R
rotaszkaptan6 yıl önce
türkiye dünyanın en özgür demokratik adil ülkesi
(img:#1936916)
R
rotaszkaptan6 yıl önce
kim lan bu zeynep
(img:#1936914)
R
rotaszkaptan6 yıl önce
zeynebi bana aşık etme büyüsü
Bacımın peşini bırak yoksa seni vurmak zorunda kalacağım.
R
rotaszkaptan6 yıl önce
chp eşittir hdp eşittir pkk
(bkz: hepsi aynı bok)
R
rotaszkaptan6 yıl önce
regl olunca ilgi bekleyen sevgili
kadınların karakterinin hormonlarla nasıl değiştiğinin ispatıdır. ayrılmak gerek bu sevgiliden. Biz hangi fizyolojik dönemi bahane edip ilgi bekleyecez ulan! o değil de erkek bedeninde kadın olduğunu hisseden zavallıcıklar da var onlar ne yapacak! … devamını gör
R
rotaszkaptan6 yıl önce
bir oturuşta 30 şişe bira içmek
sonrasında biradan soğuyup uzun bir süre bira içmemenizi sağlayacak eylemdir. evet.
R
rotaszkaptan6 yıl önce
cumhurbaşkanlığı na 2020 de 26 araç daha alınacak
hayırlı olsun... tabi ki itibardan tasarruf etmemek için, tasarruf tedbirleri kapsamında(!) alınacak araçlardır. itibardan tasarruf etmeyelim zira dünya itibar listesinde yerlerde sürünüyoruz; (bkz: dünya itibar endeksinde 44 üncü olmak) neyse po… devamını gör
R
rotaszkaptan6 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
R
rotaszkaptan6 yıl önce
kılıcın üzerinde yürüyüp tekme atmak
(img:#1920260)
R
rotaszkaptan6 yıl önce
psikolojik sorunları olan çocuk
`facebook`da insanı güldüren videodur. siz güler misiniz bilmem mi ama beni baya bir kopardı. bu çocuğun bir doktora ihtiyacı var kesinlikle.~swh~ http://www.facebook.com/group.php?gid=121993394010&ref=nf#/video/video.php?v=125530867444&ref=nf
R
rotaszkaptan8 yıl önce
17 mart 2018 fenerbahçe galatasaray maçı
(bkz:14 mart 2018 beşiktaş bayern münih maçı) dolayısıyla medipol başakşehir-beşiktaş maçı 18 mart pazar günü oynanacak olmasıyla bu tarihte oynanma ihtimali artan maç. tıpkı 2012 yılında olduğu gibi 17 mart cumartesi günü oynanılacak.
R
rotaszkaptan8 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
R
rotaszkaptan9 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
R
rotaszkaptan9 yıl önce
hüzünlü fotoğraflar
Artık geçmişde kalan insanlarla çekilen fotoğraflar.
R
rotaszkaptan9 yıl önce
fatih portakal ı izleyip sözcü okuyan insan
Söylediklerinin yüzde 95'i ciddiye alınmayacak insan modelidir. Ülkenin yüzde 10'luk boş kesmini temsil ederler. Halktan kendini soyutlamış tiplerdir. Evet.
R
rotaszkaptan9 yıl önce
küfreden kız
durduk yere, konuşma tarzı olarak küfreden bir kızsa terbiyesizdir. dikkat çekme çabasında ki eziktir. kendisini ve gücünü küfürler savurarak ispatlayacağını zanneden basit yapılı insandır. ayrıca kendisini iyi ve yeterli derece ifade edemeyen varo… devamını gör
R
rotaszkaptan9 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
R
rotaszkaptan9 yıl önce
bir kızım olursa
Her gün, mütemadiyen her gün dizimin dibine oturtup uzun uzun saçlarını tarayacağım.çiçekli elbisesinin içindeyken masallardan çıkıp gelmiş gibi hayran hayran bakacağım ona.ellerine, o minicik ellerine kına yakacağım mutlaka.koklaya koklaya öpeceğim … devamını gör
R
rotaszkaptan9 yıl önce
mezar taşıyla dertleştiniz mi
Anlatsak anlar mısın?
R
rotaszkaptan9 yıl önce
günde 10 kilo verdiren diyet
günde 3 öğün altışar yemek kaşığı müsil, birer kibrit kutusu hidroklorik asit.
R
rotaszkaptan9 yıl önce
günün capsi
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=494413110672697&set=a.464676473646361.1073741827.464674583646550&type=1&theater bugunki budur.net.
R
rotaszkaptan9 yıl önce
bazı kızların gerizekalı olması
(bkz: çüş) canım kardeşim tamam manipüle çabanı anlıyorum da kızlara hakaret etmek ne menem bir sorumsuzluk örneğidir bunu hiç anlamıyorum. bir erkek olarak ben bile çileden çıktımsa bayan yazarların ne halde olduklarını düşünemiyorum. yazık, hem d… devamını gör
R
rotaszkaptan9 yıl önce
beşiktaş ı tutanın ben aklını sikeyim
(img:#950098) ozan tufan'ın 16-17 yaşındayken attığı komik tweet. ulan güldürdü akşam akşam. evet.
R
rotaszkaptan9 yıl önce
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
© copyright 2005 - 2026