bugün
- elalem ne der4
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay9
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- yeni parti tüzüğü2
- 26000 entry2
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- doğuda yaşayan yazarlar5
- mekke ortak savunma anlaşması2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması7
- stres yönetimi6
- stres2
- taksici muhabbeti2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi3
- scooter'a 6 kişi binmek2
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
- kuran ı kerim meali7
- petrol3
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- josh hartnett2
- kadın kıyafeti giydirilip şantaj yapılan adam2
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı2
- gulmekicinyaratilmis11
- askerlik2
- arkadaşlar ben güzel miyim5
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- rüşvet5
- okulda itaat2
- karton toplayan çocuğun kartonları ne yaptığı3
- erotik şarkılar2
- free ceuta2
- kimseyi muhatap edemeyeceğin dertler3
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı4
- kylie minogue5
- gocu6
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- true koş4
- 1 55lik türk kızının 1 85lik erkek hayal etmesi3
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- hepinizin agzina biber surcem5
- sözlükte kimsenin kalmaması5
- din3
- tinder3
- don kişot2
- mohamed salah ghaly11
- sıkıcı bir yazar olmak2
entry'ler (25)
küçük pipilerin hıncını hayvanlardan çıkartan çalışmaktan başka hiçbir fonksiyonu olmayan gereksiz bir kalabalık..
Çok büyük hayal kırıklığır, hassiktir'dir.
'Türk Halkını 10 Adımda Nasıl Domalttım'ın yazarı Tayyip Erdoğan'dan çok konuşulacak bir eser daha, tek solukta okuyacağınız harika bir roman.
Tam bir yaşlı seksisi. Bakışına yandığım, kardeş düşmanı.
O kadar rahatsız edici bir adam ki, ne bileyim, tam da iyi kalpli suratı var. Yahu kesin iyi kalpli hatta. Ama itici, ay hem de nasıl itici.. izledikçe böyle, aman diyorum, "allamsanaçogşügürlerossun".
"nö alagosu vor ya?", "zoçmoloma gızım" ve yaz günlerinin vazgeçilmez lezzeti "DUŞTAYDIM".
Hoşlandığın çocuk seni farketsin diye saniye başı statü güncelleyip akabinde silmek, silmek ve silmek..
Türkiye'de yaşıyorsan Serdar Ortaç'ın en az bir şarkısını mutlaka ezbere biliyorsundur.
Hakkında yapılan genellemeleri okuyup, bacaklarını ellerinin arasına alıp hüngür hüngür ağlamaktır.
benim küçük güzel böceğimdir.
(bkz: Kur an) Konu anlatımlı soru bankası
merhaba, biraz ağır olmuyor mu?
komşumuzun çocuğunun ellerini çakmakla yakmaya çalışıyordum. Pişman mıyım? Asla. Antipatik çocukları getirin yine yakarım, yine yakarım.
Eminem- Lose your self
"luz yo se indim yu zittimmu meççeho löröperemokoreke go go go
yyyu veni von şayn yu van to dı çeynstabılav a sonu tu diaz a gotta van şayn."
"luz yo se indim yu zittimmu meççeho löröperemokoreke go go go
yyyu veni von şayn yu van to dı çeynstabılav a sonu tu diaz a gotta van şayn."
Erkeklerin her nedense inanılmaz hoşuna giden kadın modeli. Tahammül sınırlarını zorlar gibi geliyor bana. Düşük IQ tehlikeli arkadaşlar, yapmayın gözünüzü seveyim.. Böyle oksijen hırsızlarını barındırmayalım.
Kitapları sanıldığı kadar karmaşık olmayan, zekiler zekisi. hatta şöyle, kafayı kırdığını düşündüğüm, türklerin 'allahsııızzzz' diye okumadığı kıymetli düşünür, yazar. annesinin kuzusuuuuu...
Taaaa stüdyoyu ilk açtıkları zaman tanımıştım. Çünkü evet, karanlık bir rapçiyiizzz hööeğeğeğe geçmişim var. Neyse, şey; ilk zamanlarda-haliyle- gayet mülayim, iyi bir çocuktu. Ne zaman ki bir 'elveda' serisi patlattı. Ammman yarabbi, bu kadar şımarılmaz. Bu arada o şarkıları yazdığı Merve de hayatımda gördüğüm en çirkin ve kaba kadınlardan biridir. Net. Müziği iyi, 18 yaş altıyla seks yapma arzusu yanlışların tillahıdır. Bir de ekürüsi var, Kamufle. Çok ağır aşıktım, zor geçti.
şaka yollu ağzını kırmakla mükafatlandırılmayı hakettiğini düşündüğüm, yersiz küstah.
GAYET NORMALDiR BiR KERE! Ya ne o öyle yılış yılış allasen. Herkese denmez öyle, valla bak.
Daha bir hafta oldu taşınalı. Biraz fazla küçük değil mi yahu? Yani ne bileyim, ay bana mı öyle geldi?