bugün
Q
quepasa5 yıl önce
ipad
beklenilenden öte ipod un büyüğüdür kendisi. 16-64 gb hafıza seçenekleri vardır. (img:#44090) (img:#44063) (img:#44064) türkiye fiyatı ne olur dediğinizi duyar gibiyim. ~ki ben dedim~ http://www.apple.com/ipad/#video
Q
quepasa5 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Q
quepasa5 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
Q
quepasa6 yıl önce
ankara
kravatlı şehir.
Q
quepasa6 yıl önce
dağ evi
dağ eteklerine, yamaçlarına veya zirvelerine yapılan, genellikle ormanlık alan içinde kalan, börtü böcek, çalı çırpı ve bir sürü hayvanlarla birlikte yaşama ortamı sağlayan evdir. arkadaşlarla gidildiğinde güzel anılara sahip olunabilecek yerdir.orad… devamını gör
Q
quepasa6 yıl önce
üçgen ahşap evler
(img:#1945252) Son zamanlarda dağ evleri ile ilgileniyorum , tasarım olarak hoş geldi ama feng-shui ye göre ya da iklim ve coğrafyaya göre bu tip evler nasıl olur. Aramızda bilgili arkadaşlarımız varsa yeşillendirebilir mi?
Q
quepasa6 yıl önce
üçgen ahşap evler
(img:#1945252) Son zamanlarda dağ evleri ile ilgileniyorum , tasarım olarak hoş geldi ama feng-shui ye göre ya da iklim ve coğrafyaya göre bu tip evler nasıl olur. Aramızda bilgili arkadaşlarımız varsa yeşillendirebilir mi?
Q
quepasa6 yıl önce
ilkokul mezunu bekçi maaşlarının 4302 tl olması
bakın bu bir haksızlıktır. onca sene üni okuyan mühendisler 2000-2500 tl ye köpek muamelesi görürken bu adamlar nasıl mühendisin 2 katını alır? https://polisaskeradaylari.com/bekci-maaslari-ne-kadar-mart-2018/
Q
quepasa6 yıl önce
yazarların ilişki durumu
Varla yok arası kaldık gene tek başıma suan.
Q
quepasa6 yıl önce
mindhunter
yapımcılığını david fincher'in ve. c. theron'un yapımcılığını üstlendiği yeni netflix dizisi. (vid:#168803)
Q
quepasa6 yıl önce
mars
tavlada, pullarını hiç toplayamadan rakibin pulları bitirmesiyle olunan durum.
Q
quepasa7 yıl önce
tripofobi
veya tripofobia. toplu haldeki kucuk deliklerden korkma hali. henuz kanitlanmis bir fobi degil, ama arastirmalar suruyor. eger alttaki linkte gordugunuz resimler sizde mide bulantisi, kusma istegi gibi garip hisler yaratiyorsa bu korku sizde de va… devamını gör
Q
quepasa7 yıl önce
dünya nüfusunun hızlı artması
(img:#1866840) Grafikte de gördüğümüz gibi sanayi devrimi , tıp biliminin ilerlemesi vs nedenlerle dünya nüfusu son 200 yılda hızlanarak artmaktadır. Bu durumun ortaya çıkaracağı sorunları 18. yy da yaşamış ingiliz iktisatçı Malthus (bkz: Malthus … devamını gör
Q
quepasa7 yıl önce
film replikleri
-senin derdin ne ha? Yoksa lanet olası bir embesil ile mi konuşuyorum. Tanrım!
Q
quepasa7 yıl önce
türkiye nin ithalat ihracat istatistikleri
(img:#1860328) Ulaşabildiğim son rakamlar , en sağda dış ticaret açığı belirtiliyor. Her sene istikrarlı bir şekilde milyarlarca dolar dış ticaret açığı veriyoruz ne yazık ki. 2018'de ve 2019'un ilk çeyreğinde dış ticaret açığının azalmasının se… devamını gör
Q
quepasa7 yıl önce
dizi replikleri
dizilerde geçen diyaloglar, unutulmayan cümleler, öğüt veren, bayan, güldüren, yardıran güzel veciz sözler. (bkz:unutulmayan dizi replikleri)
Q
quepasa7 yıl önce
tüketici güven endeksi
hükümeti panikleten bir endekstir. `akp` için %40 ın altı görünüyor. http://t24.com.tr/yazarlar/celal-baslangic/erdogani-panikleten-anket-tuketici-guven-endeksi,11859 --`spoiler`-- Erdoğan'ın dikkate aldığı tek veri" dediği Tüketici Güven Endeksi … devamını gör
Q
quepasa7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
Q
quepasa7 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
Q
quepasa7 yıl önce
rick and morty
Animasyon, Macera, Komedi, Bilim-Kurgu karışımı çizgi film. Çok bilinmiyor ama izleyen azınlık tarafından baya olumlu görüş almış. 8,9 IMDB puanı var. Tecrübe ettikten sonra doğrulama yapılacaktır.
© copyright 2005 - 2026