bugün
- claudian clouds33
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı15
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- meriç dükalığı8
- sevdiğiniz yazarlar8
- şemsiyeli benim3
- sözlüğün ölü gibi olması5
- insanları birbirine düşürmek3
- galatasaray9
- trabzonspor4
- şemsiyeli lavuk6
- sözlük kızlarının kekleri24
- kamudaki torpil durumları3
- islamda namaz yoktur32
- yalancıyı sikmiyorlar2
- kürdistan10
- ağzı kokan insan5
- hayat kalitesini düşüren şeyler3
- olympique marseille5
- beşiktaş4
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- günün sözü16
- ekonomi5
- nervio15
- dantelli sütyen takan erkek12
- akaryakıt3
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz3
- anın görüntüsü23
- bildiğiniz sure sayısı3
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam5
- sen dost ararsan koş mevlana ya6
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması5
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- ölümden korkuyor musunuz17
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- baba oğul bisiklet5
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez4
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- yesene beni diyen kız9
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi4
- lahmacun3
- peynir helvası5
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- dindarların çoğunun fakir olması7
- tanrı nazarında insan nedir3
- sözlükte ki gay başlıkları5
- neme lazım diyen erkek6
entry'ler (49)
westteki hesabımı trden biriyle takas etmek istediğim oyun.
eğer satılıyorsa tr serverındaki plat hesabımı çok uygun bir fiata elden çıkarmak istediğim oyundur.
oyun içinde yapılan hatalar değilde oyuna bakış açısından dolayı bugün server değiştirdiğim oyun. şahsi gözlemlerim şu şekilde;
kaybedilen oyunlarda her zaman birileri suçludur hiç bir zaman rakip daha güçlü değildir.
bir oyuncu koridorda ard arda 2. kez ölüyorsa feedliyordur ve çok kötü bir oyuncudur.
herkes oyunu çok iyi biliyordur ve çok iyi oynar.
destek rolünde oynayan kişi oyunu bilmiyordur o yüzden destek oynar. tabi herkes oyunu çok iyi bildiği için hep son seçime destek kalır.
biri kötü oynuyorsa o orospu çocuğudur. anasını sikilmeli ve tez zamanda ölmesi için dua edilmeli.
son olarak bir de kafaya ünlem basma olayı.... basanın anasını sikiyim beyler açıkça diyorum. biri mi var yola işaret bas. sana farm mı bırakılmasını istiyorsun nokta koy. teke tek bir savaşta öleceğimimi düşünüyorsun. orospu çocuğu her şeyi bildin o kalsın onu da sen bilme. öleceksem ölüyüm. adam bottan topa ünlem atıyor direk kafama. bilgisayarı kapatıp camdan fırlatasım geliyor amınakoduğumun çocuğu yüzünden.
yazının başındaki sakinliğimi sonunda koruyamadım kusura bakmayın. zaten gidiyorum ben. hoşçakalın.
kaybedilen oyunlarda her zaman birileri suçludur hiç bir zaman rakip daha güçlü değildir.
bir oyuncu koridorda ard arda 2. kez ölüyorsa feedliyordur ve çok kötü bir oyuncudur.
herkes oyunu çok iyi biliyordur ve çok iyi oynar.
destek rolünde oynayan kişi oyunu bilmiyordur o yüzden destek oynar. tabi herkes oyunu çok iyi bildiği için hep son seçime destek kalır.
biri kötü oynuyorsa o orospu çocuğudur. anasını sikilmeli ve tez zamanda ölmesi için dua edilmeli.
son olarak bir de kafaya ünlem basma olayı.... basanın anasını sikiyim beyler açıkça diyorum. biri mi var yola işaret bas. sana farm mı bırakılmasını istiyorsun nokta koy. teke tek bir savaşta öleceğimimi düşünüyorsun. orospu çocuğu her şeyi bildin o kalsın onu da sen bilme. öleceksem ölüyüm. adam bottan topa ünlem atıyor direk kafama. bilgisayarı kapatıp camdan fırlatasım geliyor amınakoduğumun çocuğu yüzünden.
yazının başındaki sakinliğimi sonunda koruyamadım kusura bakmayın. zaten gidiyorum ben. hoşçakalın.
bulunduğum odanın kapısı kesinlikle kapalı olur. tam olarak! tık sesi gelecek.
''egonu sikiyim mehmet o kız da mı sana aşık amınakoyum.'' diyemedim. hala gelir kafamı siker saatlerce. iyi çocuk belkide en iyisi. yoksa katlanılmaz. valla katlanılmaz.
ahmet kayanın bir şarkısı. dinlerken sigara yakmadığımı hatırlamıyorum
herkes sevişse ortada kalmayacak sorunsal.
saçma konuşuyor diye dinlememek, anlamaz diye ciddi konuşmamak. sonra üzülürsünüz ilerki yıllarda çocuğum niye çekingen, niye içine kapanık diye.
bazen içerken bile özlersin.
gözünüzde lens yokken lenslerinizi çıkarmaya çalışmayınız.
geçmiyor.
çoğu kişinin yaptığı ve herkesten beklediği olay. beni ise daha kötü durumdaki insanları düşünmek sadece isyana yöneltiyor.
pilli bebek- olsun
http://www.youtube.com/watch?v=Cqa5StIqDKg
http://www.youtube.com/watch?v=Cqa5StIqDKg
(bkz: atonement)
4-2 fenerbahçenin kazanacağı maçtır. keşke izleyebilsek ne güzel de maç olacak
uçağa değil kanatlı otobüse bineceksiniz. koltuklarınızı fazla yatırmayın.