bugün
- islam düşmanlarına epstein şoku7
- cristiano ronaldo vs lionel messi3
- sude sendromu7
- isim koyarken çocuğunu düşünmeyen aile4
- abur cuburlara gelen olağanüstü zam3
- finlandiya ve isveç'in nato üyeliği2
- iş verenlerin aç gözlü olması4
- 24 yaşında erkek 18 yaşında kız ilişkisi5
- bir şeyler söyle11
- şu anda ne yapıyorsun13
- 17 haziran 2026 avrupa parlamentosu'nun raporu2
- aşırı sinirli olmak3
- sedat pekmez4
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- 30 lu yaşlar11
- sözlükte altın günü yapmak11
- erkeklerin kadınsılaşması9
- üstteki yazarın nicki ile akrostiş yaz8
- yeni insanlarla tanışmak istememek6
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı6
- eşek sucuğu16
- takıntılı biri olmak4
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta3
- insanların gözlem yapmaması7
- insanın bu hayattaki amacı17
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan7
- kimseyi memnun edememek12
- aşık yorguni10
- kız olarak doğmanın muazzam avantajı4
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- trumpın savaşı eline yüzüne bulaştırması4
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- şirinevler8
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- yaşamak üzerine2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- kızartma yağından sabun yapmak8
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- maldivler6
- flört edinmek7
- biraderleri üst üste koymak7
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- sigara içen erkek karizması3
- dünyanın en güzel omleti5
- insanların gözleme yapmaması4
- tuborg kırmızı seven kız4
- uludağ sözlüğün cenaze namazı6
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- yarın iş olması4
entry'ler (49)
westteki hesabımı trden biriyle takas etmek istediğim oyun.
eğer satılıyorsa tr serverındaki plat hesabımı çok uygun bir fiata elden çıkarmak istediğim oyundur.
oyun içinde yapılan hatalar değilde oyuna bakış açısından dolayı bugün server değiştirdiğim oyun. şahsi gözlemlerim şu şekilde;
kaybedilen oyunlarda her zaman birileri suçludur hiç bir zaman rakip daha güçlü değildir.
bir oyuncu koridorda ard arda 2. kez ölüyorsa feedliyordur ve çok kötü bir oyuncudur.
herkes oyunu çok iyi biliyordur ve çok iyi oynar.
destek rolünde oynayan kişi oyunu bilmiyordur o yüzden destek oynar. tabi herkes oyunu çok iyi bildiği için hep son seçime destek kalır.
biri kötü oynuyorsa o orospu çocuğudur. anasını sikilmeli ve tez zamanda ölmesi için dua edilmeli.
son olarak bir de kafaya ünlem basma olayı.... basanın anasını sikiyim beyler açıkça diyorum. biri mi var yola işaret bas. sana farm mı bırakılmasını istiyorsun nokta koy. teke tek bir savaşta öleceğimimi düşünüyorsun. orospu çocuğu her şeyi bildin o kalsın onu da sen bilme. öleceksem ölüyüm. adam bottan topa ünlem atıyor direk kafama. bilgisayarı kapatıp camdan fırlatasım geliyor amınakoduğumun çocuğu yüzünden.
yazının başındaki sakinliğimi sonunda koruyamadım kusura bakmayın. zaten gidiyorum ben. hoşçakalın.
kaybedilen oyunlarda her zaman birileri suçludur hiç bir zaman rakip daha güçlü değildir.
bir oyuncu koridorda ard arda 2. kez ölüyorsa feedliyordur ve çok kötü bir oyuncudur.
herkes oyunu çok iyi biliyordur ve çok iyi oynar.
destek rolünde oynayan kişi oyunu bilmiyordur o yüzden destek oynar. tabi herkes oyunu çok iyi bildiği için hep son seçime destek kalır.
biri kötü oynuyorsa o orospu çocuğudur. anasını sikilmeli ve tez zamanda ölmesi için dua edilmeli.
son olarak bir de kafaya ünlem basma olayı.... basanın anasını sikiyim beyler açıkça diyorum. biri mi var yola işaret bas. sana farm mı bırakılmasını istiyorsun nokta koy. teke tek bir savaşta öleceğimimi düşünüyorsun. orospu çocuğu her şeyi bildin o kalsın onu da sen bilme. öleceksem ölüyüm. adam bottan topa ünlem atıyor direk kafama. bilgisayarı kapatıp camdan fırlatasım geliyor amınakoduğumun çocuğu yüzünden.
yazının başındaki sakinliğimi sonunda koruyamadım kusura bakmayın. zaten gidiyorum ben. hoşçakalın.
bulunduğum odanın kapısı kesinlikle kapalı olur. tam olarak! tık sesi gelecek.
''egonu sikiyim mehmet o kız da mı sana aşık amınakoyum.'' diyemedim. hala gelir kafamı siker saatlerce. iyi çocuk belkide en iyisi. yoksa katlanılmaz. valla katlanılmaz.
ahmet kayanın bir şarkısı. dinlerken sigara yakmadığımı hatırlamıyorum
herkes sevişse ortada kalmayacak sorunsal.
saçma konuşuyor diye dinlememek, anlamaz diye ciddi konuşmamak. sonra üzülürsünüz ilerki yıllarda çocuğum niye çekingen, niye içine kapanık diye.
bazen içerken bile özlersin.
gözünüzde lens yokken lenslerinizi çıkarmaya çalışmayınız.
geçmiyor.
çoğu kişinin yaptığı ve herkesten beklediği olay. beni ise daha kötü durumdaki insanları düşünmek sadece isyana yöneltiyor.
pilli bebek- olsun
http://www.youtube.com/watch?v=Cqa5StIqDKg
http://www.youtube.com/watch?v=Cqa5StIqDKg
(bkz: atonement)
4-2 fenerbahçenin kazanacağı maçtır. keşke izleyebilsek ne güzel de maç olacak
uçağa değil kanatlı otobüse bineceksiniz. koltuklarınızı fazla yatırmayın.