bugün
R
r3tr08 yıl önce
surrender
bir parfüm adı.erkekler için olanı özellikle çok hafif hoş bir koku
R
r3tr08 yıl önce
serenay sarıkaya nın dudaklarına yapışmak
sümük olayından sonra kalsın ben almayayım. zaten ilgimi çekmiyor fazla. o yüzden kendi adına konuş. bu arada seni kız sanıyordum ben. lez misin?
R
r3tr08 yıl önce
en güzel seks pozisyonu
Hiç yapmadığım için bilmiyorum. Ama şöyle uzaktan bakınca sevgili ile aşk dolu bütünleşme, misyonerdir diye düşünüyorum.
R
r3tr08 yıl önce
kek denince akla gelenler
(bkz:recep tayyip erdoğan) (bkz:kekistan) (bkz:pepe the frog) (img:#1699919)
R
r3tr08 yıl önce
kek denince akla gelenler
(bkz:recep tayyip erdoğan) (bkz:kekistan) (bkz:pepe the frog) (img:#1699919)
R
r3tr08 yıl önce
laiklik elden gidiyeah diyen dayı
biz her ne kadar dalgaya alsak da bu adam ciddi manada bir vatandaşa insanların ortasında "vatan haini" diye bağırdı ve hükümet tarafından desteklendi. düşünsenize chpli bir adamın ak yürüyen bir kadına meydanın ortasında "vatan haini nankör!" diye b… devamını gör
R
r3tr08 yıl önce
tanışma mesajı nasıl olmalı
selamın aleyküm mübarek ben bedreddin. nasılsın? not: herkes kendini yazsın, bedreddin yazmayın sakın. ~gb~
R
r3tr08 yıl önce
dünyanın en çirkin bayrağı
Kime göre, neye göre olduğu tartışılır. Türk Bayrağının rengini şehitlerin kanından ilhamını da kan gölüne yansıyan Ay ve yıldızdan aldığını biliyoruz. Turk bayrağının anlamını bilmeyenlere ithaf ediyorum. (bkz: troll olayım derken oc olmak )
R
r3tr08 yıl önce
recep tayyip erdoğan
hali hazırdaki başbakanımız ve adalet ve kalkınma partisi genel başkanıdır.
R
r3tr08 yıl önce
avril lavigne in memeleri
zor günlerimde sıcak bir yastıkmışcasına kafamı yaslayıp uyumak istediğim memelerdir. evet. (img:#1653221)
R
r3tr08 yıl önce
nur isimli kızların genel özellikleri
nur isimli kızların genel özellikleri sorusudur.
R
r3tr08 yıl önce
putperestleri çıldırtacak bir görsel bırak
(img:#1634307)
R
r3tr08 yıl önce
litvanya
Litvanya Avrupa'nın kuzey batısında bir ülkedir. Güneyi Polonya, Beyaz Rusya ve Rusya'nin Kaliningrad bölgesi ile çevrili olan Litvanya Cumhuriyeti'nin kuzeyinde Letonya, doğusunda ise yine Beyaz Rusya bulunur. Başkent `Vilnius`.
R
r3tr08 yıl önce
ümmet hareket partisi
R
r3tr08 yıl önce
gerizekalı cahil müslüman dünyası
hoşgörüsüz, ortada kalıp iki tarafı da göremeyen insanlar yüzünden bu halefyiz. ha bağnaz dindar. ha cahil basma kalıp düşünceli ateist. çok farklı görünselerde aslında aynı bokun laciverti tam olarak.
R
r3tr08 yıl önce
galler bayrağı
dünyanın en güzel bayrağıdır. (img:#1611790)
R
r3tr08 yıl önce
union jack
Avustralya Bayrağı içerisindeki ingiliz bayrağına verilen isimdir.
R
r3tr08 yıl önce
osmanlıyı yeniden kuruyoruz
dagilmis olan osmanli adli rock grubunu yeniden kurmak uzere arkadaslarini ikna etmeye calisan hapisten yeni cikmis solist sozudur.
R
r3tr08 yıl önce
meral akşener in fethullah gülen ile fotoğrafı
chpliler niye şoke oluyor onu anlamadım. sağcı kadın. he hepsini geç fetullahla erdoğan'ın resimlerini toplasak 1000 sayfalık ansiklopedi çıkar.
R
r3tr08 yıl önce
araplaşmak
afedersiniz ama boka batmaktır...
R
r3tr08 yıl önce
araplaşmak
afedersiniz ama boka batmaktır...
R
r3tr08 yıl önce
filistin bayrağı taşıyan türk
Sizlerin amerikan bayraklı tişört giymesi hatta amerikan, ingiliz, fransız vs.vs.vs bayraklı olan herşeye duyduğunuz ilgi gibidir. Fakat bizler mazlumları zalimlere karşı savunmak, onların yalnız olmadığını,atalarımız gibi bizlerde onları koruyacağı… devamını gör
R
r3tr08 yıl önce
aşık olunan anime karakterleri
(bkz:şeker kız candy)
R
r3tr08 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
© copyright 2005 - 2026