bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri11
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- enteresan beddualar9
- köyde gece tuvalete gitmek5
- türkiye a milli futbol takımı15
- seni hayata bağlayan şey8
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- telegram vs whatsapp2
- dövmesi olan yazarlar6
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak4
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- nervio'nun kedi kumu5
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- ankara mı istanbul mu9
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- treni kaçırmak5
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- kendini beğendirmek2
- siz yazın ben yatıyorum3
- berberlere zam gelmesi7
- okulda felsefe dersinin kaldırılması2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- platonik aşk5
- sevgilisini paylaşan adam3
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- vurduran erkek davranışları3
- kimseyle tanışamamak2
- gavat bir insan olmak3
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- 13 seçim kaybetmedim7
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- crrc corporation3
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- keranenin darvinci açıklaması2
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
entry'ler (11)
Gemi inşaat Mühendisliği öğrencilerinin 3 kişi yardımı ile çizim yaparken kullandıkları hafif bükülebilen çok esnek olmayan bir çeşit ölçüsüz cetvel.
Gorev. in evden kaçış oyununun oynandığı bina
(bkz: kaçış oyunu)
Bu tarz oyunların sayısı baya arttı. 4 tanesine gittik arkadaş grubumuzla.
Avrupa Yakası: Gorev. in (bkz: ( 3 katlı köşk)), Tuzak ( hotel california )
Anadolu yakası: Istrapped ( ilk kaçış oyunu ) , senin maceran, evden firar
Bu tarz oyunların sayısı baya arttı. 4 tanesine gittik arkadaş grubumuzla.
Avrupa Yakası: Gorev. in (bkz: ( 3 katlı köşk)), Tuzak ( hotel california )
Anadolu yakası: Istrapped ( ilk kaçış oyunu ) , senin maceran, evden firar
bilgisayardaki ip uclari toplayip sifreleri cözerek odadan/mekandan kacma oyunlarinin gerçek hayattaki versiyonlarına verilen isim. Son zamanların ilginç eğlencesi.
ingilizcesi: real life room escape
ıstanbul'da asagıdaki isimli olanlar var.
(bkz: istrapped)
(bkz: gorev in)
tuzak
seninmaceran
exist
kusursuz kaçış
escape planet
evdenfirar
excape
ankara'dakiler:
sherlock ankara
track the key
lockedin
ingilizcesi: real life room escape
ıstanbul'da asagıdaki isimli olanlar var.
(bkz: istrapped)
(bkz: gorev in)
tuzak
seninmaceran
exist
kusursuz kaçış
escape planet
evdenfirar
excape
ankara'dakiler:
sherlock ankara
track the key
lockedin
son zamanlarda ülkemizde örnekleri görülmeye başlanan ve genelde (bkz: kaçış oyunu) şeklinde lanse edilen, gerçek bir mekanda çeşitli objelerle interaktif olarak çözülen bulmacalara dayanan konseptlerin çok katlı tarihi bir binada geçen ilk örneği.
özellikle kadıköy\'ün arka sokaklarından gezerken gördüğüm ve dikkatimi çeken çok güzel bir köşk\'ü oyun mekanı haline getirmişler. 3 katlı köşkte bir çok bulmaca var. sadece evin içini görmek için bile meraktan gidilir.
ben olsam o evi kafe, işyeri ya da sanat evi yapardım. adamlar gitmiş oyun evi yapmışlar amme hizmetine açmışlar. şiddetle tavsiye ederim.
bulmacalarla dolu tarihi bir köşkte, ablalarından kalan aile yadigarını bulma (bkz: görev in) de 4 kardeşe yardım etmek üzerine kurgulanan bir hikayeleri var. yanlış hatırlamıyor isem 6 ya yakın odaları vardı. 3 katlı bir binada müze havasında dolaşıyorsunuz. evde öyle bir ortam oluşturmuşlar ki bir anda kurgudan çıkıp tüm olayların gerçek olduğunu düşünüyorsun.
