entry'ler (36)

sözlük yazarlarının maaşları

ne güzel mayışlarınız varmış diye düşündüren başlık. bizim açlıktan nefesimiz kokuyomus onu da anladık savolun savolun.

her şeyi bırakıp farklı şehirde baştan başlamak

biraz göt isteyen bir hadise. hele bunların kalkıp bir de yurtdışına yerleşen versiyonları var ki onlarda kaç kilo göt var tam hesaplanamıyor.

mısır halkının telef edilmesi

kadına tecavüzün ayyuka çıktığı, ölmüş karınızla bilmem kaç saat içinde sevişebilirsiniz diye fetva veren din adamları olduğu için beni hiç de ırgalamayan olaylar silsilesidir. yesinler birbirlerini ibneler.

anormal derecede türk olmak

anormal derecede anormal olmayı beraberinde getirir.

maaşlı çalışan olmak

hiçbir zaman zengin olamayacağınızın göstergesidir. aza tamah etmenin açık belirtisidir. iyi kötü çalışırım ben diyen insanın mutlaka yapabileceği bir iş vardır da işte ne uzar ne kısalır insan. hayal bile kuramazsınız plan yapamaz mayışı hesaplar durursunuz şunu şurdan arttırsam bunu burdan arttırsam. ha ayda 6 bin alan da var dediğini duyar gibiyim e o da ona göre hayat standardını ayarlıyo zaten kardeşim. hepimiz maaşlı çalışan olarak öleceğiz ya en çok o koyuyor bana.
ay lav ticari zekalar ay lav iş adamları.

iş yerinde yaşanan dumur olaylar

yapacak bir iş bulamamak en dumurudur sanırım e olum her ay mayış yatırıyonuz ya?

dövme yaptıran kız orospudur

bunu diyen insana denilecek tek cümle var o da "kadınları rahat bırak e be godoş" tur.

sözlük yazarlarının itirafları

facebook hesabımı kapatalı iki gün oluyor ve ben resmen saat sayıyorum. bu ne biçim bir bağımlılıkmış tanrım sen nasıl sınıyorsun beni? ayrıca kapama sebebim de fazla zamanımı alıyor filan diyorum ya yalandı lan o. bakalım merak edilecek miyim, aranan, özlenen kişi olacakmıyım? tek derdim bu. ama görüyorum ki ben yalnızım. hayat zalım ve hayınsın *

gelecekteki sevgiliden cevap

"bi siktir git amına koyim. işin gücün mü yok?"
der benim ki kesin.

dengesini dengeleyemeyen yazarlar

kışın istanbulun havası gibidir bu arkadaşlarımız. bir güneş açar bir yağmur yağar ya arkasından... işte öyle bir şeeeeyyy..
bir sabah bütün asabiyetiyle uyanır, gün içinde farklı ruh halleri filan böyle bir git-geller silsilesi...
ertesi sabah şarkılar türküler eşliğinde girilir ofise. millet sorar hayırdır ne bu neşe?
e abicim hayat da böyle bir şey değil mi?? diyesi gelir bu yazar efendilerin... ama diyemez de.
çünkü bilenler bilir ofis ciddi ortamdır.
özet yok piçler.

evde cengiz dinleyip ortamda beatles dinleyen kişi

aha benim lan bu. yalnız bir farkla, cengiz dinlemiyorum ben. bir üst versiyonu gökhan türkmen filan dinliyorum. bunalımdan bunalıma sürüklendikten sonra da altta media playerdan beatlesımı açıyorum. ne dinliyorum özelliğiyle coşup kabıma sığamıyorum.
(bkz: dengesini dengeleyemeyen yazarlar)

evde sıkılmak

iş yerinde sıkılmaktan daha anlamlı olan bir eylemdir. uzatır ayakları alır kumandayı elinize vakit geçirirsiniz.
hatta boş boş tavana bakarak bile vakit geçirebilirsiniz. özendirmeyin piçler :(

behzat ç.

tekin' de var bir numaralar diye düşündüren dizidir... hadi bakalım hayırlısı.

sözlükçülerin kayda alınmayacak yetenekleri

uzun süre uykusuz kalabiliyorum...

leyla ile mecnun

spoiler verin ibneler demek istediğim dizinin başlığıdır. siktiniz attınız bütün diziyi mundar oldu lan.

iz bırakan hitap cümleleri

cennetimsin diyen sevgili, bu sözüyle de varlığıyla da iz bırakmıştır.

ramazan davulcusuna bahşiş vermeyen zihniyet

annem evde yok diye kaytarmaya çalışanları bile vardır bunların. ulan her gece uykumuzun içine sıçmışsın bir de gelmiş kapıya dayanıyorsun demek istersiniz ama diyemezsiniz işte o da ekmeğinin peşinde neticede lan duygulandım sözlük.

bir kadının kaka yapması

her kadının başından geçen hadisedir. ha yakışır ya da yakışmaz orası tartışılır.
bence yakışmıyor hatta bu da olacak iş mi dursun dursun içinde öğütsün hanım kızımız.

ali atay

sevdim ben kendisini. bak öyle kolay kolay sevebilen birisi de değilimdir. samimi geliyor oyunculuğu içimizden biri gibi. hatta benim böyle bir arkadaşım olsa ya la diyorum her izlediğimde kendi kendime. bronzlukta pek yakışmış hani. entrymin de sonuna gelirken aşkımı itiraf etmek istiyorum burdan ona.
şaka lan şaka heyecanlanma hemen *

leyla ile mecnun

başladığı ilk gün keşfettim diziyi. ilk gün de farklıydı öyle de devam ediyor götü başı dağıtmadı kısaca. bu arada söylemeden geçemeyeceğim bi insana bronz ten bu kadar mı yakışır ali atay sözüm sana yiğidim *
© copyright 2005 - 2026