R
relax adam5 yıl önce
sözlük erkeklerinin über ötesi fotoğrafları
(img:#1730377) sağdaki ben.
R
relax adam5 yıl önce
abdulatatürk
Oğlum olursa koyacağım isimlerden biridir.
R
relax adam5 yıl önce
dünyanın en güzel bayrağı
(bkz:beyaz bayrak)
R
relax adam5 yıl önce
neden göte kilitleniyoruz
Kadınların da merak ettiği bir soru. Biz erkekler neden göte kilitleniyoruz? Afedersiniz ama şuna kilitlenmeyip de neye kilitlenicez? (img:#2064525) inş duşa sokmam. Ben yeni çıktım da.
R
relax adam5 yıl önce
kürdüm sıkıntınız var mı
La olm geçen de yazdık, itle köpekle ne sıkıntımız olur. Entarin çamur olmuş bu arada. Tanım: itle köpekle sıkıntımız olmaz çok şükür.
R
relax adam5 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
R
relax adam5 yıl önce
sözlük kızlarına bir görsel bırak
sozluk kizlarina dair guzellik yapmaktir.~gb~ (img:#978939) ~gb~
R
relax adam5 yıl önce
iktidar değişirse ne değişecek
yalamayı seven kişi tarafından yazılmış başlık. (img:#2063755)
R
relax adam5 yıl önce
hepinize uyuz oluyorum
benim de midemi bulandırıyorlar ne yalan söyliim.
R
relax adam5 yıl önce
hiç yakışıklı ve zengin tacizci olmaması
Onlar yapınca taciz değil flört oluyor çünkü.
R
relax adam5 yıl önce
12000 entry girmek
her yazara nasip olmayacak olan olaydır.
R
relax adam5 yıl önce
allah ne zaman yeni sunucu açacak
(img:#2063530) merak ettiğim sorudur maske takmak, ayak fetişliği , cinsel sapıklık, barbar suriyeli göçü, hayat pahalılığı ,küresel ısınma derken bu dünya da yaşamak sarmamaya başladı. yeni sunucunun ek olarak 2x fazla loot özelliğiyle en kıs… devamını gör
R
relax adam5 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
R
relax adam5 yıl önce
akit gazetesi
kapatıldıktan sonra aynı ekiple adını değiştirerek yoluna devam eden gazetedir. (bkz:vakit gazetesi) ne büyük değişim değil mi?
R
relax adam5 yıl önce
almanya da efes biranın 1 euro olması
Türkiye’yi kıskanmalarından ötürü. Ki Efes Almanya’da en pahalı biralardan birisidir, ithal olması nedeniyle. Ama yine de Türkiye’den ucuz satılır. Hep kıskandıkları için.
R
relax adam5 yıl önce
yunan adalarına tatile giden atatürkçü
(img:#2063447)
R
relax adam5 yıl önce
göksel in memeleri
acıyor klibinde de anlaşılacağı üzere şahane olan memelerdir. daha önce de oyuncak oldum ellerindeyim şarkısının klibinde görmüştüm orada da güzellerdi. bacakları da güzel la. sanırım aşık oldum. evet. (vid:#104576)
R
relax adam5 yıl önce
mustafa kemal atatürk
emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan... [bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.
R
relax adam5 yıl önce
mustafa kemal atatürk
emperyalizmin yenilebileceğini göstermesi açısından sadece türkler için değil bütün [bkz]mazlum milletler[/bkz] için çok ama çok büyük insan... [bkz]ne mutlu türküm diyene[/bkz] sözünü daha anlamlı hale getirmiş büyük türk. iyi ki türk.
R
relax adam5 yıl önce
seninle şöyle olabilirdik
(img:#1671025)
R
relax adam5 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
R
relax adam5 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
R
relax adam5 yıl önce
ay nolur beni cok sevmeyin
hg harun abi (vid:#109641)
R
relax adam5 yıl önce
31 yaşındaki sevgilisini yakan 22lik genç
22 yaşındaki genç adam, 31 yaşındaki birlikte yaşadığı sevgilisini benzin döküp yaktı. Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan Soner Durgun (22), henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı başlayan tartışma sonrasında birlikte yaşadığı Merve Yeşiltaş'ı (31) ben… devamını gör
© copyright 2005 - 2026