsin.
-hıı oldu ozaman..

evli kadının barda tanıştığı adamın evine gitmesi

evli bir kadın tek başına bardaysa ya kocası aldatmıştır ya da büyük kavga etmişlerdir.eh morali de bozuk olan kadın ilk yanaşan erkekle hemen kaynaşır erkekte malum dünden razı böylece olanlar olur.

çok şey yapmak isteyip hiçbir şey yapamamak

önce yapılacaklar bir düşünülür ve bu yapılacaklar listesi daima çok uzundur.daha sonra tam harekete geçmek üzereyken karşınızda rahat mı rahat mükemmel bir koltuk görünür ve onun karşı konulmaz 'gel' diyişlerine hayır diyemezsiniz.sonrası malum liste çöpte sizin popo koltukta.

3 kız bir araya geldiğinde konuşulan 3 mühim şey

erkekler.
kilo.
diğer kızların dedikodusu.

sevgiliden ayrıldıktan sonra yapılması gerekenler

önce eve gidip bir süre ağlamak.hatta belki ağlarken onu düşünüp uykuya dalmak.daha sonra kalktığında ona dair ne varsa atmak eğer atmazsan her gördüğünde canın acır.bunuda yaptıktan sonra arkadaşlarınla dostlarınla dertleşmek.eğer konuşmassan içini dökmezsen hala ona dair şeyler kalır hem anlatki rahatla değil mi ama? böyle bir iki hafta geçtikten sonra artık hayata dönme vakti geldi.yeni hobiler edinmek değişik yerler görmek iyi gelicektir.arkadaşlarınızla katılacağınız etkinlikler size huzur vericek ve okadar meşgul olacaksınız ki onu düşünmeye vaktiniz kalmayacak.

türk erkeklerinin en belirgin 3 özelliği

1-bilmediği halde biliyorum havalarına girmeleri.
2-herşeyi dış güzelliğe bağlamaları.
3-nerde nasıl konuşcaklarını bilmemeleri.

gerçek sevgi

çünkü ile başlayan sevgiler gerçek değildir.seni seviyorum çünkü böyle böyle yaptın demek onu gerçekten sevdiğini göstermez.Eğer gerçek sevgi olucaksa karşısındakini herşeyi ile sevmelidir.

sabah erken kalkma sendromları

sabah yataktan kalkmak zordur.kalmayı başardıktan sonra elinizi,kolunuzu,ayağınızı bir yere çarparsınız.en ufak sesten sinir krizi geçirebilceğiniz zamandır.

sevgilisizlik

en yakın arkadaşlarının sevgilisi olup senin olmadığında sürekli ekildiğin andır.