bugün
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sedat pekmez25
- gerilla taktiği4
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- ulu sözlük yazarlarının kıskanç olması4
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- sözlükte erkekleri istemiyoruz22
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- abdullah öcalan'ın kürt kadınlarına hakaret etmesi5
- evde uzun boylu adam gördüm diyen kız3
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- sex asnasında beddua almak4
- anama da söv3
- suca suruklenen cocuk true'nun fake hesabı5
- sessiz insanların çok gözlem yapması4
- rahmi koç'un kürt kadın fıkrası tartışması2
- yine sözlük yazarlarının ağzından bal damlıyor4
- birbirine sürtünen duyarlı et parçası3
- karımı çalıştırmam diyen erkek kalmaması2
- as macaa2
- heyt bea6
- devlettapar2
- verilen yetkiyi kötüye kullanmak4
- ağız ishali olan yazarlar4
- internetten önce ne yapılıyordu sorusu6
- heyecanlıyım sözlük4
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- taze kekik2
- uludağ sözlük discord grubu11
- hakkınızı helal edin arkadaşlar3
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler2
- ismet bin dawkins el sapiens'i entomologevi2
- faik öztrak7
- ilk maaş4
- birine geç kalmak10
- insanlardan nefret etmek9
- sarı tekerim deliğine girerim sen mahvederim3
- penis boyutunun önemi4
- tai lung3
- gammazlama aparatı2
- katılım bankacılığı3
- ne güzel sözlük2
- yer sofrası7
- ırmak koparan2
- true nun çaylak olması2
- entry girerken dizleri sızlayan yuzır2
- kaskı miğfer sanan motorcu tip2
- ulan hepiniz oradaydınız2
- gammazlık müessesinin eski değerini yitirmesi2
entry'ler (10)
netflixde sabahlamak uyumamak için mukkemmel bir sebep olabilir.
şu sevgililer günü tribleriini anlamiyorum
1.tip; sevgilisi olmayip evindeki kediyi kopegi çiçeği cekip bize hergun sevgililer gunu diyen ama icten ice yine yalniz girdik sevgililer gunune yıkıkligi yasiyan ama bunu bu sekilde yansitmama çabasında olan tipler.
2.tip ;daha kotu bir tipleme bu , sevgilisiin aldigi hediyeyi cicegi yedigi yemegi ne bulduysa paylaşa paylasa sevgilisini öve ove bitiremeyen tipler..
hepiniz boşsunuz.
1.tip; sevgilisi olmayip evindeki kediyi kopegi çiçeği cekip bize hergun sevgililer gunu diyen ama icten ice yine yalniz girdik sevgililer gunune yıkıkligi yasiyan ama bunu bu sekilde yansitmama çabasında olan tipler.
2.tip ;daha kotu bir tipleme bu , sevgilisiin aldigi hediyeyi cicegi yedigi yemegi ne bulduysa paylaşa paylasa sevgilisini öve ove bitiremeyen tipler..
hepiniz boşsunuz.
Ne kadar da edepsizce bir soru. Sorarken utanmiyor musunuz?Herkesin özeli kendine kabul edin şunu artık.
son donemde googleda kendinden ifsalari ile aratan unlu bir oyuncumuz. yazik toplum kizi ahlaksizlikla suçlarken hic dönüp düşünmüyor, bu fotolari yayan kişinin yaptığı ahlaksızlığı. ne kötü
bi insanin zekasinin ölçüsü genellemelere aykiri olduğu derecededir.
mart ayida gelmedii amaa yarim saattir gece sessizliginde sokakta inliye inliye bitiremediler be.
ulan bir insan hayatina giren tum sevgililerine , sevgi kelimelerinden tut hediyelere kadar davranislara kadar ayni şeyi yapabilir mi ? sen nerenin sizofrenisiin hastasın tedavi ol aq salağı.
neden ? neden seviyorum ölüyorum numaralari yapıp önce kendini sonra beni kandirdin ? eline ne geçti !
çok şey diyebilirdim kavga edebilirdim ayrilirken ama okadar degersizssin ki kavga edicek vaktimi bile ayirmadim sana.
Salaksin biraz belki bunu bile anlyamamissindir diye gormiceksin diye buraya yaziyorum.
çok şey diyebilirdim kavga edebilirdim ayrilirken ama okadar degersizssin ki kavga edicek vaktimi bile ayirmadim sana.
Salaksin biraz belki bunu bile anlyamamissindir diye gormiceksin diye buraya yaziyorum.
Böyle bir genelleme yanlış bence kime gore neye gore bokttan sebep? sana gore önemsiz olan bir durum benim icin cok onemli olabilir sonucta. Biraz empati kurulmasi gereken bir durum olduğunu düşünüyorum. okey sana gore sudan sebep ama karsindaki bunun icin tartisiyorsa onun yerine koy ve anlayış goster mesela. azcik ben dili kullan. çok zor olucağını sanmıyorum. iki güzel cümle kurdu diye ölen daha olmadı sonuçta.
tum kötülüklerin bir ayda basimiza geldigi yil.