bugün
R
rakunzell13 yıl önce
demet akalın
boru gibi sesi olmasına rağmen kasetindeki şarkıların tamamının güzel oluşuyla prim yapmış manken sanatçı. (bkz:yeme de yanında yat)
R
rakunzell13 yıl önce
sevgililik
arzuyla şefkatin; birbirini hor gören, onaylanmayan iki duygunun biraradalığından oluşan durum.
R
rakunzell13 yıl önce
şömine
bulunduğu ortamı odunların o baskın kokusu sarar ve eve siner. şömineli bir odaya girildiğinde o kokuyu almamak imkansızdır ~ayrıca yeni açıldığına şaşırdığım başlıktır~.
R
rakunzell13 yıl önce
ryyaz2868eyollarefiyehayatbulsun
R
rakunzell13 yıl önce
undomestic goddess
Sophie Kinsella'nın bir kitabı. Kitabın kahramanı; Samantha adında iyi bir şirket için avukatlık yapan ve ev işlerinden zerre anlamayan 29 yaşında genç bir kadın. Şirkette bir gün telafisi nerdeyse mümkün olmayan bir hata yapıyor ve paniğe kapılarak … devamını gör
R
rakunzell13 yıl önce
uludağ sözlük bayanlarının bariz kalitesiz olması
uludağ sözlük erkeklerinin çoğunun da paso bakirelik,seks temalı başlıklar açmasından daha iyidir. çoğunun dedim bak hepsi değil.
R
rakunzell13 yıl önce
bayandan
genel olarak araba satışlarında kullanılan sözcüktür. bayandan satılık oto.
R
rakunzell13 yıl önce
kediler yazar olsa açacağı başlıklar
ilk önce; (bkz:miyav) türkçe karakterle başlık açmayı öğrenince de; (bkz:sobanın arkasında miskinlenmek)
R
rakunzell13 yıl önce
türk kadını
(bkz:anne)
R
rakunzell13 yıl önce
iz bırakan kitap cümleleri
`kumral ada - mavi tuna / buket uzuner` "baba özlemi "tütün" kokar. bu özlem , deve tüyü rengindedir...
R
rakunzell13 yıl önce
yeni yila girince hic bi bok olmamasi
bilmem kac milyar insanin bilmesine ragmen rol yaptigi durum.
R
rakunzell13 yıl önce
apaçi
çevremizde bol bol görülen bir insan türüdür bunlar. genelde olmayan şeyleri var gibi göstermek'tir amaçları. ya da parayı ota boka yatırırlar. aslında dötlerinde donları yoktur genelde ama üzerlerinde diesel görünümlü pantolon vardır. ya da altların… devamını gör
R
rakunzell13 yıl önce
hicbiseyebosunaiclenmeyenadam
hakkımdaki ipne olduğuma dair rivayetlere itibar etmemesini istediğim yazar.
R
rakunzell13 yıl önce
itin götüne sokmak
itin gotune sokup çıkarmak diye de soylenir.
R
rakunzell13 yıl önce
sözlük yazarlarını şu an mutsuz eden şeyler
şu an mutsuz olunan şeylerdir. şahsen gündemdeki nejat işler'e değil de, şu ateistlerin ve başı açık bayanların hala akıllanmadıklarını görmek beni inanın çok mutsuz ediyor. allah ıslah etsin.
R
rakunzell13 yıl önce
run the world
`beyoncé`'nin `4` albümünden çıkan ilk singleı. `m.i.a.` şarkılarını hatırlatan bir melodisi var. klibin trailerı da çıktı. [http://www.youtube.com/watch?v=GrYy75PUbnE&feature=player_embedded ] (bkz: sözlerini de yazayım tam olsun) girls, we run… devamını gör
R
rakunzell13 yıl önce
yazarların milli piyango yılbaşı bilet tahminleri
rüyamda gördüm efenim, hayır şaka değil gayet ciddiyim, lakin bu numaraları nerden bulup da alıcam, ki zaten bulamadım...Umarım tersi çıkar rüyanın (o da nasıl olacaksa), yoksa bundan sonraki hayatıma o ızdırapla bir seri katil olarak devam edeceğim.… devamını gör
R
rakunzell13 yıl önce
uyku
su saatlerde cogu insanın normal olarak icinde bulundugu hal (bkz)ara sıra uyumak lazım(/bkz) (bkz)uykum geldi(/bkz)
R
rakunzell13 yıl önce
sözlük yazarlarının yakındıkları
(bkz: sözlüğün faşist kaynaması.)
R
rakunzell13 yıl önce
sözlük yazarlarının yakındıkları
(bkz: sözlüğün faşist kaynaması.)
R
rakunzell13 yıl önce
45 milyonluk ikramiye bize çıksa yapılacaklar
Bu kadar parayla neler yapılabilir neler. 5 milyonu hariç hepsini sinema sektörüne yatirirdim.
R
rakunzell13 yıl önce
mutluluk
elde ettiğinizi istemeniz.
R
rakunzell13 yıl önce
melek
tanrının verdiği tüm emirleri koşulsuz yerine getiren,değişik görevleri olan ve semavi dinlerin tamamının kutsal kitaplarında yer verilmiş varlık.
R
rakunzell13 yıl önce
çamaşır makinesi izlemek
insanın en depresif anlarında yaptığı eylemdir çamaşır makinesi çalışırken karşısına geçilir ve amaçsızca izlenir.
© copyright 2005 - 2026