birde tüm bu tarz oyunlarda yazıyor 1 saat boyunca çişini tut be kardeşim koca adam olmuşsun ugrastırma bizi diye.
bunlarda öyle birşey yok. adamlar wc kapısına konsept dışı alan yazmışlar kapısı da açık üstelik. istersen gidip yapabiliyorsun. tabi klozette bulmaca var mı diye insan paranoyaklasabiliyor bir süre sonra.
http://www.gorev.in web sitelerinden rezervasyon yaptırılabiliyor
özellikle kadıköy\'ün arka sokaklarından gezerken gördüğüm ve dikkatimi çeken çok güzel bir köşk\'ü oyun mekanı haline getirmişler. 3 katlı köşkte bir çok bulmaca var. sadece evin içini görmek için bile meraktan gidilir.
ben olsam o evi kafe, işyeri ya da sanat evi yapardım. adamlar gitmiş oyun evi yapmışlar amme hizmetine açmışlar. şiddetle tavsiye ederim.
bulmacalarla dolu tarihi bir köşkte, ablalarından kalan aile yadigarını bulma (bkz: görev in) de 4 kardeşe yardım etmek üzerine kurgulanan bir hikayeleri var. yanlış hatırlamıyor isem 6 ya yakın odaları vardı. 3 katlı bir binada müze havasında dolaşıyorsunuz. evde öyle bir ortam oluşturmuşlar ki bir anda kurgudan çıkıp tüm olayların gerçek olduğunu düşünüyorsun.
birde tüm bu tarz oyunlarda yazıyor 1 saat boyunca çişini tut be kardeşim koca adam olmuşsun ugrastırma bizi diye.
bunlarda öyle birşey yok. adamlar wc kapısına konsept dışı alan yazmışlar kapısı da açık üstelik. istersen gidip yapabiliyorsun. tabi klozette bulmaca var mı diye insan paranoyaklasabiliyor bir süre sonra.
http://www.gorev.in web sitelerinden rezervasyon yaptırılabiliyor
kışın ayazı çekilmeyen fakat öğrencileri ile can bulan güzide anadolu kenti. 14 sene önce eskişehirden istanbul'a taşınmanın verdiği acıyla tadını cıkaramamışım zamanında
Gemi inşaat fakultesi öğrencilerinin cetvel takımı. abuk sabuk şekillerden oluşup gemi çizmeye yaradığı zannedilmektedir. ikinci sınıfta karşılarına çıkar. birde eğilebilen bir cetvelleri de var ona da (bkz: tiriz) derler
üniversitede bu bölümü kazanan kişilerin karşılaştığı sorular.
*kaptan mı olacaksın ? çok geziyorlar çocuğum onlar keşke başka biryeri tercih etseydin..
*iki senelik mi o bölüm ?
*gerçekten hiç kız yok mu o bölümde?
*olsun üzülme seneye bir daha girersin.
*usd ile maaş alıyorlarmış ne güzel.
*canada direkt olarak vatandaşlığa kabul ediyormuş.
ingilizce adı daha karizmatik: naval architect & marine engineer
*kaptan mı olacaksın ? çok geziyorlar çocuğum onlar keşke başka biryeri tercih etseydin..
*iki senelik mi o bölüm ?
*gerçekten hiç kız yok mu o bölümde?
*olsun üzülme seneye bir daha girersin.
*usd ile maaş alıyorlarmış ne güzel.
*canada direkt olarak vatandaşlığa kabul ediyormuş.
ingilizce adı daha karizmatik: naval architect & marine engineer
star'dan tv8'e transfer olan, pera'nın sensiz ben isimli parçası ile tanışmama vesile olan kaçan kovalanır'ı prensip haline getirmiş. ilişkiler gençlik aile vb gibi konuları işlemeye çalışan kezban bir dizidir.
eski mezunlarınca teknik üniversite olarak nitelendirilmektedir. babama göre ise idtü şeklinde değiştirilen güzide üniversitemizdir.