bugün
- yolda namaz kılan davarlar23
- kabataş yalanı17
- allah ı niçin göremiyoruz10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye10
- zina çoğalınca deprem olur32
- erdoğan ikinci atatürk tür11
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası23
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı17
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- anın görüntüsü17
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- v a m p i r o v8
- aykolik yetkili olsun kampanyası20
- imansız japonya da derpremde kimseinin ölmemesi31
- anamızın rahmine düşmeden önce neredeydik21
- allah'ın fazla acımasız olması42
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer29
- türk milleti tv seyrede seyrede terbiyesiz oldu15
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- kanal istanbul8
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz33
- mesajlaşma adabı9
- tombik kadın mutluluğu15
- beklenen büyük istanbul depremi19
- true nun çaylak olması8
- ali koç8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular9
- 4 hak mezhep10
- uludağ sözlük soruşturması8
- ekrem imamoğlu43
- şener üşümezsoy8
- sözlüğün en güzel kızını seçiyoruz18
- düğünde ne giyeceğim derdi12
- rock müzik geri gelsin kampanyası10
- 26 yıldır yürüyen adam16
- 3 mart 1924 halifeliğin kaldırılması14
- sözlükte sizi en çok etkileyen yazarlar8
- claudia s cloud8
- meriçinizi banyoda yıkar mısınız8
- arkadaşlar sözlük kasıyor pkklılar çıkabilir mi18
- akp liyim sorularınızı alayım8
- parasıyla hava atan erkek9
- sözlüğe nude atmak9

entry'ler (307)
Sen ki kızın peşinden o kadar koş sonra kız tarafı gelsin benim için be yaptın desin ¿ yanlış anlaşılmasın çok şey yaptık amma üstünde hiç durmadık.
Eskiden küçüktük ilkokula giderdik o zamanlar kendi çabamızla Anadolu lisesine girdik ne mi oldu peder bey beğenmedi tabiki halbuki oc komşu Çocuğu ankara fen e girdi zaten bunlar ben benim hayatımın içine etti nerden geldiniz arkadaş başka ev mi yok ülkede amk.sonra yıllar geçti işte dün babamı inşaat işçisi ile karşılaştırdım sonuç malumunuz hüsran.sen yıllar yılı benim hayatımı zehir et şimdi kendi aynı duruma düşünce senin derdin ne de? Hiç yakıştı mı?
iş güç koşturmaca başladığı zamandır sonra çıldırıp ne zaman büyüdük amk. Diyeceksin.
Eger ölmeden önce tanrı ile ilgili fikrimi söylesem muhtemelen sadece ailem gelir.Lanet girsin deistliğe.
Ay layk Dı movit movit.
Hava alıp gelmektir.
Kimseyi tahtaya yazip azar yemesine katlanamazdım o zamanlar da loser idik sadece istedigimiz sinifin sukuneti ve benim mecburen idare edişim.
Piyonlar vezir olma umuduyla , Şah olanlar yenme korkusuyla yaşarlar ben el olmak isterdim kendi kaderimi kendim yazacak.
butun sözluklerde hesabim var lakin ben burayi kullaniyorum . Daha dogallar kasmiyorlar içlerinden geldikleri gibi şeyler yazabiliyorlar ben daha özgür hissediyorum bu nedenle.
ilk önce yasadigi toplumun deger yargilarina gore yasamak istemesinden kaynaklanir . aile bir duzendir ve yasal bir sureçtir, karsindankine guven verir vur-kaç degildir istedigi uzun bir birliktelik saygi ve sevgidir. gel sen bunu anlatmaya calis gunumuz insanina ...
bence sıkıntılardan kurtulduğundadır . (borç ödemek , iş bulmak , evlenmek vs.)
her türlü çabayı gösterirken bunun karşıdaki insanda yanıt bulmaması. hayır daha azıyla bir çok kişiyle olabilecek-ken* neden zoru seçiyorum ve üzülen oluyorum . (*dünyaya senin için geldim).
Daha dün gibi hatırlıyorum aq "ölürüm Türkiyem" müziği caliyordu kadar. Kahraman gibi karşılandı it gibi muamele gorduk.
yakışıklı olmak göreceli , zeki olmak bi bakima iq testui yapmadiginiz sürece kendinize oranla göreceli (ki zeka testleri ne kadar dogru ölçer tartisilir) , kültürlü olmak farkli ortamlarda ortaya cikacak bir olgu bunu keşfetmeniz icin uzun bir birliktelik gerekir ama yalnız olmak bu hepsinin içinde en belirgini ve disardan baktigimizda gorunenidir. şimdi bizim yaptigimiz sey şu : yalniziz okey ! digerleri soru işareti ama başlik yalniz erkege yükledigi sifatlar itibariyle bizi temsil ediyor hatasidir.
inanın ilişkilerde mesleğin ve paranın hiçbir önemi yok çünkü bunlara sahip oldugunda anlaşılacak bir şeyi biliyorum .
vpn kullanilmayan ülkede.
şayet yaptığın işte iyiysen ve iş koşulların kendi işini düzgün yapmana imkan tanıyorsa gayet güzeldir iş hayatı . sadece para değil mesleki anlamda tecrube de kazanırsın , ayrıca iş yerinde sosyal bir ortam varsa güzel dostluklar da kurarsın.sadece bardağın biraz dolu tarafını görmeli görmeye gayret etmeli insan.
sevmek bir kuşun kanadında uçmak gibi ; sevilmek bir o kadar güzel fakat elde değil ne yapsak da olmuyo zaten.
biri der 1 asal sayidir yok biri 0 tek mi çift mi ? abi şaka mısınız ilkokul bilgisi ne geziyo burda .
deist olabilir.