bugün

entry'ler (9)

dan brown

bütün kitaplarını okuduğum, kurgusu mükemmel, uzun yıllar hafızalardan silinmeyeceğini düşündüğüm muhteşem yazar.

bi siktir git dedirten türk filmleri

hülya avşar'ın gençliğinde çektiği bütün filmleri bu kategoriye dahil etmek istiyorum. (bkz: tutku)

incir reçeli

"sana dokunmak" sahnesi ve tüm müzikleriyle beni benden alan ve Türk filmlerine karşı sempatimin artmasına sebep olan nadir filmlerden. ayakta alkışlıyorum.

erkeğin kadın kadının erkek olmayı istediği anlar

şahsen henüz doğum yapmamış olsam bile doğum yaptığım sırada kesinlikle ama kesinlikle erkek doğmuş olmayı dileyeceğimi biliyorum.

düşük bel giyeceğim diye çatalı gösteren erkek

tamamen iğrençlik abidesidir. bulunduğu ortamda mide kaldırmaktan başka bir işe yaramaz.

aşık olunan kişinin kokusu

yeryüzünde unutulması hiçbir zaman mümkün tek koku.. şayet ayrıldıysanız yahut birbirinize uzaksanız her duyduğunuzda onunla aynı parfümü kullananlara küfür etmenize neden olacak kokudur.

bruno mars

ilk bakışta açık tenli zenci mi yoksa koyu tenli beyaz mı olduğunu anlayamadığım fakat dinlediğimde sesine ve şarkılarına özellikle de tipine aşık olduğum yaratık.

anne ben dün gece kadın oldum

sonradan pişman olmanın fayda getirmediği bir cahillik; elbette ki zamanlama hatası var ise.
şayet yok ise de doğanın kanunu deyip geçmek gerek...

ian somerhalder

ergen dizisi diye anılan şu diziyi (bkz: the wampire diaires)izlememe sebep olan şahıs..
78 doğumlu olduğunu, muhteşem gözleri olduğunu ve dehşet çekici olduğunu biliyorum~
© copyright 2005 - 2026