bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- okul zilinin pavlovsal etkisi6
- eski sevgilinin yeni sevgilisi3
- gece gece bamya yenir mi8
- eski sevgilinin yeni sevgilisinin eski sevgilisi2
- bankaların üç ayda bir şifre yeniletmesi2
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız5
- kendin gibi biriyle arkadaş olmak2
- rus kadınla evlenir misiniz10
- aynada güzel görünüp fotoğrafta kötü çıkmak2
- fenerbahçe biraz sert biraz katı5
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak3
- kiraz cicegi kolonyasi20
- polis çevirmesi4
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması6
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı16
- bakarız diyen erkek17
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- okan buruk9
- dm yazarlığı9
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan3
- ne kadar paranız var10
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- 0 0 710
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı5
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- galatahahahahahaha7
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar7
- recep tayyip erdoğan14
- cübbeli ahmet hoca9
- gta 78
- serhat kılıç28
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- sözlüğün sarması13
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- galatasaray'a lizbon da skandal kararlar5
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- ey insan6
- bütün entryleri futboldan ibaret yazar4
- dereden altın bulmak5
- dünyada en güzel kadınların yaşadığı ülke9
- 6 saattir mesaj atmayan sevgili8
- uykusuz kedi ile soba çayı içip dedikodu yapmak8
- otobüste açamadığı camı kıran erkek13
entry'ler (307)
Sen ki kızın peşinden o kadar koş sonra kız tarafı gelsin benim için be yaptın desin ¿ yanlış anlaşılmasın çok şey yaptık amma üstünde hiç durmadık.
Eskiden küçüktük ilkokula giderdik o zamanlar kendi çabamızla Anadolu lisesine girdik ne mi oldu peder bey beğenmedi tabiki halbuki oc komşu Çocuğu ankara fen e girdi zaten bunlar ben benim hayatımın içine etti nerden geldiniz arkadaş başka ev mi yok ülkede amk.sonra yıllar geçti işte dün babamı inşaat işçisi ile karşılaştırdım sonuç malumunuz hüsran.sen yıllar yılı benim hayatımı zehir et şimdi kendi aynı duruma düşünce senin derdin ne de? Hiç yakıştı mı?
iş güç koşturmaca başladığı zamandır sonra çıldırıp ne zaman büyüdük amk. Diyeceksin.
Eger ölmeden önce tanrı ile ilgili fikrimi söylesem muhtemelen sadece ailem gelir.Lanet girsin deistliğe.
Ay layk Dı movit movit.
Hava alıp gelmektir.
Kimseyi tahtaya yazip azar yemesine katlanamazdım o zamanlar da loser idik sadece istedigimiz sinifin sukuneti ve benim mecburen idare edişim.
Piyonlar vezir olma umuduyla , Şah olanlar yenme korkusuyla yaşarlar ben el olmak isterdim kendi kaderimi kendim yazacak.
butun sözluklerde hesabim var lakin ben burayi kullaniyorum . Daha dogallar kasmiyorlar içlerinden geldikleri gibi şeyler yazabiliyorlar ben daha özgür hissediyorum bu nedenle.
ilk önce yasadigi toplumun deger yargilarina gore yasamak istemesinden kaynaklanir . aile bir duzendir ve yasal bir sureçtir, karsindankine guven verir vur-kaç degildir istedigi uzun bir birliktelik saygi ve sevgidir. gel sen bunu anlatmaya calis gunumuz insanina ...
bence sıkıntılardan kurtulduğundadır . (borç ödemek , iş bulmak , evlenmek vs.)
her türlü çabayı gösterirken bunun karşıdaki insanda yanıt bulmaması. hayır daha azıyla bir çok kişiyle olabilecek-ken* neden zoru seçiyorum ve üzülen oluyorum . (*dünyaya senin için geldim).
Daha dün gibi hatırlıyorum aq "ölürüm Türkiyem" müziği caliyordu kadar. Kahraman gibi karşılandı it gibi muamele gorduk.
yakışıklı olmak göreceli , zeki olmak bi bakima iq testui yapmadiginiz sürece kendinize oranla göreceli (ki zeka testleri ne kadar dogru ölçer tartisilir) , kültürlü olmak farkli ortamlarda ortaya cikacak bir olgu bunu keşfetmeniz icin uzun bir birliktelik gerekir ama yalnız olmak bu hepsinin içinde en belirgini ve disardan baktigimizda gorunenidir. şimdi bizim yaptigimiz sey şu : yalniziz okey ! digerleri soru işareti ama başlik yalniz erkege yükledigi sifatlar itibariyle bizi temsil ediyor hatasidir.
inanın ilişkilerde mesleğin ve paranın hiçbir önemi yok çünkü bunlara sahip oldugunda anlaşılacak bir şeyi biliyorum .
vpn kullanilmayan ülkede.
şayet yaptığın işte iyiysen ve iş koşulların kendi işini düzgün yapmana imkan tanıyorsa gayet güzeldir iş hayatı . sadece para değil mesleki anlamda tecrube de kazanırsın , ayrıca iş yerinde sosyal bir ortam varsa güzel dostluklar da kurarsın.sadece bardağın biraz dolu tarafını görmeli görmeye gayret etmeli insan.
sevmek bir kuşun kanadında uçmak gibi ; sevilmek bir o kadar güzel fakat elde değil ne yapsak da olmuyo zaten.
biri der 1 asal sayidir yok biri 0 tek mi çift mi ? abi şaka mısınız ilkokul bilgisi ne geziyo burda .
deist olabilir.