bugün
- kezoların burada kibirlenmesi5
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- renault 9 broadway8
- akrabalarla ilişkiyi kes4
- saç dökülmesi5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması5
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- yazın yorganla yatan insan5
- artı oy alma yolları5
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- hangi şehrin neyi meşhur4
- eskort ile dertleşen adam2
- çaylak olunca hissedilenler5
- en hakiki mürşitteki ilim4
- inci sözlüğün sözlük olmakla alakası olmaması3
- halkın fesad'ı ahlakta haiz olduğu derece3
- tavsiye4
- haydi selametle kt3
- sabah alarmı2
- gecenin şiiri5
- nihoşun ölümü16
- memduh bashgan14
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- mason greenwood5
- mikrodalgaya sucuk koymak4
- asteğmen7
- instagram kapanırsa ne olur sorunsalı2
- yazıcıdan basıp duvara asılası resimler2
- penise dövme yaptırmak2
- bu saatte yenebilecek şeyler3
- gram altın3
- çerçeve yasa teklifi meclis te2
- yazarların bildiği en kötü küfür4
- brad pitt4
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- eski de olsa bir araba sahibi olmak2
- moderatörlere sesleniş5
- 20262
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay3
- havaya girdin mi galatasaray çakar sana2
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız4
- kaderime tepik atar kaçarım2
- tuba büyüküstün7
- fenerbahçe4
- goy2
entry'ler (41)
on bilgi: ben duz bir insanim.
Kitapla ilgili soyleyebilecegim tek sey, bu kadar guzel bir konu, devrik cumleler kurarak bu kadar karmasiklastirilmis olmamaliydi.
Bazi cumleleri anlamak icin bir kac kez okudugum bolumler var bu kitapta, evet cok guzel bir kitap, ama metroda, otobuste okunacak turden degil. Hakiki bir ozen istiyor.
Kitapla ilgili soyleyebilecegim tek sey, bu kadar guzel bir konu, devrik cumleler kurarak bu kadar karmasiklastirilmis olmamaliydi.
Bazi cumleleri anlamak icin bir kac kez okudugum bolumler var bu kitapta, evet cok guzel bir kitap, ama metroda, otobuste okunacak turden degil. Hakiki bir ozen istiyor.
az once radyo tiyatrosunda dinledigim oyundaki pislik rabirt, Allah belani versin. Kiz senin yuzunden intihar etsin sen yok ask tanrisi kurban istedi bilmemne diye zirvala.
Tamam, sakinim.
Tamam, sakinim.
mutluyum sozluk 3 yildir gecmek icin debelendigim devre analizi dersini but itibariyle gectim:) darisi sayisal analiz ve elektrik makinalarinin basina. O degil de bes sene mes sene bitecek galiba sonunda okul:)
Dumlupinar universitesini yazmayin. Oyle nalet bi can egrisi sistemi vardir ki sac bas yoldurur. Gecme notu olan universiteleri yazin, kafaniz rahat olsun.
Okudugu universitede yaz okulu olup da ders acilmayan bolumlerdeki ogrenciler ne yapsin? Hocalar tatile gidiyor 3 yildir bizden tirtikladiklari paralarla, son sinifta yaz sicaginda acilan 2 ders icin iskence cekmektir yaz okulu.
ya ben cok onemsiyorum ya da o beni umursamiyor. Ortasi yok sozluk. Bu kadar israrci olmamin aciklanabilir bir tarafi yok. Kiskaniyorum bensiz bursa da olmasini. Etrafinda kizlar olmasini, staj yerindeki kizlarin onun kapkaranlik bi gunu aydinlatacak kadar kusursuz gulusunu gormelerini. Mesafelerden nefret ediyorum.
an itibariyle izel celik ve ercan i konuk etmis programdir. birlikte 20 yildan sonra ilk kez televizyona cikmislar keske cikmasalarmis. Insan bir araya gelip prova yapar, seyirciye ayip. Detone olun ama sarki sozleri de unutulmaz ki be.
geceleri yayinlanan urun tanitimlarini izledikce mutlu oluyorum, hic satin almayacagim gazella buharli utuyu bile gordum ruyamda.
milli egitim bakaninin isletme mezunu oldugu bir kabinede olmasi muhtemel durumdur.
gorgu kuralidir, kadin erkege elini uzattigi takdirde tokalasirlar. Ister basortulu olsun ister acik kimse kimsenin elini tutmak zorunda degildir.
vokalistinin sesi kazim koyuncu'yu cagristirdigindan midir nedir cok duygulandiran guruptur. Basindaki cemberun sevilesidir.
universite kazanmanin o kadar da abartilacak bir sey olmadigini gosteren kisidir.
uclu ufo
Su hollanda menseili waffleimsi karamelli seyadini unuttum
Met helvasi
Tadelle king size
Supangle
Simbat kakao soslu leblebi
Su hollanda menseili waffleimsi karamelli seyadini unuttum
Met helvasi
Tadelle king size
Supangle
Simbat kakao soslu leblebi
fenerbahcenin sike davalari arasinda yitip gidecek hededir. Bestasa yaziktir tabii o ayri.
sadece fiziken buyuyen tip. Muzikalite olarak baby ile boyfriend arasinda hic bir fark yoktur. Bunun turk ve yasli versiyonu icin (bkz: serdar ortac)
1750 lira memur maasi alan teknisyen ve tekniker arkadaslarin mesaileri boyunca max. 1 saat calismalari 1750 lira maas alan babamin 8 saatte 1000 kaplama kesmesi. Kendi gozlerimle gordum. Evet
soyadlarinin sadece ilk harfleri yazili oldugundan facebook u var midir yok mudur bulamazsiniz.
keske seni dogurmasaydim dedin. Ben de bunu cok isterdim de anne oyle her istedigimiz olmuyor hayatta. Bi de allah belani versin dedin ya bence biz birbirimizin belasiyiz, cok kurcalamamak lazim o meseleleri. Kendimi yetim gibi hissediyorum iyi mi! Sen kizini kaybetmedin bugun ama ben annemi kaybettim, icimdeki boslugu doldurabilecek misin?
nazan bekiroglu-la. Bu kadar cok devrik cumle iceren baska kitap gormedim ben. Ama cokzel kitap valla bak.