bugün
R
redlight14 yıl önce
dirt 3
en kolay seviyede oynarken tek yapmak gerek gaz tuşuna basmak olan oyun. orta ve diğer seviyeler biraz daha iyi.
R
redlight15 yıl önce
samsunspor
adından sadece büyük takımlara futbolcu yolladıgı zaman bahsettiren, birşeyler basarması zor bir takım. her besiktas macında küfrettikleri tümer olmasa adınız mı duyulurdu dedirten klup.
R
redlight15 yıl önce
türk hava yolları
kamyoncularin tek rakibi.
R
redlight15 yıl önce
nihat doğan ın taklitlerim bile 1 numara demesi
ironiktir. Kendini nerede görüyor hala anlayamadık.
R
redlight15 yıl önce
monster energy
Amerikalı enerji içeceği markası. Tadı ve içimiyle dünyada en iyisi olduğunu düşünüyorum. Ayrıca formula1,ralli ve bir çok xtreme oyunlarda boy göstermektedir. Ülkemizedede satılması hoş olur.
R
redlight15 yıl önce
laikçilerdeki mezhep genişliği
vallahi ben usandım artık. ne geniş, ne rahat insanlarsınız. yeter be. örnek verip kimseyi rencide etmek istemiyorum artık. ama türk-müslüman kültürüyle kesinlikle örtüşmeyen bir anlayışınız var. bu kadar olmaz. bu dediklerimi yanlardaki başlıklarda… devamını gör
R
redlight15 yıl önce
laikçilerdeki mezhep genişliği
vallahi ben usandım artık. ne geniş, ne rahat insanlarsınız. yeter be. örnek verip kimseyi rencide etmek istemiyorum artık. ama türk-müslüman kültürüyle kesinlikle örtüşmeyen bir anlayışınız var. bu kadar olmaz. bu dediklerimi yanlardaki başlıklarda… devamını gör
R
redlight15 yıl önce
vasili zaytsev
Vasili Zaytsev 2. Dünya Savaşı'nın en tanınmış Sovyet keskin nişancılarında biridir. Çelyabinsk bölgesinin Elino Köyü'nde, Mart 1915'de bir çiftçinin oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Gençliğinde yazları çobanlık yapmış ve bu sırada usta bir atıcı olmuş… devamını gör
R
redlight15 yıl önce
nike 6 0
nike'nin bir ayakkabı serisi. neden sadece belli mağazalarda bulunuyor, anlayabilmiş değilim. http://www.nike.com/nke6/v5/#/brand/product/footwear/air-mogan-mid-black-black-tar
R
redlight15 yıl önce
zaventem
Brüksel yakınlarındaki belçikanın en büyük havalimanının adıdır. Girişinde güvenlik araması yoktur.
R
redlight15 yıl önce
zaventem
Brüksel yakınlarındaki belçikanın en büyük havalimanının adıdır. Girişinde güvenlik araması yoktur.
R
redlight15 yıl önce
brugge
belçika 'nın bir sehri, dantelleriyle ünlüdür.
R
redlight15 yıl önce
gent
havanın 7 /24 kapalı oldugu, yürürken botanik bahcesinde yürüyormuş hissi veren bir şehir. erasmusla gidilebilecek en güzel kentlerden biridir kendi halinde flemenk insanlarıyla dolu bir kent... her çarşamba overpoort mevkiindeki barlarda (ozellikl… devamını gör
R
redlight15 yıl önce
gent
havanın 7 /24 kapalı oldugu, yürürken botanik bahcesinde yürüyormuş hissi veren bir şehir. erasmusla gidilebilecek en güzel kentlerden biridir kendi halinde flemenk insanlarıyla dolu bir kent... her çarşamba overpoort mevkiindeki barlarda (ozellikl… devamını gör
R
redlight15 yıl önce
sheryfa luna
25 ocak 1989 Cezayir doğumlu babası cezayirli annesi fransız şarkıcı. 2007de fransa popstarı kazandı ve yıldızı parladı doğal güzelliği ve sesi insanı büyülemektedir. [(vid:#73366) ]
© copyright 2005 - 2026