bugün

entry'ler (23)

tekin sözlük

ilk beyin tarafından oluşturulmuş, samimi bir sohbet ortamı yakalamaya çalışan, yeni üyeler bekleyen sözlüktür.

uludağ beşiktaş

(bkz: hunhar sözlük)

egzistansiyalist

islama uygun, insanın kendi kaderini yaşadığını düşünen fikri akımdır. edebi akımlarda da kendisini gösterir.

uludağ sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler

(bkz: egzistansiyalist)

ben ve kıl noksanlığı

genellikle zenci (siyahi ya da bir arkadaşımdan duyduğum şekliyle afroamerikan) kardeşlerimizde görülen natural bir durumdur.

zenci denince akla gelen ikinci şey

(bkz: ben ve kıl noksanlığı)

çin atasözü

oyun bittiğinde şah ve piyon yine aynı kutuya girer.

eski sevgiliye söylenmek istenen son söz

seninle nasıl bu kadar zaman geçirmişim ki!

öğretmenlerden milli eğitime altın tavsiyeler

öğrenciler zeki ama çalışmıyorlar. arz ederiz.

türkiye öğretmenler odası birliği

istesem bakan olurdum

(bkz: fatih ürek)

kendisini yaptığı her işte başarılı gören, erkeğimsi bir kişilik.

gereksiz şehirler

(bkz: tokat)

gereğinden fazla gereksiz bir şehir oluşumudur.

unutulmaz film replikleri

bu bir maske ve bu maskenin altında bir fikir var, fikirler asla kurşun geçirmez.

erkekleri çekici yapan detaylar

uzun boy, kaslı vücut, düz burun, sarışın ya da kumral olma, mavi gözlü olma, hoş bir karaktere sahip olma vs.

türk kızlarının bakımsız ve çirkin olması

genelleme yapmak çok yanlıştır, bu hataya düşmeyiniz. türk kızları gayet güzel ve çekicidir.

bir ilişkinin bitme nedenleri

ilişki içerisindeki iki kişinin arasında yaşanan anlaşmazlıklar sonucu başvurdukları bir yol da ayrılmaktır. bu yüzden ilişkiler bitebilir.

twitter

katalog misali sosyal paylaşım sitesidir. tam olarak kullandığım söylenemez.

dünyanın en güzel yeri

kesinlik trabzon fırtına deresidir. yeşilliklerin ve suyun muhteşem ahenki sizi rahatlatır.

akvaryum

akvaryumda balık beslemek basit bir iş değildir. emek ister, vakit ister, en çok da sevgi ister. bir tanıdığım var çocukları olmayan, bir görseniz o balıklara nasıl baktıklarını... kısacası balık deyip geçmeyin.

galatasaray

türkiye'nin futbolda övgü kaynağıdır. kısacası çok büyük klüp. anlat anlat bitmez.

hunharca türkçe hareketi

hunhar sözlüğün başlatmış olduğu türkçe kullanma akımının adıdır.
© copyright 2005 - 2026