bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı27
- nervionun merak ettiği yazar18
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri7
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- bugün açılacağım sözlük kızı9
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- bana kezban dediler4
- starbucks vs kahve dünyası3
- sevgilinin giyimine karışmak7
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler11
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- ta ki seni görene kadar3
- royall stars3
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar2
- yalnizca deli yalnizca sair21
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der10
- merak edilen sözlük erkeği6
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- şımarık yazarlar5
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- bir idam mahkumunun son günü4
- tanga giyen kızın namusu4
- otobüste yaşlıya yer verme zorunluluğu4
- arkadaşlar bakar mısınız21
- ulaşamadığı kadına mundar demek8
- komşuları itici yapan detaylar4
- katatespizartmasi17
- ciguli vs velvet7
- gaylik alametleri9
- ağzında sakızı şişirip arsız arsız patlatan kız4
- hapishanede yatmak karıyla yatmaya benzemez5
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi10
- sapık entryler giren insanımsılar5
- profiline bakılan yazara bildirim gelmesi4
- profil fotoğrafı koymayan erkek4
- şimdi herkes su içsin11
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi4
- şehre inen domuzları besleyen kadın7
- ellerim bomboş3
- keko saç tıraşı4
- üsküdar da martıya eziyet7
entry'ler (22)
başlığı okuyunca direk ibrahim tatlıses geldi aklıma, burcu çetinkaya'nın son zamanlarda ki halleri pek normal değil zaten radikal değişim içine girdi, bakalım sponsor bulamazsa eski haline döneceğini de bekliyorum.
acunun seyirciye meze olarak servis ettiği barzonun önde bayrak taşıyanıdır,kesinlikle iki üç hafta içerisinde elenecek olması muhtemeldir, ondan sonra gönüllülerin şimdilik tek delikanlı olarak gözüken adamı olan yiğit ipi göğüsler.
bakire olsa sorun bakire olmasa sorun olmayıp da söylememek söylemek gene dert,nedir bu milletin bekaret sıkıntısı her gün en az sadece benim gördüğüm 3-4 başlık bu konular üstüne.
bu adamin zaten elle tutulur bir olayi yoktu iyice boka saplanmisti, su an artik sivama moduna girmistir.
votkaya da amma zam geldi amk.
olmeden once soylenen son sozler.
nihat dogan'in kirdin kalbimi adli eserinde deniz akkaya arzi endam etmistir. gerci cok sonra ogrendik.
gayet normal olan bir durumdur, ayrıca başı kapalı olup da bakire olmayan kızdan da farkı yoktur.
samimiyetsizliği ve tamamı yapmacık hareketleri ile esra ceyhan denilen ksdını hatırlatıyor.
alkolizim tedavisinde yaşanan yoksunluk dönemlerinde çok işe yarayan, kesinlikle doktor kontrolünde ve gerekli durumlarda amacına uygun olarak kullanılması gereken bağımlılık riski çok yüksek olan piyasa fiyatı da yaradığı işe göre gayet ucuz olan minik yeşil haplardır. yeşil reçete ile satılır.
önder açıkbaş açık ara bankodur.
canlı odaklı yaşayan, allahtan daha çok insani değerlere zarar vermekten korkan insansa, korkulacak bir şeyin olmadığı insandır. namazdan çıkıp cami avlusunda ki kedileri tekmeleyen çok hacı amca gördüm o yüzden allahtan korkacağına biraz dünyalı olması tercih sebebimdir.
ne yazık ki galatasaray'ın gol bulamadan mağlup olacağı maç.
skor ise 3-0 olur.
skor ise 3-0 olur.
türk sinemasının gelmiş geçmiş en iyi aktörlerindendir, ses tonunu çok iyi kullanıp filmlerinde seslendirdiği şarkılar ve şiirler de oyunculuğunun yanında tadından yenmez. keşke vefat etmeden bir şiir albümü yapsaymış ben şiir sevmeyen adam olarak bıkmadan usanmadan dinlerdim.
(bkz: sabahları bir kadeh akşamları beş kadeh)
(bkz: sabahları bir kadeh akşamları beş kadeh)
tamamı ile acun tarafından sezonluk bir mezedir, program biter iki söyleşi programına çıkar sonra gittiği spor salonunda bile hatırlanmaz. bir taner vardı yengeçlere tasma takıp dolaştırıyordu herkes onu konuşuyordu gülüyordu şimdi nerede ne yapıyor acaba bu programın en çok yaradığı kişi şu kadın hijyenik ped reklamında oynayan adınını hatırlayamadığım ancak birinci olan kızdır.
denize atılması ile sonuçlansaydı efsane olacak hadisedir. üstüne işeyip erkeklik organlarını da kafasına sürmüşler mi diye de merak etmiyor değilim hani, bakalım balçicek nasılsa açıklığa kavuşturur hadiseyi.
özellikle sahra'nın eli sürekli üzerinde ancak sanıyorum abazalıktan değil turabiyi etkisi altında tutabilmek için yapıyor diye iyimser bir düşünce sahibi olmakla beraber sahradan nefret etmeme engel olamıyorum.
kullanılır kullanılmaz etkisini göstermesini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak en az 2 hafta sonuna doğru yararını göstermeye başlayacak ayrıca grubunda fiziksel yan etki olarak en az zararlı olan cipralex'in muadili olan ilaçtir. kendim 2 senedir düzenli ve doktor kontrolünde prozac kullanmaktaydım ancak karaciğer enzimlerinin çok yükselttiğini gösteren analiz sonucunda doktorumun verdiği ilaçtir. ilk bir hafta yarım daha sonra tam tablete döneceğim, bakalım gelişmeleri yazarım artık.
mesela paralel hareket partisi olabilir yada gülen cemaat partisi logosu da smile olur
php, gcp.
php, gcp.