P
punindended8 yıl önce
ayrılsak da beraberiz
`birol güven`'in para aşkıyla yanmadan önce yaptığı bölümleri gayet güzel olan dizi.
P
punindended8 yıl önce
yazarların fiziksel kusurları
Doğuştan kulaklarım küçük. Seviyorum ama lan küçük olmalarını.. Kışın soğukta çok az üşüyor , birde arkadan gelip parmak hareketiyle kulağınıza vuramıyorlar malum küçücük :)
P
punindended8 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
P
punindended8 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
P
punindended8 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
P
punindended8 yıl önce
sözlük yazarlarının cep telefonu duvar kağıtları
sözlük yazarlarının cep telefonu wallpaperlarıdır. (img:#894672)
P
punindended8 yıl önce
yaran twitter iletileri
P
punindended8 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
P
punindended9 yıl önce
fight club
tipik bir yahudi paranoyası filmi en az 30 kere izlenilip yeni şeyler öğrenilen imdb de 31. sırada olan film.
P
punindended9 yıl önce
küfür olmayan ama küfür etkisi yaratan cümleler
Ama ben seni hep arkadaşım olarak gördüm sana inanamıyorum.
P
punindended9 yıl önce
şehit piyade yüzbaşı murat üçöz
Dün Çukurca'da şehit olan kahraman komutanım. Diyecek sözüm yok arkadaşlar Allahtan niyazım bu düzeni kuranın ve devam ettirenin hakettiği yeri bulmasıdır. Rabbim biliyor. Saygılar sunuyorum azizim...
P
punindended9 yıl önce
spor sanılan ama spor olmayan aktiviteler
(bkz: boks ) Karşılıklı yumrukla dalmanın neresi spor?
P
punindended9 yıl önce
el ayak titreten şeyler
Kişinin heyecan, korku, sevinç gibi sebeplerden elini ayağını titreten olaylardır. Üniversite sınavının sonucunun görüldüğü an bunlardan biridir. iş görüşmesi öncesi müdür kapısı önünde durulması gibi.
P
punindended9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
P
punindended9 yıl önce
öpüşürken düşünülen şeyler
elektrik faturasını yatırdım mı lan ben?
P
punindended9 yıl önce
başkanlık için adayın kim
(bkz:abdüllatif şener )
P
punindended9 yıl önce
yazarların gitar türleri
gitar çalabilen yazarların sahip oldukları gitar türleridir. (bkz:akustik)
P
punindended9 yıl önce
şu an en yakınındaki insanın mesleği
Hostesliktir. Akşama kadar kuruyemiş veriyorlar ellerine kollarına sağlık.
P
punindended9 yıl önce
kız kankanın memeleri
Her zaman dikkat çeken memelerdir.
P
punindended9 yıl önce
referandumda evet diyecek olan akraba
televizyonda sürekli ahaber açıktır. ben bi namaz kılıp geleyim der ve sizi meyvelerinizle baş başa bırakır.
P
punindended9 yıl önce
sperm tadı
çapa tıp fakultesinde okuyan bir arkadaşın güzel mi güzen bir anısı şöyle ki : anatomi derslerini birinde spermdeki yüksek glükoz, yani bizim bildiğimiz şekerin düzeyini anlatıyordu. o yıl liseden mezun genç bir ögrenci kız arkadaşımız el kaldırd… devamını gör
P
punindended9 yıl önce
gece gece kısır yemek
nar ek$isini gezdirdin mi üstünde biraz da marulla hafif tadıyla geceye renk katan ~dolayısıyla da beni renkli yapan((=~ yemeği yemektir.
P
punindended9 yıl önce
elimde goruntulerin var
nickiyle tehdit eden yazar. sen kimsin lan ?
P
punindended9 yıl önce
aklıma ve zekama şükürler olsun
(img:#1385704)
© copyright 2005 - 2026