bugün
R
revolutionarryy13 yıl önce
pkk nın bitmesi
Neymis?????
R
allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez
(bkz:ayet-i kerime)
R
R
R
bim poşetlerinin kalitesiz olması
insana ''bir bu eksikti'' dedirtir. şöyle ki geçen gün alışveriş yapmak üzere bim'e gittim. çok mutlu bir şekilde ilerliyordum yolda. 2 tane kapıyı açtıktan sonra nihayet içerideydim. birkaç parça ürün aldıktan sonra kasaya yöneldim ve soğuk su var … devamını gör
R
cehennemde söylenecek ilk söz
R
kapitalizm uğruna cihat eden sazan mümin
vatan savunma adı altında kapitalizmi koruyan sazan milliyetçiler ve kemalistlerle eşdeğerdir. sadece oyun tahtası üzerinde safları farklıdır. hepsi ana kontrol kumandasından kontrol edilirler.
R
kapitalizm uğruna cihat eden sazan mümin
vatan savunma adı altında kapitalizmi koruyan sazan milliyetçiler ve kemalistlerle eşdeğerdir. sadece oyun tahtası üzerinde safları farklıdır. hepsi ana kontrol kumandasından kontrol edilirler.
R
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
R
bordo ve mavi
Münih'te bir Türk kahvesinde görme engelli bir adam bağırır "bordo!" ve "mavi!". 90 dakika boyunca kendini futbolun fanatik coşkusunda kaybetmiş gibidir. "Bordo Mavi" hayatın darbelerine rağmen yaşama sevincini yitirmemiş karizmatik bir insanın belge… devamını gör
© copyright 2005 - 2026