bugün
- yeni parti54
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin5
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak11
- hikayeyi devam ettir54
- çapulcuların kudurması3
- beşiktaş ve galatasaray'ın radarındaki futbolcu2
- büyük filmlerden büyük replikler3
- geceleri uyutmayan dertler4
- nickten isim tahmini yapmak72
- sokakta kavga teknikleri16
- mezoterapi12
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- arkadaşlar bakar mısınız28
- anne4
- sözlük yazarlarının saatleri10
- çekirge7
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- 31 yaş sendromu5
- necip fazıl kısakürek2
- enteresan neden kavga yok6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- kavganın kazananı yoktur6
- kaos show4
- tai lung26
- tekne turu11
- üç harflilerden korkmak5
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- kürk giyen erkek6
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- uysaljakoben17
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- arkadaşlar iyi geceler4
- geceye bir şarkı bırak14
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek3
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- türklerin islama göre yaşamaması5
- habire12 adamdır37
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- 32 yaş sendromu3
- hayattan zevk alamamak17
- sedef adası4
- adalarda bisiklet sürmek4
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
entry'ler (41)
Yapılan anketlere göre Sultan Fatih açık ara önde. Son 3-5 yıldır 2. Abdülhamid yükseldi. Dizi de son dönemde buna çokça etki etti. Benim en sevdiğim ise Süleyman Han.
istanbul'da okuyorum. Devlet üniversitesinde en pahalı yemek 3-4 TL arkadaşlar. Barınmayı hariç tutarsak 600 TL gerçekten yetiyor. Sigara içiyorsanız durum değişir tabii ki.
Sade ve kaliteli.
Otobüs yolculuğundaki her şey.
"biz sorguluorz bi kre.s"
Kendinizi ısırtarak oyun oynamayın. Fena alışıyorlar. Sabahları eliniz ayağınız kemirilerek uyandırılmak hoşuna gidiyorsa ayrı tabii.
kesinlikle sigara.
Çocukluğumun efsane dizisinin en nefret uyandıran karakteri. Dizi genel olarak çocukların ruhsal yapısına uygun değildi. Maruz kaldık efendim.
Yıllar evvel 3 arkadaş kütüphanede saatlerce ders çalışmıştık. Ben kimya çalışıyordum. Çalışmamız bitti ama kendimi kimya profesörü gibi hissediyorum. Konuyu yalayıp yutmuştum keyfim yerinde tabii. Kütüphane çıkışı kahvehaneye gidip oyun oynamıştık. 10 dakika içerisinde bu kadar sert geçişli ortam değişikliğinden sonra toparlanamadım.
Tek kelimeyle harika. Galatasaray 3. Terim döneminin 2. Sezonu üstadı almak istedi. Berbatov'un teklifi kabul ettiği söylendi fakat Baros Elmander Necati Burak Yılmaz Umut Bulut ve Sercan Yıldırım gibi kalabalık bir forvet hattı olduğu için sıcak bakılmadı. Yabancı kontenjanı da etkiliydi tabii. Sezon öncesi kampının ardından Baros ve Necati ile yollar ayrılmıştı. Devre arası malum Drogba hamlesi... Galatasaray forması altında izlemek isterdim doğrusu.
ilk sevgilim 4. Sınıftayken olmuştu. Deniz.
Edebiyatın katli.
Kazanamayanların yorumlarını paylaştığı başlıktır.
Sigaraya bir şey söyleyemem ama küfür hiç yakışmıyor. Bir de hanımefendilerin yanında küfürlü konuşan tiplere saygım yok.
Yanılmıyorsam Türkiye'de bu işi ilk yapanlardan. Ondan sonra çok türedi böyle kanallar. Ne olursa olsun saygı duymak gerekir zira ben gecenin o saatinde mutfağa su içmeye gidemiyorum. Kurgu mu montaj mı tartışmalarına girmeyeceğim.
Kurgu olduğunu kabul etsek dahi ortada bir içerik var. Her sene ortalama bu konuda 2-3 tane film çıktığını düşünürsek yaptıkları iş önemli. En azından 7-10 yaş grubuna hitap eden videolarda özürlü taklidi yapan tiplerden değiller.
Kurgu olduğunu kabul etsek dahi ortada bir içerik var. Her sene ortalama bu konuda 2-3 tane film çıktığını düşünürsek yaptıkları iş önemli. En azından 7-10 yaş grubuna hitap eden videolarda özürlü taklidi yapan tiplerden değiller.
ideolojik müfredat istemiyoruz demek daha doğru olur sanırım.
Beyne sahip olmayan kişidir.
Bir insanı sevmek için aranan nitelikler: insan olmasıdır.
Irkçılık dünya tarihinin en büyük zulmüdür.
Irkçılık dünya tarihinin en büyük zulmüdür.
Günümüz sosyal yapısında dinlerin yasaklarına uymanın zorlaşmasından kaynaklanan bir yükseliştir. Kısacası kaçıştır.
ingiltere, israil, Japonya